ga 03.06.02, 09:18 Co słychować na naszej wyspie? Upał powala na piach? A morze słonsze niźli rok temu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-s Aga, opowiadaj! 03.06.02, 09:32 Ty masz chyba więcej do opowiadania, jak się udał urlop w Grecji? Ja byłam 2 dni w Szczecinie i drugie tyle w Ś-ciu. Na Wyspach bez zmian, życie się tochy. Upału nie było, tłumów na plaży też (na szczęście). Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 03.06.02, 11:01 Oczywiście gorąco,niestety baaardzo "turystycznie" i trochę snobistycznie, ale w zakątkach mniej uczęszczanych nadal ryczą osły i suszą się na sznurkach frutti di mare. Malowniczo ale straszliwie sucho (wulkan) i słono (egejskie).Miałam podobno okazję doświadczyć trzęsienia ziemi - 5 w skali Richtera-, podobno, bo całe przespałam.A!I bynajmniej nie słyszy się języka greckiego - raczej angielski w wersji bez "cz" i "sz"(on de bic, albo mitsubisi)! Santorini to, podsumowując,trójwymiarowa pocztówka, dobra na jakieś 10 dni.Polecam tym co żeglują, bo od strony wody widać najładniej! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 03.06.02, 12:21 kurcze! szkoda że nie zabrałaś nas ze sobą... np. w plecaku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 03.06.02, 12:57 No to Aga narobiła nam apetytu na Grecję! Qrcze, urlop dopiero w sierpniu... Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 03.06.02, 16:16 A jak mi było tęskno do forum! Wygrzebałam nawet parę Euro na kafejkę netową! Nie mogłam wytrzymać żeby nie podejrzeć co tu słychać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! IP: *.polpak-karton.pl 03.06.02, 20:07 Witaj ach witaj nam droga Graczynko! :))) Nareszccie jesteś, bo zostałem tu całkiem sam. Gosia sobie pojechała, Ciebie nie było strasznie długo a Ja samotny biały żagiel popłynąłem do Przemysla - bo co tu bede tak sam siedział. Mam nadzieje że szybko nadrobicie z Gosia te wasze długie opuszczenie forum :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 04.06.02, 08:42 O pardon, ja sobie pojechałam, ale forum nie opuściłam. Zawsze i wszędzie znajdę jakiś komp i strzelę parę postów. Ps. Ga, widzisz, przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 04.06.02, 11:09 Fakt. Swoją drogą łatwiej się oderwać i odzwyczaić od pracy- prawie od razu, już w samolocie nie było śladu tego tematu w mojej głowie- niż od wertowania forum. To wciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 04.06.02, 11:20 A no widzisz. Od kiedy pierwszy raz wlazłam na forum Ś-cie, nie wyobrażam sobie życia bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 04.06.02, 11:24 gosia-s napisał(a): > A no widzisz. Od kiedy pierwszy raz wlazłam na forum Ś-cie, nie wyobrażam sobie > > życia bez niego. No to zrozumiałe- niemal na każdym wątku tutaj zostawiłaś swój odcisk myszy!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 04.06.02, 11:51 ga napisał(a): > > No to zrozumiałe- niemal na każdym wątku tutaj zostawiłaś swój odcisk myszy!:)) > ) Mało tego, nie tylko tu. Wiesz, że lubię podróżować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! IP: *.polpak-karton.pl 04.06.02, 17:19 Od kiedy Gosia nazywana jest myszką? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 05.06.02, 08:39 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Od kiedy Gosia nazywana jest myszką? :) W dodatku komputerową. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 05.06.02, 08:48 Gosiu, a lubisz ser? grecki oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 05.06.02, 08:59 Oj, lepiej nie, w Grecji zatrzęsienie kocurów! Miauuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 05.06.02, 09:17 Ser lubię, grockiego nie próbowałam, ale już mi przeszedł apetyt na Grecję. Piiiiiiii! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 05.06.02, 11:42 To super, będziesz dłużej z nami :))), a kotów sie nie bój my Cię obronimy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 05.06.02, 13:37 Ok, ale co, przecież Aga będąc w Grecji nas dopadła, ja też mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! IP: *.polpak-karton.pl 07.06.02, 20:51 W końcu świat to taka mała dziura wszedzie teraz mozna sie dostać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 08.06.02, 08:08 no tak ale dlaczego ty masz korzystać z greckiego słońca, a my tutaj z polskiego deszczu, wiesz hihi to jest taka trochę zazdrość, ale jakbyś jechała i nas ze soba zabrała to w porządku, o kurcze zapomniałem już Ci Grecja przeszła, ale to nic gdzie indziej też możemy pojechać :))) z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! IP: *.polpak-karton.pl 08.06.02, 08:12 I będziemy Cię bronić przed kotami wszelkiej masci :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 08.06.02, 12:10 Jeżeli Was to pocieszy, moi mili, to południowe słońce nie pociąga mnie tak jak północny wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 09.06.02, 10:05 trudno wprawdzie chłodu nie lubię, ale mogę sie poświęcić i towarzyszyć Ci w drodze do północnego wiatru, Muminku a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 22:48 Ja oczywiście uwielbiam połódniowe słońce i północny zimny wiatr, zreszta zima jest piękna na mazurach :))) i lato także :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 10.06.02, 08:21 gosia, jak widzisz my wiernie przy tobie bedziemy trwac:))) oczywiście jak nam pozwolisz, a co! tacy jesteśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 10.06.02, 08:55 No to się cieszę, że mam tylu towarzyszy wyprawy. Ciągnie mnie na norweskie fiordy. Odpowiedz Link Zgłoś