Dodaj do ulubionych

Gosiu, opowiadaj!

03.06.02, 09:18
Co słychować na naszej wyspie? Upał powala na piach? A morze słonsze niźli rok
temu?
Obserwuj wątek
    • gosia-s Aga, opowiadaj! 03.06.02, 09:32
      Ty masz chyba więcej do opowiadania, jak się udał urlop w Grecji?

Ja byłam 2 dni w Szczecinie i drugie tyle w Ś-ciu. Na Wyspach bez zmian, życie
      się tochy. Upału nie było, tłumów na plaży też (na szczęście).
      • ga Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 03.06.02, 11:01
        Oczywiście gorąco,niestety baaardzo "turystycznie" i trochę snobistycznie, ale
        w zakątkach mniej uczęszczanych nadal ryczą osły i suszą się na sznurkach
        frutti di mare. Malowniczo ale straszliwie sucho (wulkan) i słono
        (egejskie).Miałam podobno okazję doświadczyć trzęsienia ziemi - 5 w skali
        Richtera-, podobno, bo całe przespałam.A!I bynajmniej nie słyszy się języka
        greckiego - raczej angielski w wersji bez "cz" i "sz"(on de bic, albo
        mitsubisi)! Santorini to, podsumowując,trójwymiarowa pocztówka, dobra na jakieś
        10 dni.Polecam tym co żeglują, bo od strony wody widać najładniej!
        • wook Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 03.06.02, 12:21
          kurcze! szkoda że nie zabrałaś nas ze sobą... np. w plecaku :)))
          • gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 03.06.02, 12:57
            No to Aga narobiła nam apetytu na Grecję! Qrcze, urlop dopiero w sierpniu...
            • ga Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 03.06.02, 16:16
              A jak mi było tęskno do forum! Wygrzebałam nawet parę Euro na kafejkę netową!
              Nie mogłam wytrzymać żeby nie podejrzeć co tu słychać!
              • Gość: Muminek Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! IP: *.polpak-karton.pl 03.06.02, 20:07
                Witaj ach witaj nam droga Graczynko! :)))
                Nareszccie jesteś, bo zostałem tu całkiem sam. Gosia sobie pojechała, Ciebie
                nie było strasznie długo a Ja samotny biały żagiel popłynąłem do Przemysla - bo
                co tu bede tak sam siedział. Mam nadzieje że szybko nadrobicie z Gosia te wasze
                długie opuszczenie forum :))))
                • gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 04.06.02, 08:42
                  O pardon, ja sobie pojechałam, ale forum nie opuściłam. Zawsze i wszędzie
                  znajdę jakiś komp i strzelę parę postów.

Ps. Ga, widzisz, przyzwyczajenie drugą naturą człowieka.
                  • ga Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 04.06.02, 11:09
                    Fakt. Swoją drogą łatwiej się oderwać i odzwyczaić od pracy- prawie od razu,
                    już w samolocie nie było śladu tego tematu w mojej głowie- niż od wertowania
                    forum. To wciąga.
                    • gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 04.06.02, 11:20
                      A no widzisz. Od kiedy pierwszy raz wlazłam na forum Ś-cie, nie wyobrażam sobie
                      życia bez niego.
                      • ga Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 04.06.02, 11:24
                        gosia-s napisał(a):

> A no widzisz. Od kiedy pierwszy raz wlazłam na forum Ś-cie, nie wyobrażam sobie
                        >
                        > życia bez niego.

No to zrozumiałe- niemal na każdym wątku tutaj zostawiłaś swój odcisk myszy!:)))
                        • gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 04.06.02, 11:51
                          ga napisał(a):

>
                          > No to zrozumiałe- niemal na każdym wątku tutaj zostawiłaś swój odcisk myszy!:))
                          > )

Mało tego, nie tylko tu. Wiesz, że lubię podróżować.

• Gość: Muminek Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! IP: *.polpak-karton.pl 04.06.02, 17:19
                            Od kiedy Gosia nazywana jest myszką? :)
                            • gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 05.06.02, 08:39
                              Gość portalu: Muminek napisał(a):

> Od kiedy Gosia nazywana jest myszką? :)

W dodatku komputerową.
                              • wook Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 05.06.02, 08:48
                                Gosiu, a lubisz ser? grecki oczywiście:)
                                • ga Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 05.06.02, 08:59
                                  Oj, lepiej nie, w Grecji zatrzęsienie kocurów! Miauuuu!
                                  • gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 05.06.02, 09:17
                                    Ser lubię, grockiego nie próbowałam, ale już mi przeszedł apetyt na Grecję.
                                    Piiiiiiii!
                                    • wook Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 05.06.02, 11:42
                                      To super, będziesz dłużej z nami :))), a kotów sie nie bój my Cię obronimy.
                                      • gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 05.06.02, 13:37
                                        Ok, ale co, przecież Aga będąc w Grecji nas dopadła, ja też mogę!
                                        • Gość: Muminek Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! IP: *.polpak-karton.pl 07.06.02, 20:51
                                          W końcu świat to taka mała dziura wszedzie teraz mozna sie dostać :)))
                                          • wook Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 08.06.02, 08:08
                                            no tak ale dlaczego ty masz korzystać z greckiego słońca, a my tutaj z
                                            polskiego deszczu, wiesz hihi to jest taka trochę zazdrość, ale jakbyś jechała
                                            i nas ze soba zabrała to w porządku, o kurcze zapomniałem już Ci Grecja
                                            przeszła, ale to nic gdzie indziej też możemy pojechać :))) z Tobą.
                                            • Gość: Muminek Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! IP: *.polpak-karton.pl 08.06.02, 08:12
                                              I będziemy Cię bronić przed kotami wszelkiej masci :))))
                                              • gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 08.06.02, 12:10
                                                Jeżeli Was to pocieszy, moi mili, to południowe słońce nie pociąga mnie tak jak
                                                północny wiatr.
                                                • wook Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 09.06.02, 10:05
                                                  trudno wprawdzie chłodu nie lubię, ale mogę sie poświęcić i towarzyszyć Ci w
                                                  drodze do północnego wiatru, Muminku a Ty?
                                                  • Gość: Muminek Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 22:48
                                                    Ja oczywiście uwielbiam połódniowe słońce i północny zimny wiatr, zreszta zima
                                                    jest piękna na mazurach :))) i lato także :))))
                                                  • wook Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 10.06.02, 08:21
                                                    gosia, jak widzisz my wiernie przy tobie bedziemy trwac:))) oczywiście jak nam
                                                    pozwolisz, a co! tacy jesteśmy:)
                                                  • gosia-s Re: GRECKIE RE(WE)LACJE! 10.06.02, 08:55
                                                    No to się cieszę, że mam tylu towarzyszy wyprawy. Ciągnie mnie na norweskie
                                                    fiordy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka