19.06.02, 13:35
Na pewno macie namiary na dobre kwatery w Międzyzdrojach. W wolnej chwili
byłbym wdzięczny za podesłanie mi na mail-a namiarów telefonicznych.
Chodzi mi o pokój 1 lub 2 osobowy z łazienką i może ogólną kuchnią

pozdr z warszawy
irzyk
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: Kwatery 19.06.02, 13:37
      Zajrzyj do dodatku "Turystyka" GW; roi się od ogłoszeń.
      • ga Re: Kwatery 19.06.02, 13:39
        Dlaczego "na pewno"? A może lokalny patriotyzm nie pozwolił nam interesować się
        Międzyzdrojami?;)))
        • gosia-s Re: Kwatery 19.06.02, 13:50
          Aga, a byłaś w Międzyzdrojach? Ze Ś-cia to kilkanaście minut drogi, a ja, wstyd
          się przyznać, przez tyle lat ani razu tam się nie pofatygowałam.
          • ga Re: Kwatery 20.06.02, 09:28
            Oj, byłam, byłam. Nie raz. Nawet nasza szkoła organizowała wycieczki "na molo".
            Potem jeszcze z raz dałam się skusić na długi łikend w tak zacnym kurorcie -
            jakieś dwa lata temu- i już mi wystarczy. Prezentują wyjątkowo wydajny system
            wydojenia z ciebie całej kasy (patrz ceny noclegów, wstępów gdziekolwiek,oraz
            ogólnie konsumpcji - blaszano-eternitowe kompleksy smażalnie ryb+piwiarnie nad
            morzem, takie dwudziestoletnie!!! Widziałaś jeszcze gdzieś takowe Centra
            Rozrywki?).Wierz mi,NAPRAWDĘ nie rzucają na kolana.Przez tyle lat brylowania w
            gronie "najlepszych polskich miejscowości wypoczynkowych w Polsce" nie
            wzbogaciło się o warte komentarza obiekty ani nawet plany. Amber? Aleja Gwiazd?
            Festiwal Gwiazd? Tfu, tfu! Promenada przed Molem ma projekty rozbudowy, ponoć
            już od wielu miesięcy różne biura proponują różne ciekawostki - i
            tyle.Świadomie wybrałam Świnoujście i z całego serca, szczerze polecam.
            • gosia-s Re: Kwatery 20.06.02, 09:41
              Czyli to Świnoujście nie jest takie złe... i ma szanse rozwoju... Cieszę się!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka