IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:20
co sadzicie o swinoujskich taksiarzach
Obserwuj wątek
    • jusytka Re: taxi 10.05.06, 12:32
      Ja ich miło wspominam, od roku mam własne auto, ale wczesniej często jeżdziłam
      taksówkami. Pamiętam jak jechałam kiedyś do Term, czyli do granicy - z dziećmi,
      ale okazało się, że zabraliśmy niepotrzebnie spory plecak, własciciel taksówki -
      kremowego Mercedesa (tzw okularnika) oświadczył, że zawiezie mi ten plecak
      spowrotem ;) Innym razem mój synek zostawił w taksówce bucika, po godzinie bucik
      został przywieziony do domu :) Generalnie miło i przyjemnie jeżdzi sie naszymi
      taksówkami. Mam tylko jedną uwagę, miałam problem z przewożeniem dzieci, w
      innych miastach są już taksówki z fotelikami lub chociażby siedziskami dla
      dzieci (nie jest to duży wydatek) U nas niestety żadna z firm nie oferuje takiej
      możliwości, szkoda :(
    • erykxxx Re: taxi 10.05.06, 14:19
      Gość portalu: adek napisał(a):

> co sadzicie o swinoujskich taksiarzach
      dość często jeżdżę i jest spoko:) nie polecam tylko brać taxy ze słupka przy
      przystani...najlepiej na telefonik z korporacji:)
      • pia.ed Re: taxi 11.05.06, 11:48
        A dlaczego nie z przystani promowej? Czy sa drozsi albo oszukuja?
        • erykxxx Re: taxi 11.05.06, 21:27
          dwa razy z nimi jechałem : raz powiózł mnie dłuższą drogą- 3 zł.więcej ,dwa -
          powiózł mnie normalnie-ok.3.50 więcej :( podejrzewam przerobione
          taksometry...nie znam się na tym,ale dużo się mówi o taksówkarzach przy
          dworcach,promach itp. COŚ W TYM JEST !!!
    • decitos Re: taxi 10.05.06, 17:43
      O małych kogutach się nie wypowiadam, ale bardzo chwalę sobie usługi Odry :]
      • Gość: zosia Re: taxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:16
        szczegolnie ci z postoju przy bielikach sa tani
        • anax2 Re: taxi 15.07.06, 21:53
          możecie podać jakieś numery taxi.Zadzwonię skoro mowicie że lepiej będzie niż
          brać z postoju.może są u was taryfy tańszej organizacji to poproszę o tel.będę
          tam na wakacjach i ciężko mi będzie z dzieckiem i walizka jechać autobusem
          • jusytka Re: taxi 15.07.06, 22:48
            tel. 91 321 3333
            • Gość: anax2 Re: taxi IP: *.chello.pl 17.07.06, 07:12
              dzięki justi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka