Dodaj do ulubionych

sylwester w Świnoujściu

IP: *.crowley.pl 27.11.06, 15:55
Szukam ofert sylwestrowych Świnoujskich knajp, domów wczasowych i hoteli.
Może ktoś może coś polecić. Bardzo miło wspominam sylwestra w
dawnej "Teartalnej" tylko że to było ładnych parę lat temu. Czy "Jazz Club
Centrala" kontynuuje tradycje w tym względzie? Może ktoś był u nich na
sylwestra 2005 i może podzielić się swoją opinią?
Obserwuj wątek
    • Gość: nene Re: sylwester w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 27.11.06, 20:06
      tak "Centrala"organizuje w tym roku z tego co wiem na ok 60 osob ,bedzie na
      dwoch salach ,beda dj-e ,koszt 300 zl od pary ,pol litra wodki,lampka szampana
      i polmisek zimnych zakasek,ponoc jest dosc fajnie
      • decitos Re: sylwester w Świnoujściu 28.11.06, 10:14
        Jeśli będzie tak jak w zeszłym roku to polecam. Wtedy była zabawa zarówno w
        restauracji, jak i sali koncertowej. Gdy w tej pierwszej zabawa zamarła, w
        drugiej dopiero się rozkręciło. Było naprawdę ekstra.
        • Gość: wyspiarz Re: sylwester w Świnoujściu IP: *.fn.pl 28.11.06, 21:06
          Wydaje mi sie ze jak na 300 zl od pary to oferta jest bardzo uboga.
          • jusytka Re: sylwester w Świnoujściu 01.12.06, 10:37
            To porównaj ją sobie z cenami imprez sylwestrowych w dzielnicy nadmorskiej i ich
            ofertą.
            Byłam w Teatralnej trzy razy i atmosfera, towarzystwo (z reguły młode) jedzonko,
            wystrój sali był super. Minusem była źle dobrana moim zdaniem muzyka
            (najczęściej nie do tańczenia) i tłok, bo sala była niewielka jak na taką ilość
            osób. W Centrali nie byłam więc się nie wypowiadam.
            • Gość: wyspiarz Re: sylwester w Świnoujściu IP: 80.54.123.* 01.12.06, 18:41
              To porownaj sobie ceny z innymi klubami i co jest wliczone w cene.W dzielnicy
              nadmorskiej to sa bale sylwestrowe inna klientela inny standard , wiadomo ze
              ceny sa dozo wyzsze.
      • Gość: ogryzek Re: sylwester w Świnoujściu IP: 80.54.123.* 08.12.06, 22:07
        Alibi 200 zl od osoby, Sfinks 150 zl.Czy ktos cos moze jeszcze wie na ten temat
        Wszedzie moze byc ciekawie zalezy tylko od towazystwa.
    • carmelaxxx Re: sylwester w Świnoujściu 01.12.06, 11:07
      a jak sprawa wyglada w piwnicy?
      • Gość: anuś Re: sylwester w Świnoujściu IP: 195.85.229.* 01.12.06, 19:37
        ... W murowanej piwnicy, tańcowali zbójnicy! Kazali se piknie grać i na baby
        spozirać!
        • Gość: olkla Re: sylwester w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 22.12.06, 09:07
          w zyciu by nie poszla do piwnicy na sylwestra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka