Gość: Muminek IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 21:31 Protestuję przeciwko temu że moją wypowiedź na temat deptania trawników usunię to z tego forum. Ekologio jeśli uważasz że moja wypowiedź była nieprawidłowa żadam wytłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-s Re: Protest !!!!! 07.04.03, 16:08 A cóż tam takiego było, że sprzątnęli? W mordę, chyba nie jestem na bieżąco... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Protest !!!!! 07.04.03, 20:58 Muminku, czyzby jakiś wierszyk który mógł zranić ekologię, przyznaj się bez bicia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Protest !!!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 21:41 To była czysta polska proza, W której to prawdy była doza, Że trawnik uwielbia wprost deptanie, A nie wzrokowe podziwianie. Trawnik to miejsce do leżenia, Grania, biegania i nawożenia. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Protest !!!!! 07.04.03, 22:05 Granie na skrzypcach, Granie na flecie, Ekologicznie! to my w temacie gdy na korzonki jednak spojrzymy to ekologii, się boimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Protest !!!!! 08.04.03, 15:44 Muminku, może wklep to jeszcze raz - ciekawe czy tym razem przejdzie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Protest !!!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 06:45 Nic więcej poza tym co w wierszu tym, Napisanym większą ilością słów może, Ale dodałem że gówienkiem psim, Trawniki lubią jak je nawożę. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś