Dodaj do ulubionych

PKS Dziwnów

17.07.08, 22:59
Witam! Mam ogromną prośbę.Czy ktoś z was byłby tak życzliwy i wyświadczył mi przysługę a mianowicie chodzi o zrobienie fotek tablic z rozkładem jazdy "Dziwnów Górny"(przy starym dworcu Pks) zarówno dla przyjeżdżających jak i opuszczających gminę( a tu konkretnie do kamienia pomorskiego).
To dla mnie bardzo ważne bo od tego zależy cała podróż pociągiem zwłaszcza ta powrotna.Chyba ze ktoś poświeci troszkę wiecej czasu i przepisze co należy,ale pstryknąć to chyba szybciej.
Szukałem w necie i nie uspokoiły mnie te dane TAM! właśnie zamieszczone wszystkie sie różnią i nic nie wiadomo a tak to miałbym DZIĘKI WAM =) wszystko ładnie czarno na białym. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • przedziwna1 Re: PKS Dziwnów 18.07.08, 10:17
      Mozesz zadzwonic na info PKS w Kamieniu tel. 091 382 05 52. Tu masz rozklad
      jazdy z wyszukiwarka polaczenia
      www.pkskamienpom.pl/rozklad.php

A na tej stronie znajdziesz rozklad jazdy busow z nr telefonow - trzeba dzwonic
      i pytac czy sa wolne miejsca i rezerwowac jakby co
      www.kamienpomorski.pl/readarticle.php?article_id=37
      • ham3r78 Re: PKS Dziwnów 18.07.08, 10:59
        www.rozklady.com.pl > Tabliczki przystankowe > "Kamień Pomorski" > SZUKAJ
        Lub po prostu www.rozklady.com.pl/main.php?page=tabl_3&wybrany=9791130015&
        Nie słyszałem, żeby ktoś miał problemy z dojechaniem korzystając z tego rozkładu...
        Pozdrawiam.
        • fan_dziwnowa Re: PKS Dziwnów 18.07.08, 23:38
          Dzieki za pomoc i rady =D mam nadzieje ze wszystko ładnie bedzie pasować ;).Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka