Gość: gosc IP: *.uznam.net.pl 04.04.09, 14:50 musze wymienic okna-czy ktos z was moglby polecic gdzie sa tanie i jaki to mniej wiecej koszt z montazem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate-71 Re: gzie zamowic okna 04.04.09, 17:22 koszt wymiany okien uzależniony jest przede wszystkim od ich wymiarów, podziału, koloru itp - znając podstawowe dane można uzyskać informację odnośnie ceny wymiany pod nr 091/ 322 47 -10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie vidok Tylko nie vidok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 19:53 najwieksi partacze . Najgorsza firma. stamtad nie ma zadowolonych chyba ze oni sami z wlasnej fuszery!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Tylko vidok IP: 217.97.193.* 29.07.09, 11:57 firma vidok to fachowcy.nie zgadzam się z twoja opinia. ja jestem zadowolony. tanio szybko i solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie polecam!!!!! do X, fachowcy zaraz wstawie zdjecia tych fachowco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 14:23 zasranych!!!! Firma Vidok miala wiele spraw sadowych , wytoczonych równiez przez Bank. Nie polecam!!! Do pomocy biora zwyklych kolegów ... Reklamacji nie uznają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do X, fachowcy zaraz wstawie zdjecia tych fac IP: 217.97.193.* 17.08.09, 09:32 wiele spraw sądowych ?? co za bzdura. skad wy ludzie takie rzeczy bierzecie.pewnie firma vidok jest konkurencyjna na rynku a takie rzeczy to pisze konkurencja. ja jestem bardzo zadowolonym kliente i polecam wszystkim znajomym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprostowanie Re[ Prosze sie przejsc do Wdzialu ochrony konsumen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:10 KONSUMENTA i zapytac o firme Vidok! Serdecznie NIE POLECAM!!!!! Chyba ze ktos chce wstawiac na swoj koszt ponownie nowe okna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tylko vidok IP: *.res.pl 22.06.13, 21:08 bzdura !! fachowcy od siedmiu boleści!!! okno tak zamontowane ze ledwo je zamykam a serwisnt stwierdził ze takie są okna pieciopunktowe!! odradzam szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thermoplast Re: gzie zamowic okna IP: *.range86-136.btcentralplus.com 19.04.09, 11:16 O ile Pan Roman jest w Polsce to polecam go . Ulica Bydgoska 6 , okna Thermoplast, Pan Roman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: gzie zamowic okna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.15, 22:26 polecam firme arkada, oprócz wymiany okien można z nimi zrobić remont. Odpowiedz Link Zgłoś