Dodaj do ulubionych

klubik na kapitanskiej jaki koszt?

25.06.09, 18:34
jaki jest miesieczny koszt ktoraz w pan sie orientuje? z tego co
wiem jest od 2 roku zycia
i jeszcze mnie intreresuje prywatne przedszkole niedaleko granicy z
tego co wiem jest tutaj jedno, jaki koszt?
jakie sa wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • hellious Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 25.06.09, 20:15
      Na kapitanskiej koszto to 400zl/mc. Dzis tam dzwonilam :) Podstawowym warunkiem
      jest to, zeby dziecko nie uzywalo pieluch, co dyskwalifikuje moje:(
      • pazurkisw Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 08:14
        o kurde to raczej ciezkie dla 2 latka , zalezy od dziecka a cos
        wiesz o prywatnym przedszkolu? ile kosztuje? niby przy granicy jest
        ul SIemiradzkiego 4 tylko tu juz od 3lat
        • hellious Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 08:23
          O tym przedszkolu nic nie wiem, skoro od 3 lat to mojego malucha i tak nie
          przyjma. Ide sie dzis dowiedziec jak wyglada sprawa w prywatnym przedszkolu na
          rycerskiej. Jak chcesz to dam znac:)
          • pazurkisw Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 10:38
            pewnie:) to czekam na info
            myslam ze tu jest tylko jedno , bo ja tu mieszkam od 3 ms takze nie
            poinformowana jestem bo w Szczecinie nie bylo problemu z takimi
            rzeczami:)
            dodam ze moj ma rok ale ja za rok chce isc do pracy i mysle co
            zrobic z maluchem
            • hellious Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 10:43
              Mnie akurat potrzeba troche pili, a dziec mi sie za chiny odpieluchowac nie
              chce:( Opiekunka zje cala pensje, wiec tez bez sensu... Jak nie to na
              Rycerskiej, to nic wiecej nie wymysle...
              • pazurkisw Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 11:09
                a twoj ile ma? ja wlasnie enetulanie wezme na rok opiekunke dla 2
                latka tylko ile tutaj kasuja? jak na caly etat 8 h dziennie , mysle
                ze 600 chyba starczy? bo w szczecinie za emerytke 500 600 roznie

jak myslisz?
                • pazurkisw Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 11:19
                  wlasnie ale na kapitanskiej to jest zlobek czy przedszkole? czy
                  tylko klub i ile godzin sie zajmuja malym?
                  • hellious Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 11:26
                    Nazywa sie to "klubik malucha". dzieciaki siedza tam od 9 do 16. Wczoraj
                    dzwonilam do 4 opiekunek z ogloszenia i wszystkie zgodnym chorem krzycza sobie
                    10zl/h. moj mlody w sierpniu koczy dwa lata.
                    • pazurkisw Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 11:31
                      za caly etat? to dniowka min 80 razy 5 to 400 miesiac 1600 pogielo
                      ich !! kurde to dupa noo ale emertyki tez tyle chca?
                      pytalam sie klietek bo ja pazury robie to mowily ze za 600 emerytke
                      znajde, bede szukac po znajomych bo obcej tez nie chce:)
                      • pazurkisw Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 11:35
                        to daj znac co na rycerskiej powiedzieli :) ile chca? czesto podaja
                        500 plus jedzenie 7 zl za dzien
                      • hellious Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 11:36
                        Nie wiem czy one emerytki czy nie, o wiek nie pytalam :P Ja po znajomych nawet
                        nie mam co szukac bo poprostu nikogo takiego nie znam:(mam noz na gardle, ale
                        cos czuje ze nic nie wymysle :(
                        • pazurkisw Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 11:42
                          nie no dupa w tym swinoujsciu dla matek a jest ich tu full!
                          moze daj ogloszenie ze dasz 600 emerytce :)i moze ktos sie odezwie:)
                          a ja myslama ze powiem jednej babce a ona po swoich kolezankach a
                          one dalej :) az sie ktos znajdzie albo teaz dobra fucha to sasaidka
                          zatrudnic ;d zawsze blisko macie itd i wezmie taniej, bo jedna mi
                          opowiadala ze sasiadka sie zajmowala jej wnuczka za 350 ! plus obiad
                          podczas opieki jedzenie jakies i tyle :)
                          • hellious Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 13:00
                            Wrocilam z rycerskiej... Miejsc nie ma ani teraz, ani od wrzesnia. Przyjmuja
                            dzieci od 2,5 roku, ale czasem robia wyjatki dla mlodszych. 400zl/mc za 8
                            godzin. Bardzo tam fajnie, przytulnie i kolorowo. Grupa dzieci nie wiecej niz
                            12. Eh, szkoda:( I jeszcze pani z tego przedszkola mnie zdolowala tym, ze
                            podobno mlode siksy oglaszajace sie jako opiekunki w czasei opieki nad dziecmi
                            sprzedaja na rynku, a dzieciaki siedza w wozkach :(
                            • pazurkisw Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 26.06.09, 13:40
                              napisz na gadu bedzie latwiej rozmawiac:) 272 54 38
                            • Gość: maltry Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? IP: *.fn.pl 27.06.09, 14:51
                              Dziewczyny, a gdzie na Rycerskiej jest przedszkole prywatne? Moja córa też 2
                              latka będzie kończyć ale już myślę, co z nią od przyszłego roku zrobić ;)
                              Chociaż noża na gardle nie mam to chciałabym żeby z dziećmi przebywała więcej :)
                              • Gość: maltry Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? IP: *.fn.pl 27.06.09, 14:55
                                O, i doczytałam Was że na Siemiradzkiego jest prywatne przedszkole...mieszkam na
                                ulicy obok Siemiradzkiego i nie słyszałam o nim, myślałam że w ś-ciu nie ma
                                niepublicznych przedszkoli... Ale niespodzianka ;)
                                • hellious Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 27.06.09, 15:35
                                  Rycerska 14, ale wlascicielka mowila ze nie ma miejsc ani na teraz ani od wrzesnia:(
                                  • Gość: maltry Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? IP: *.fn.pl 27.06.09, 22:07
                                    Ale ja myślę o posłaniu Hani jako 3-latki, także jeszcze rok mam na ewentualne
                                    załatwienie formalności, tylko zaczynam już myśleć powoli i info zbierać o
                                    przedszkolach w mieście. A nie wiesz może, do jakiego wieku na Rycerskiej dzieci
                                    są? Jeśli przyjęliby Hanię to doprowadzą ją do 5-latków? (bo potem zerówka
                                    obowiązkowa to już w innym miejscu pewnie) I czy jest tylko jedna grupa a w niej
                                    dzieci np. 3-5 lat, czy każdy wiek ma swoją grupę tak jak w państwowych
                                    przedszkolach? Muszę się przejść po niedzieli i zobaczyć, gdzie to jest
                                    • carmelaxxx Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 28.06.09, 00:22
                                      na rycerskiej wszystkie dzieci razem, jedna grupa jest.
                                      • hellious Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? 28.06.09, 08:17
                                        jest jedna grupa max 12 dzieci. Fajnie tam, przytulnie i kolorowo :) Pani
                                        rowniez fajna, pracowala kiedys w zlobku a to przedszkole prowadzi juz 12 lat :)
                                        Wydaje mi sie, ze nie powinno byc problemu, bo do 5 roku byla tam, ale napewno
                                        nie powiem. Radze sie przejsc, pogadac i ewentualnie sobie zaklepac miejsce bo
                                        ciezko z nimi nawet tam :)
                                        • Gość: ff Re: klubik na kapitanskiej jaki koszt? IP: 217.97.193.* 28.06.09, 15:45
                                          Ale od 12 lt to na rycerskiej chyba ;)
    • Gość: Pikaczu Z takich komentarzy IP: 217.97.193.* 28.06.09, 16:54
      ktoś mądry może się dowiedzieć jaką działalnośc w Świnoujściu
      zaprowadzić i na czym mieszkańcom zależy lub czego poszukują.
      • pazurkisw Re: Z takich komentarzy 28.06.09, 17:31
        dziewczyny dajcie znac jak wyglada to na siemiarodzkiego jak
        sprawdzicie, od jakiego wieku? i jakie koszty?
        • Gość: mała Mi Siemiradzkiego IP: *.uznam.net.pl 29.06.09, 01:16

Z tego co się orientuję, to przedszkole nie istnieje już od kilku lat chyba?
      • Gość: ff Re: Z takich komentarzy IP: 217.97.193.* 29.06.09, 09:13
        ktoś mądry może i się znajdzie, ale kasę trzeba mieć, na dotację trudno liczyć,
        lokal trzeba mieć a on musi spełniać pewne warunki, wiadomo ... i nie oszukujmy
        się, to dobry biznes na najbliższe 5-7 lat, potem znów niż demograficzny
        • pazurkisw Re: Z takich komentarzy 29.06.09, 10:44
          no jeszcze wyksztalcenie trzeba miec aby prowadzic przedszkole, a
          wasze znajome ile placa niani ? na caly etat po 8 h od pon do piatku
          ja mysle o emerytce jak cos albo rencistka bo juz jakis dochod ma
          • pazurkisw Re: Z takich komentarzy 01.07.09, 08:20
            dziewczyny potrzebuje modelki zeby wyprobowac nowe formy na
            pazokcie, zelowaniem pazurow zajmuje sie 2 lata ale teraz chcialam
            zaczac przedluzac naturalne pazury zelem na formie:) wyglada to duzo
            naturalniej niz naklejone tipsy i nie niszczy tak paznokci.

koszt - modelka placi tylko za materialy 30 zl

potem w cenniku bedzie 50 , a sam na plytce kasuje 40
            zele profesjonalne sun flowera - ozdob full ok 100
          • Gość: ff Re: Z takich komentarzy IP: 217.97.193.* 02.07.09, 09:07
            do prowadzenia klubiku nie trzeba mieć wykształcenia tylko warunki i kasę na
            start, klubik nie podlega ani sanepidowi, ani MEN, więc wiadomo, wszystko na
            zasadzie zaufania i zobaczenia samemu warunków, mimo to i tak jest to świetne
            rozwiązanie
      • hellious Re: Z takich komentarzy 01.07.09, 13:48
        Takich madrych byloby wielu, gdyby wymogi byly mniejsze:) A niestety niewiele
        osob moze wszystkie spelnic :(
        • pazurkisw Re: Z takich komentarzy 16.07.09, 14:57
          powstaje nowy prywatny zlobek - oskar na niedzialkowskiego opieka od
          6 - 16 ew pozniej chyba za doplate, z jedzeniem 800zl za miesiac o
          wpisowe sie nie pytalam, grupa ma miec 12 maluszkow - 3 nianie i
          kierownik zlobka.
          • Gość: ff Re: Z takich komentarzy IP: 217.97.193.* 18.07.09, 12:48
            no cena mnie powaliła szczerze mówiąc, ale to żłobek podlegający pod MEN czy klubik?
            • pazurkisw Re: Z takich komentarzy 18.07.09, 20:34
              hej nie pytalam ale jak kobieta napisala prywatny zlobek to chyba
              MEN cena nie jest az tak wysoka bo to wychodzi 4 zl za h a w tym
              jedzenie.
              • Gość: ff Re: Z takich komentarzy IP: 217.97.193.* 19.07.09, 21:54
                no mogła tak napisać, jednak wolałabym mieć pewność ... w sumie masz rację, jak
                policzyć to realna cena ... a wpisowe zwrotne? mają stronkę?
                • pazurkisw Re: Z takich komentarzy 20.07.09, 11:36
                  nie wiem nie pytama o szczegoly bo ja mojego dam za rok jak bedzie
                  mial 2 latka:) masz koma do babki spytaj 782 073 923
                  • Gość: maltry Dżungla IP: *.fn.pl 01.08.09, 14:51
                    Widziałyście nową ofertę Dżungli? Zajęcia dla maluchów od 8.00 do 14.00, cena
                    350 zł/miesiąc, posiłki we własnym zakresie, mają zatrudnić jeszcze kogoś do
                    opiekli nad dziećmi, grupa 20-25 osobowa. Jeśli jeszcze jesteście zainteresowane
                    to może komuś się przydadzą informacje :)
                    Je niestety w takim układzie rezygnuję, nie mam potrzeby oddawania dziecka na 6
                    godz a płacic 350 zł i odbierać dziecko po 3 godz to trochę dużo :/ Chociaż
                    żałuję bardzo, Hania jest bardzo towarzyską dziewczynką i liczyłam na te 3 godz
                    dziennie
                    • hellious Re: Dżungla 02.08.09, 09:51
                      Ja juz nawet wzielam papiery do wypelnienia i zanosze jutro, bo wlascicielka
                      mowila, ze zostalo raptem kilka miejsc. W te 350 zl wliczone jest rowniez
                      ubiezpieczenie dziecka od wypadkow. Mojemu mlodemu bardzo sie tam podoba, moglby
                      caly dzien siedziec:)
                      Maltry, a nie pytalas czy nie ma mozliwosci zostawienia malej na te 3 godziny
                      placac mniej?
                      • Gość: maltry Re: Dżungla IP: *.fn.pl 02.08.09, 13:59
                        A właśnie, zapomniałam o tym ubezpieczeniu :)

Pytałam pytałam, ale niestety - tylko jest opcja taka, że płacę pełną sumę i
                        zabieram Hankę po 3 godz. a to się nie kalkuluje po prostu. Tak sobie myślę, że
                        skoro jest takie zainteresowanie to ona po prostu też woli mieć za pełną kwotę
                        dziecko na cały dzień niż takie na pół zajęte miejsce :)
                        • Gość: pp Re: Dżungla IP: *.uznam.net.pl 02.08.09, 19:48
                          mnie interesuje min 8 h bo bede chciala isc na caly etat do pracy, a
                          posilki we wlasnym zakresie to meczace...
                          • hellious Re: Dżungla 03.08.09, 10:57
                            Mnie tez najchetniej interesowalo by 8h, ale nie mam za bardzo w czym wybierac,
                            wiec wole te 6 niz wcale:) Posilki we wlasnym zakresie nie wydaja mi sie meczace:)
                            • Gość: ppp Re: Dżungla IP: *.uznam.net.pl 03.08.09, 14:32
                              mialam klientke co wlasnie do klubiku dziecko oddAWALA i posilki
                              musiala przygotowac mowila ze ma dosc bo codziennie o 7 rano musiala
                              przygotowac obiad dla dziecka itd a nie miala sumienia dac dziecku
                              ziemniakow z lodowki ... wierze jej :) ja jeszcze mam rok bede sie
                              zastanawiac nad tym zlobkiem prywatnym ale zobaczymy jaka pensja
                              bedzie. bo 800 przy zarobkach 1500 to bez sensu
                              • hellious Re: Dżungla 03.08.09, 15:20
                                Ja raczej nie myslalam o tym, zeby obiady mlodemu do klubiku dawac, bo obiad to
                                on z nami w domu zje. Raczej cos w stylu drugiego sniadania .
                                Dzis zlozylam papiery, sa jeszcze 3 miejsca:)
                                • Gość: ppp Re: Dżungla IP: *.uznam.net.pl 03.08.09, 21:38
                                  no jak na 6 h to pewnie ale ona dawala chyba na 8 to juz musiala
                                  obiad dawac ;/ to zdaj relacje:) jak pojdzie pociecha :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka