tomaszniezgoda 06.06.11, 10:23 Jakie są najbardziej nietypowe, inne, sfałszowane, urojone powody jakimi można się podpierać w sadzie w sprawie odebrania praw rodzicielskich w Sądzie?Podajcie przykłady i konsekwencje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Powody odebrania praw rodzicielskich? 06.06.11, 11:35 A chcesz dopiec eks? Naprawdę, to, że eks ma innego partnera nie zobowiązuje go do łożenia na Twoje dziecko i nie zwalnia Ciebie z obowiązku alimentacyjnego. Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: triss 06.06.11, 11:50 To nie jest powód do odebrania prawa rodzicielskich, chyba, że dochodzi do demoralizacji małoletniego np. dorośli uprawiają seks w jego obecności (za ścianą mogą) albo narażają małoletniego na utratę życia lub/i zdrowia. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: triss 06.06.11, 11:53 ..albo są alkoholikami, narkomanami itp. i stosują przemoc psychiczną, czy fizyczną. Odpowiedz Link
malgolkab Re: triss 06.06.11, 11:56 tomaszniezgoda napisał: > nie kręcę była kręci z innym bo i co z tego? skoro to była to może kręcić z kim chce Odpowiedz Link
i.rys Re: Powody odebrania praw rodzicielskich? 06.06.11, 11:42 Ten artukuł to raczej przestroga ale poniękąd są tam wykorzystane bardzo "mocne" powody do odebrania praw rodzicom. Nie życzę nikomu by był w takiej sytuacji - to jakiś koszmar!! wyborcza.pl/1,75480,9724170,W_imie_dziecka.html Odpowiedz Link
altz Re: Powody odebrania praw rodzicielskich? 06.06.11, 15:50 tomaszniezgoda napisał: > Jakie są najbardziej nietypowe, inne, sfałszowane, urojone powody jakimi można > się podpierać w sadzie w sprawie odebrania praw rodzicielskich w Sądzie?Podajci > e przykłady i konsekwencje. Eeee tam, gadanie Sąd nie jest taki skory do odbierania praw rodzicielskich, w końcu przecież ktoś musi się tymi dziećmi później zająć. Różne są przegięcia sądowe, ale w tej sprawie raczej nie ma. Sądy są przepracowane, głupie i czasami leniwe, ale aż tak głupie to nie. Myślę Tomaszu, że jesteś trochę zdziwiony, a powodów do zdziwienia nie powinno być. Seks w małżeństwie jest najdroższym seksem na świecie, jak chcesz tańszego, to trzeba było się wybrać do agencji towarzyskiej. Drogi seks, ale czasami niektórym trafia się fajna rodzina. To jest ryzyko, jak w totku, ale jak trafisz, to będziesz szczęśliwy, chociaż mało kto ma taką szansę. Mam nadzieję, że się pogodzisz ze swoim losem, będzie Cię łatwiej żyło, ale innym również, a może czeka Cię jakaś nagroda na końcu? Czego Ci z serca życzę! Odpowiedz Link
altz Re: Powody odebrania praw rodzicielskich? 06.06.11, 15:55 Przepraszam za powtórzenie wiadomości, ja po piwku, a rutery chyba pijane Pozdrawiam wszystkich w dobrym nastroju Odpowiedz Link
altz Re: Powody odebrania praw rodzicielskich? 06.06.11, 15:52 tomaszniezgoda napisał: > Jakie są najbardziej nietypowe, inne, sfałszowane, urojone powody jakimi można > się podpierać w sadzie w sprawie odebrania praw rodzicielskich w Sądzie?Podajci > e przykłady i konsekwencje. Eeee tam, gadanie Sąd nie jest taki skory do odbierania praw rodzicielskich, w końcu przecież ktoś musi się tymi dziećmi później zająć. Różne są przegięcia sądowe, ale w tej sprawie raczej nie ma. Sądy są przepracowane, głupie i czasami leniwe, ale aż tak głupie to nie. Myślę Tomaszu, że jesteś trochę zdziwiony, a powodów do zdziwienia nie powinno być. Seks w małżeństwie jest najdroższym seksem na świecie, jak chcesz tańszego, to trzeba było się wybrać do agencji towarzyskiej. Drogi seks, ale czasami niektórym trafia się fajna rodzina. To jest ryzyko, jak w totku, ale jak trafisz, to będziesz szczęśliwy, chociaż mało kto ma taką szansę. Mam nadzieję, że się pogodzisz ze swoim losem, będzie Cię łatwiej żyło, ale innym również, a może czeka Cię jakaś nagroda na końcu? Tego Ci z serca życzę! Odpowiedz Link