Dodaj do ulubionych

25 000 000

30.08.12, 07:38
Ludzie kumulacja, grajcie !

Ja dzisiaj wyślę swój szczęśliwy kupon. Kto nie ma szczęścia w miłości ten ma w kartach (Lotto) !

Obserwuj wątek
    • zofiulina1971 Re: 25 000 000 30.08.12, 08:15
      Nie śmiejcie się, dwanaście lat temu, pod koniec września, byłam w dramatycznej sytuacji finansowej, nie miałam pracy, a pieniądze były mi potrzebne "na przedwczoraj". Wyobraźcie sobie, że trafiłam "piątkę"! Było to wówczas trochę ponad 4,5 tys. zł.

Później kilka razy trafiałam "trójkę", raz mi się trafiła nawet "czwórka", ale "szóstka" nigdy sad
      Znajomy mi mówi, że najpierw muszę się doprowadzić do "dramatycznej sytuacji finansowej".

A ja się pocieszam myślą, że los mnie przygotowuje na moment rozbicia banku stopniowo, cobym zawału nie dostała smile

• ewela1_1 Re: 25 000 000 30.08.12, 08:21

Zawrotna kwota smile Nigdy nie grałam w lotto, może się skuszę. 3 dni temu wygrałam w zdrapce 1 zł!, ale to mnie nie zadowala big_grin
      -------------
      "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa

"Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą"
      • plujeczka Re: 25 000 000 30.08.12, 08:43
        wysłałam wczoraj kupon- w zdrapki grywam.Przed pogrzebem szwagra w kwietniu tego roku nie miałm przysłowiowej złotówki( smierć nagła) bardzo martwiłam się za co kupię wiazankę, wstapiłam do kolektury i kupiłam zdrapkę "Pensja" - wygrałam 250 zł.
        Do dzisiaj wierzę, ze szwagier, który znał moją trudną sytuację spowodował ,ze pieniądze wygrałam. Kupiłam piękne kwiaty-........na ostatnią drogę.
        • rzut_beretem Re: 25 000 000 30.08.12, 09:23
          ja nie mam spektakularnych wygranych na koncie ale zdrapki drapię regularnie - raz 2 zł, raz 6 zł. Może faktycznie to nie mój jeszcze czas. Ale kupon dzisiaj wysyłam obowiązkowo !

Aha, jakies 2 miesiące temu miałam na jednym kuponie (bo daję 4 zakłady za 12 zł) 2 trójki - czyli jakby 6 big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka