23.01.16, 08:06
Miałem to napisać z początkiem roku, a tu już koniec stycznia...

Po ładnych kilku latach, w których poznałem dziewczynę, potem się zaręczyłem, poślubiłem, "dorobiłem" potomka (dziś blisko 5-letniego), nadszedł czas, by się z Wami pożegnać.

Dziękuję za wszystkie lata z Wami, przepraszam za niestosowne wypowiedzi, wypowiedzi agresywne czy wręcz chamskie, zaznaczając jednocześnie, że nie żywię urazy za symetryczne obelgi pod moim adresem ponieważ kłótnia to burza z piorunami.

Życzę wszystkim, by żyli szczęśliwie, mieli szczęśliwe małżeństwa i zdrowi byli.
Obserwuj wątek
    • heniek.8 Re: 2016 23.01.16, 16:01
      na razie big_grin
      żebyś tu nie "musiał" wracac :]
    • startnowegozycia Re: 2016 23.01.16, 17:05
      No właśnie. Ja tak jak Heniek Ci życze - nie wracaj tu!
      Bądź szczęśliwy i dobry dla swojej kobiety, bo to ogromne szczęście, że potrafileś znowu zaufać. Dbaj o ten dar.
      Powodzenia smile
    • miso_123 Re: 2016 24.01.16, 08:33
      Co to będzie, na kogo teraz te wszystkie kobity będą przenosiły swoje emocje i adresowały pytania w stylu "Ile płacicie na byłe żony?", podszywając się pod mężczyzn. Może nareszcie forum zdechnie do końca, nie ma tu miejsca na punkt widzenia ojców.
    • teuta1 Re: 2016 25.01.16, 23:05
      dziękuję Ci - wiele lat temu jednym krótkim i chyba niekoniecznie miłym mailem uświadomiłeś mi, że w sumie chyba mężczyźni niekoniecznie chcą wielofunkcyjnego robota domowego. Już czas albo iść dalej, albo wpadać tu bardzo rzadko. Powodzenia. Agnieszka
    • tata_tomek Re: 2016 28.01.16, 15:41
      Wszystkiego najlepszego!
      I, jak to mówią więźniom wychodzącym po wyroku - "obyś nigdy tu nie wrócił". smile
    • molly_wither Re: 2016 29.01.16, 19:18
      Czekamy,kiedy wrociszsmile
    • biedroneczka33 Re: 2016 01.02.16, 12:35
      Tri....pamiętam Cie z czasów starej ekipy :o))) Twój pożegnalny watek jest najlepsza odpowiedzią ze zawsze jest to DALEJ . Najczęściej ludzie trafiają tu wtedy gdy wali im się życie i brakuje światełka w tunelu wtedy najtrudniej jest uwierzyć ze coś się może zmienić i to na lepsze. Sama przeszłam swoja drogę i dzięki pomocy wielu wspaniałych osób udało mi się .Niektóre osoby poznałam osobiście i naprawdę warto uwierzyć ze w życiu może być jeszcze lepiej . Teraz podobnie jak Ty mam nowa rodzinę 6 letnia córeczkę i mimo iż nadal jest czasami pod górkę ciesze się ze kiedyś znalazłam taka grupę która była dla mnie wsparciem . Zycze Ci wszystkiego najlepszego i fajnie gdybyś od czasu do czasu tu zaglądał tylko po to żeby niedowiarkom uświadomić ze po rozwodzie JEST TO DALEJ I MOŻNA BYĆ SZCZĘŚLIWYM :o)))
    • inna_nowa_ja Re: 2016 01.02.16, 15:09
      Powodzenia!
    • zabelina Re: 2016 02.02.16, 23:26
      Intuicja mnie chyba przywiodła smile Bardzo dawno mnie tu nie było, ale cieszę się, że mnie coś natchnęło, żeby zajrzeć. Wiele razy się z Tobą nie zgadzałam, choć doceniałam to co pisałeś. Czasem nazbyt agresywne, Twoje posty jednak wiele mogły dać do myślenia komuś kto był na to otwarty. Życzę dobrego życia, bo "życie po to jest aby pożyć"wink
      P.S. Do zobaczenia kiedyś na promie do Sucuraju big_grin
      • anbale Re: 2016 03.02.16, 10:03
        A ja uważam, że to słuszna decyzja, bo Tri był już cholernie toksyczną osobą na tym forum.
        "Dawał do myślenia" raczej głównie tym, którzy chwiali się na nogach i czuli się słabi- że są jeszcze słabsi i bardziej beznadziejni niż im się zdaje. Silnych jedynie nieco przytykało na widok jego niekiedy kuriozalnych, dziko agresywnych wypowiedzi zdradzających poważne zaburzenia w postrzeganiu świata.
    • aktosia Re: 2016 06.02.16, 21:27
      Nie miałam przyjemności, ale myślę że to dobra decyzja.
      Odzyskany czas przeznacz dla syna, bo tylko będzie Cię pamiętał za 60 lat
    • andres_nin Nikt tak specyficznie 08.02.16, 18:48
      nie pisał postów zaczynając treść w temacie .. do tego często interesująco.
      Niezależnie jak się komu poukłada(ło) i ile razy się żegnał, większość i tak tu zagląda smile
      Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka