hela74 30.04.05, 08:51 na ustalenie daty pierwszej sprawy, od uiszczenia opłaty za pozew rozwodowy? Ja wpłaciłam sumę w połowie kwietnia, kiedy przypuszczalnie bedzie pierwsz sprawa albo kiedy dostane jakąs informację? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezecnymen Re: Ile się czeka 30.04.05, 11:09 u mnie pozew był w styczniu, a rozprawa w kwietniu wydaje mi się, że termin zależy głównie od ilości aktualnie prowadzonych spraw, ale może też być, że sądy mają jakiś termin na rozpoczęcie postępowania... na wszelki wypadek uzbroić się w cierpliwość radzę Odpowiedz Link
hela74 Re: Ile się czeka 30.04.05, 14:03 a dzisiaj nikogo na forum nie ma, no prawie nikogo? Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Ile się czeka 30.04.05, 16:10 Moj ex zlozyl w lipcu ubieglego roku, sad odrzucil jego pozew o zwolnienie z oplat, wiec wplacal chyba na poczatku tego roku, pierwsza rozprawe mialam na poczatku kwietnia, kolena gdzies po wakacjach. A le maz kolezanki zlozyl i oplacil na poczatku tego roku, pierwsza miala 1 kwietnia, a 20 kwietnia druga i ostatnia. Odpowiedz Link