anja_pl 13.07.05, 00:04 gdzie jesteś ???????????? czekam i czekam z tym tiramisu i z herbatką, a Ciebie nie ma i nie ma, czyśbyś już basen kupował ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scriptus Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 13.07.05, 07:57 Nie gniewaj się Aniu, do 23:30 siedziałem przy komputerze, a potem przyszedł mój synuś, że nie może zasnąć, żeby z nim porozmawiać, opowiedzieć bajkę (stary koń, 12 lat) to mu pomogłem zasnąć ;DDDD Odpowiedz Link
anja_pl Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 13.07.05, 08:14 nie gniewam się, skądże na Ciebie )) jak dzieciaki nie zjedzą ( w co szczerze wątpię) to może wieczorkiem ? a na herbatke z rumem zawsze możesz liczyć i kiedy do Wrocławia się wybierasz po "herbatke na trudne dni"? Odpowiedz Link
scriptus Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 13.07.05, 08:25 We Wrocławiu będę w piątek, ale niestety, zepsuł mi się samochód, więc pociągiem tam i pociągiem z powrotem, na miejscu wożony przez lokalną firmę... Odpowiedz Link
scriptus Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 13.07.05, 08:35 Jak wszyscy faceci, jestem łakomy, a tiramisu w Twoim wykonaniu z herbatką i rumem nie będzie mi teraz pozwalało zasnąć )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
anja_pl Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 13.07.05, 09:40 daj znać kiedy, to Cię na dworzec odwiozę ))) Odpowiedz Link
scrivo Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 13.07.05, 10:18 przepraszam że wtrącę się ale... tiramisu i Wrocławia w piątek zazdroszczę wam obojgu, moje ciastko dopiero next week a miasto to piękne z początkiem sierpnia. ale usmiechnęłam się z czułością gdy Scriptus wspomniał o swoim dwunastolatku, któremu pomagał zasnąć. są wakacje, dzieciaki nieprzemęczone ciężką harówą szkolną mają w ten czas kłopoty z usnięciem. ma je i mój dziewiętnastolatek od 2 dni, który wczoraj późną nocą przysiadł mi na kolanach i mruczał jak mały kocur, choć chłopisko 188cm/78kg. no i też trzeba było ululać i bajke opowiedzieć.aż usnął. Odpowiedz Link
scriptus Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 13.07.05, 15:18 No, moj mlody jest jeszcze, przy Twoim, malutki, ale juz go powoli odzwyczajam od takiego zupelnie dziecinnego traktowania, staram sie go nauczyc, ze nie jest juz dzieciatkiem, tylko mlodziencem. Niemniej jednak zawsze przytule, przygarne czule jego lepek do klatki, czy usiade obok lozka wieczorem, zeby porozmawiac. Odpowiedz Link
scriptus Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 13.07.05, 22:33 No peeewnie, uwielbiam tiramisu ;DDDD Odpowiedz Link
scriptus Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 13.07.05, 22:54 chętnie, i tiramisu Sam jestem w domu i w lodówce mam tylo zimno A tak bym zjadł coś słodkiego Odpowiedz Link
anja_pl Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 13.07.05, 22:57 czułam to, jak amaretto kupowałam dolać rumu do herbaty czy wolisz cytrynę, a może sok ? Odpowiedz Link
scriptus Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 13.07.05, 22:59 Z rumem poproszę ;DDDD fajny wieczór, cieplutko Sama jesteś w domu? Odpowiedz Link
anja_pl Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 13.07.05, 23:02 z dziećmi, które już śpią, może usiądziemy przed domem ? bardzo ciepły wieczór, a komary niech sobie latają...... Odpowiedz Link
anja_pl Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 14.07.05, 09:26 super wieczór był.... powtórzymy pewnie niedługo )))) Odpowiedz Link
scriptus Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 14.07.05, 11:11 Zwlaszcza ta herbatka, lyzeczka rumu nawet do beczki herbaty dziala cuda ;DDD a dopiero do szklaneczki... Dzisiaj zapraszam na laweczke w parku pod kasztanami, popatrzec na wiewiorki i labedzie, zjesc pudelko wisni w czekoladzie, tudziez cos rownie bezecnego, po czym nie mozna prowadzic samochodu ;DDDDDDDDD Odpowiedz Link
anja_pl Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 14.07.05, 11:31 ten park, wiewiórki, łabędzie... i te wiśnie !!!!!!!!!!!!!! naprawdę jesteś kochany ))))))))) Odpowiedz Link
scriptus Re: Scriptus!!!!!!!!!!! 14.07.05, 12:03 ;DDD kiedys dawno dawno temu, to juz ze 100 lat... chadzalem do Lazienek Krolewskich - parku lazienkowskiego w Warszawie i karmilem labedzie chlebem , wiewiorki orzechami, a dziewczyny wisniami... Piekne czasy... Ale to bylo tak dawno temu, ze musze sprawdzic, czy te Lazienki tam jeszcze stoja, czy Palacu Krolewskiego nie przerobili w hiperhotel, Teatru na wodzie w knajpe, a parku nie zabudowali blokami, czy innymi "apartamentowcami" .... Odpowiedz Link