Dodaj do ulubionych

Letnie porządki...

13.07.06, 16:23
... zrobiłem tym razem z Bet66, bo jakieś paskudztwa pisała. Jeżeli dojdziecie
do wniosku, że za bardzo ingeruję w treść wypowiedzi, to prosze o stosowne wpisy.

Wycinam wulgaryzmy i napaści z nienawiścią, które poruszają szersze grono.
Solówki zostawiam.

smile
Obserwuj wątek
    • kruszynka301 Re: Letnie porządki... 13.07.06, 16:30
      a nie mówiłam, że dopiero się rozkręci. Ale to jeszcze nie koniec jej możliwości pisarskichwink.

dzięki za czujność
    • bet66 Re: Letnie porządki... 13.07.06, 16:35
      nie paskudztwa piszę, tylko daję kolezance "dobre " rady, bo dlaczego wiewiorka
      ma dbać tylko o swą pupę jedząc czekoladę, a nie zadbać o jamę ustną, uzębienie
      i cały aparat mowy , powinna ćwiczyć duze OOOOOOOOOOO
    • bet66 Re: Letnie porządki... 13.07.06, 16:38
      duze OOOOOO, jak w słowie LOOOOOOOODY
      • tricolour Nie podlizuj sie teraz... 13.07.06, 16:43
        ... i nie rób idiotki z siebie. Wywaliłem Twój post za wulgarność i zrobię to za
        każdym razem, jak znajdę podobne.

Zasada jest prosta.
        • bet66 Re: Nie podlizuj sie teraz... 13.07.06, 16:47
          podlizuj????
          czy to słowo jest zbitkiem wyrazów "pod" i "lizać"?
          widzę Tri, ze kumasz o co mi chodzi, wpisałes się w moj tok myslenia..DDD.
          • phokara Re: Nie podlizuj sie teraz... 13.07.06, 17:03
            W twoj tok... czego?
            • bet66 Re: Nie podlizuj sie teraz... 13.07.06, 17:09
              o phokara się do nas przyłączyła...... tok , tok , szoł tok
        • 13monique_n A kto bedzie pilnowal minimum... 13.07.06, 18:34
          ...porzadku, kiedy Ty na ten urlop Tri, wyjedziesz???
          • phokara Re: A kto bedzie pilnowal minimum... 13.07.06, 19:22
            Nikt. Bezkrolewie. Wreszcie bedzie tu nieporzadnie... haha.
            I wtedy predziutko zalozymy watek o-wiesz-czym. W koncu sezon ogorkowy, jakby
            nie bylo.
            • 13monique_n Re: A kto bedzie pilnowal minimum... 13.07.06, 19:25
              a ja juz nawet znalazlam wzorek!!! Tylko miejsce??? Gdzie??? big_grinDD
              • phokara Re: A kto bedzie pilnowal minimum... 13.07.06, 20:43
                Powiedz, gdzie znalazlas wzorek, to ja Ci podpowiem GDZIE, he he.
                • 13monique_n Wzorek znalazlam... 13.07.06, 22:13
                  ... w komputerze big_grinDDD
                  Mow, prosze GDZIE ?????
                  • gotyma Re: Wzorek znalazlam... 13.07.06, 22:19
                    fe! dziewczyny, co to za tajemnice?
                    czuje sie odrzucona, chyba bede miala depresje...
                    juz czuje, ze ja mam!
                    • to.ja.kas Re: Wzorek znalazlam... 14.07.06, 09:13
                      łaaaaaa ja tez czuje ze mam depresje, ale walke z nia zaczne na jesieni jak
                      upały sie skończa.

Co do bet to najpierw to jest smieszne, a potem wszystkie sensowne osoby ktorym
                      znudzi sie jatka przestaja pisac bo z kims takim co drugi watek uragajacym
                      kulturze sie nie rozmawia a rzeczowych dyskusji prowadzic sie w takiej
                      atmosferze nie da.
                      Admini maja problem bo to forum otwarte wiec tak jak kruszynka, niestey powiem
                      wam, ze ona jeszcze tuz zrobi burdel.
                      • bet66 witaj kas. 14.07.06, 09:39
                        kochanko i utrzymanko zonatych .
                        Pochwal sie nam , jak robisz test na "dobrego" kochanka.
                        Warunek pierwszy i jedyny...musi miec kasę ...i stad chyba wziął sie twoj
                        nick...KAS. to skrót od kasy, kasiory.
                    • 13monique_n Re: Wzorek znalazlam... 14.07.06, 09:51
                      gotyma napisała:

> fe! dziewczyny, co to za tajemnice?
                      POczekaj, przeciez ten roz.. tego... no... na forum, to my zrobimy dopiero jak
                      Tri i jego nozyczki (sekator?? ;DDD ) wyjada na wakacje big_grinDD
                      > czuje sie odrzucona, chyba bede miala depresje...
                      > juz czuje, ze ja mam!
                      W jakiejs bajce/ksiazce byl tekst "oo,, ooo, juz czuje, jak wpadam w kompleksy"
                      big_grinDD Gotymo, jestes wielka big_grin
                    • phokara Re: Wzorek znalazlam... 14.07.06, 09:54
                      gotyma napisa?a:

> fe! dziewczyny, co to za tajemnice?
                      > czuje sie odrzucona, chyba bede miala depresje...
                      > juz czuje, ze ja mam!

Jestem pod presja z ta Twoja depresja... WyTRImaj jeszcze troszku az nasz srogi admin uda sie
                      na wywczasy. Wtedy pozakladamy tu rozne watki poboczne, znaczy sie zrobimy lato na forum.

• phokara Moni... 14.07.06, 09:55
                        ... my juz nie dosyc, ze myslimy tak samo (czyli wcale) to jeszcze w tym samym czasie.
                        Swietnie, swietnie... tylko tak dalej a sie z Toba ozenie. hahahaha...
                        • 13monique_n Pho, 14.07.06, 09:56
                          Ty mi lepiej nie groź, bo "sie w sobie zamkne" big_grinDDDD
                          • phokara Re: Pho, 14.07.06, 10:03
                            Ooooo.... wreszcie zaczynasz gadac, jak rasowy facet! Czyli jednak z fanatycznym
                            heteroseksualizmem mozna jakos walczyc! To pocieszajace.
                            • 13monique_n Re: Pho, 14.07.06, 11:18
                              Myslisz??? I mecze ogladalam - wszystkie od 1/8 finalow big_grinDD Tylko, kurka wodna,
                              sama bralam sobie zimne piwo z lodowki (zamiast tradycyjnego "Kochanieeeeee...")big_grinDD
                              • phokara Re: Pho, 14.07.06, 11:36
                                > sama bralam sobie zimne piwo z lodowki (zamiast tradycyjnego "Kochanieeeeee..."
                                > )big_grinDD

Zaraz, zaraz... czy liczysz na to, ze po zwalczeniu w sobie FH, to niby JA Ci bede ten browar
                                przynosic w zebach, w dodatku uwielbienczo merdajac ogonkiem??? (nie wiem czym sie merda
                                w takich zwiazkach...)
                                To my sie chyba nie rozumiemy.... - kolejny dowod na to, ze z FH mozna skutecznie walczyc,
                                haha.
                                • 13monique_n No, przeciez mowie, ze... 14.07.06, 11:45
                                  ... niezupelnie jak facet mysle, bo dopiero po dluzszej chwili wpadlam na to, ze
                                  to piwo sama kupowalam, sama chlodzilam, sama sobie bralam... bo, jak baba big_grinDD

Niczym nie merdaj. Do merdania miewam psy... kurka, mozg mam wciaz jednak
                                  babski, co zatem z FH??? Elektrowstrzasy?
                                  • phokara Re: No, przeciez mowie, ze... 14.07.06, 11:52
                                    Dobra - to dalej mysl, jak baba. To JA chce byc samcem w tym ukladzie - JA!!!! Z natury jestem
                                    leniwa wiec mam wieksze predyspozycje niz Ty. Ty mi bedziesz tylko robila dobrze... znaczy
                                    pierogi i insze potrawy kulinarne, no i podawala whisky. To chyba nie jest jakos mocno
                                    skomplikowane, prawda? Nawet dla blondynki. hahahahahahha....
                                    • 13monique_n Ja pierogi... 14.07.06, 11:56
                                      ... Ty whisky big_grinD Kto wynosi smieci? Las rak w gorze, sami ochotnicysmile))
                                      • phokara Re: Ja pierogi... 14.07.06, 12:18
                                        Aaaa... ze to niby ma byc zwiazek partnerski?
                                        Buuuuuuu......!!!!
                                        • 13monique_n Re: Ja pierogi... 14.07.06, 12:20
                                          Nooooooooo, pewnie. patriarchaty, matriarchaty i inne sie pokonczyly. A my tu
                                          jestesmy za liberalne, nie pamietasz??? big_grin
                                          • phokara Re: Ja pierogi... 14.07.06, 12:47
                                            koniec liberalizmu. Ja teraz chce byc TYRANEM i DESPOTA!
                                            • 13monique_n Tiaaaaaaa 14.07.06, 12:48
                                              ... kochana, przemysl to... wiesz, ja mam wprawe co do tyranow i despotow... po
                                              co Ci to? i jestem teraz duuuuzo gorsza >suspicious
                                              • phokara Re: Tiaaaaaaa 14.07.06, 12:54
                                                Wiesz, marze, po prostu marze o tym, zeby miec choc w polowie tak fajnie, jak ten despota, na
                                                ktorym trenowalas! Powaga.
                                                • 13monique_n Re: Tiaaaaaaa 14.07.06, 12:56
                                                  A moze pojde na terapie i sie wylecze, co? Jak myslisz? Juz umiem jesc niektore
                                                  posilki siedzac przy stole (!!!) przez caly posilek big_grinDD To postep.
                            • 13monique_n wzorek 14.07.06, 11:20
                              ... starosc nie radosc - sklerotyczka jestem. Widzialas ten wzorek? Bardzo
                              bedzie bolalowink))), prawda? big_grinDD
                              • phokara Re: wzorek 14.07.06, 11:31
                                Bardzo.... a nawet bardzo, bardzo...
                                • 13monique_n Re: wzorek 14.07.06, 11:47
                                  A sklamac, milosieernie nie moglas????? Kurna, ze tez mi sie wzorki podobaja, co
                                  jeden to lepszy big_grinDD
                                  • phokara Re: wzorek 14.07.06, 11:56
                                    Moglam. Ale przeciez jestem wydra!
                                    Zreszta, jak sie chce zyc to musi troszku pobolec... no ale liczy sie EFEKT!

ps.
                                    Do cholery gdzie jest reszta wzorkow??? Przeciez nie walne sobie takiego samego... No chyba,
                                    zebysmy sobie zrobily ten wzorek NA POL. Mniej by bolalo... i w ogole - zostalabys moja druga
                                    polowa. Wzorka.
                                    • 13monique_n Druga polowa... 14.07.06, 11:59
                                      ... wzorkabig_grinDDDDDDDDDDDDDD A jak go ciachniemy?
                                      Kurcze, musialm miec jeszcze jakies inne linki celtyckie, ale poginely.
                                      Ja zaraz $%#@!@!!@#%! dostane, bo mi tu w sciane budynku od switu wierca i
                                      zaczynam wpadac w amok. Ja zaraz kogos zatluke, udusze golymi rekami, a po
                                      pomkach tricepsowych mam silne ramiona!
                      • gotyma Re: Wzorek znalazlam... 14.07.06, 11:13
                        a pikatnie bedzie?
                        • 13monique_n Re: Wzorek znalazlam... 14.07.06, 11:19
                          Jak wyobraznia zaskoczy...big_grinDD
                          • gotyma Re: Wzorek znalazlam... 14.07.06, 11:29
                            no bobra, juz mi lepiej
                            • 13monique_n a calkiem lepiej to Ci bedzie 14.07.06, 11:32
                              nad Krutynia, wiec nie labidz. Ja jutro dostane depresji, jak sobie pomysle -
                              chyba album ze splywu krutyniowego wyciagne big_grinDD, zeby sie dobic, ofkoz.
                            • ladyhawke12 Re: Wzorek znalazlam... 14.07.06, 11:32
                              Tez bym chciala wiedziec jaki wzorek, cieplo dzis...
                              • phokara Re: Wzorek znalazlam... 14.07.06, 11:40
                                hmmm... ciezko to opisac. Wkleilabym linka do strony z wzorkiem, ale po pierwsze nie umiem
                                (haha) a po drugie boje sie, ze mnie Moni naleje...
                                • ladyhawke12 Pho 14.07.06, 11:47
                                  Bede bronic, po fitnes jestem wiec silniejsza ciut wink)
                                  • 13monique_n Re: Pho 14.07.06, 11:51
                                    Tez jestem po fitness big_grinDD Pho, baby Ciebie bronia, cos na rzeczy z FH?
                                    Wklejaj wklejaj
                                    jak Ci sie uda, to z podziwu zlego slowa nie powiem i reki nie podniose. A zup
                                    nie gotujesz, wiec "za slona zupa" nie bedzie mogla robic za pretekst big_grinDD
                                    • ladyhawke12 Moni 14.07.06, 11:54
                                      To godny przeciwnik z Ciebie, ale ja malutka jestem wiec miedzy nogami uciekac
                                      moge jakby co.Kurcze wesolo sie robi...
                                      • phokara Re: Moni 14.07.06, 11:58
                                        CO TU SIE DZIEJE???
                                        Miedzy czyimi nogami Ty chcesz uciekac, Lady? Bo Moni hmm... to tez raczej z gatunku
                                        malutkich kobiet, co to maja nibynozki ... hahaha... no bedzie lomot, cos tak czuje.
                                      • 13monique_n Re: Moni 14.07.06, 12:00
                                        Jak obie jestemy z tych "duzych", to rzeczywiscie, zalezec bedzie od refleksu.
                                        Chyba czas skonczyc o mowieniu o uciekaniu miedzy nozkami, bo tego... po tym
                                        mundialu i lapsusach komentatorow same swinstwa mi sie poprzypominaly big_grinDD ( a
                                        moze to byla liga mistrzow?)
                                        • ladyhawke12 Re: Moni 14.07.06, 12:07
                                          To po mistrzostwach, ale nic to, fajnie wyszlo, mowie ze wesolutko zaczyna sie
                                          robic. No to zesmy obie po rozum staly wink)
                                        • gotyma o rany! 14.07.06, 12:09
                                          baby chca sie lac! kurcze, chyba najlepsze widowisko mnie ominie!
                                          ciekawe czy jakicys faceci tu sa?
                                          pewnie sie nie odzywaja, bo czekaja ucieszeni co z tego wyniknie big_grin

albo kisiel w ilosciach hurtowychy organizuja big_grinDD
                                          • 13monique_n Re: o rany! 14.07.06, 12:14
                                            ale my z ladyhawk nie w kisielu big_grinDD I w ogole czuje, ze zaczniemy porowynywac
                                            style cwiczen, trenerki/ow i takie tam... a potem machniemy po setce brzuszkow -
                                            to bedzie cala rywalizacja - ktora wczesniej speka. Kurde, jutro lece na
                                            trening, bo ostatnio sobie bimbalam big_grinD
                                            • phokara Re: o rany! 14.07.06, 12:17
                                              www.daltai.com/home.htm
                                              No to juz tam se wklepiecie i zobaczycie... hahaha.
                                              I trenowac, trenowac... bo na preznym ciele - prezny wzorek!!!
                                              • 13monique_n BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 14.07.06, 12:21
                                                big_grinDDDDDDDDDDDDDDDD pHO, rozwaze podawanie Ci whiskacza raz w tygodniu. Wow!
                                              • 13monique_n A zelazko tez juz umiesz naprawic? 14.07.06, 12:22
                                                • phokara Re: A zelazko tez juz umiesz naprawic? 14.07.06, 12:29
                                                  A co to jest zelazko?

A jak sie dowiem i naprawie, to bede dostawac whisky 2 x w tygodniu?
                                                  • 13monique_n Re: A zelazko tez juz umiesz naprawic? 14.07.06, 12:33
                                                    POmysle. To jest przedmiot do dalszych negocjacji, poprzedzonych zmudnymi
                                                    badaniami przedmiotu - tj. whisky, zelazka, lodu....
                                                  • phokara Re: A zelazko tez juz umiesz naprawic? 14.07.06, 12:35
                                                    Zaraz, zaraz... cos mi swita.
                                                    Nawalona whisky bede Cie przypalac zelazkiem i obkladac lodem... no, no... lekka perwersja.
                                                  • 13monique_n Re: A zelazko tez juz umiesz naprawic? 14.07.06, 12:39
                                                    Tym lodem to nas zaraz obloza big_grinDDD a perwersja jest juz zupelnie sredniociezka,
                                                    a nie lekka i w taki upal????? Litosci nie masz. Sam lod prosze - do obkladania
                                                    , znaczy.
                                                  • phokara Re: A zelazko tez juz umiesz naprawic? 14.07.06, 12:49
                                                    A w ktorym miejscu mam Cie oblozyc... Gdzie Ci najbardziej goraco... hmmm?
                                                  • 13monique_n We Wroclawiu 14.07.06, 12:51
                                                    ... najbardziej goraco. Biegun ciepla tu mamy big_grinDDDD
                                                  • phokara Re: We Wroclawiu 14.07.06, 12:55
                                                    Ciekawe... chcesz mi powiedziec, ze jak przyjezdzasz do Warszawy to Cie mrozi????
                                                    No wiesz... sugerujesz, ze jestem oziebla??? BUUUUUUUUUU!!!!! (histerii dostalam)
                                                  • 13monique_n Re: We Wroclawiu 14.07.06, 12:58
                                                    Jakie mrozi???? I nie histerii dostalas, tylko sie przegrzalas. Lodem sie obloz,
                                                    jak ja przyjade, bedzie nowy. Co do ozieblosci sie nie wypowiadam, bo wciaz
                                                    pozostaje FH jak wiesz big_grin
                                                  • phokara Re: We Wroclawiu 14.07.06, 13:04
                                                    No wlasnie, co Ty mozesz wiedziec mala...
                                                    Jak zwalczysz FH to pogadamy... hahahahahaha...
                                                  • 13monique_n Moge zrobic badania... 14.07.06, 13:07
                                                    ... znaczy ankiete stworzyc. To nie o mnie forumowi panowie sie prawie bili. Jak
                                                    to szlo " jestes lakomym kaskiem, Phokaro", autorytatywnie orzekl Tri.
                                                    Pamietasz? To niby jak - oziebly lakomy kasek? Czy Ty nie przesadzasz? big_grin
                                                  • phokara Re: Moge zrobic badania... 14.07.06, 13:11
                                                    A co czy tez KOGO chcesz badac?
                                                    Mozesz sprecyzowac?

To pisalam ja - lakomy kasek a skromna, ze klekajcie narody! (moj nowy napis na wizytowce)
                                                    haha.
                                                  • 13monique_n Re: Moge zrobic badania... 14.07.06, 13:28
                                                    CO chce badac. Opinie, publiczna opinie chce badac. Reszte znasz
                                                  • ladyhawke12 Moni i Pho 14.07.06, 12:34
                                                    Moni ja tak na fitnes to chodze zeby troszke podreperowac forme, sto brzuszkow
                                                    to u mnie odpada, serce wyskoczylo by mi nie przez gardlo tylko przez co innego
                                                    a to nie bylby mily widok.
                                                    Zelazko to jest przedmiot ciemiezenia kobiet przez facetow, i jescze poparzyc
                                                    sie mozna, ale potrafie naprawic.
                                                  • ladyhawke12 Re: Moni i Pho 14.07.06, 12:36
                                                    Liga żadzi i liga radzi, liga nigdy cie nie zdradzi..., najfajniejsza scenka z
                                                    korkociagiem, to mi sie tak tez żelazko skojażyło
                                                  • 13monique_n Liga... i korkociag!!! 14.07.06, 13:00
                                                    Ladyhawk, zaprzestan, bo ja dzisiaj musze wino otworzyc!!! I w ogole ciag
                                                    skojarzen mam taki, ze za same mysli anja_pl powinna mnie wyciac i zabanowac dla
                                                    ochlody. big_grinDDD
                                                  • ladyhawke12 Re: Liga... i korkociag!!! 14.07.06, 13:19
                                                    E tam nastroj nam sie poprawil i to chyba jest najwazniejsze, a reszta, poza
                                                    niechlubnymi wyjatkami, niech sie dolaczy.
                                                  • 13monique_n Re: Moni i Pho 14.07.06, 12:37
                                                    Ooooooooo, kurrrrrrrrrrrcze. Ja pamietam z dawnych dawnych lat, na ZPT w
                                                    podstawowce pan nas uczyl rozkrecac (i - hehehe - naprawiac) zelazko. Ale mimo
                                                    bycia sumienna uczennca jakos sie pzreslizgalam. Wyrazy uznania.
                                                    Lady, 100 brzuszkow to u mnie czasem osiagniecie, czasem cel i lekarstwo na
                                                    glupie mysli. Potem juz nie mam sily glupio myslec big_grinDDD
                                                  • ladyhawke12 Re: Moni i Pho 14.07.06, 12:39
                                                    Nawet wiem o co chodzi, ja pogodzinnym treningu mam jedno tylko w glowie, gdzie
                                                    tu jest jakas lezanka i masazysta. Co do zelazek i innych sprzetow to mialam byc
                                                    chlopcem, i telewizor tez kiedys naprawilam, nie mowiac o wymianie uszczelek w
                                                    starym piecyku. Liga itd...
                                                  • 13monique_n Uszczelki w kolanku 14.07.06, 12:41
                                                    ... odplywowym, owszem. I przeczyszczenie takowego. Podobnie jak wymiana
                                                    zaworkow w kranie, ale elektrycznosc mnie przerasta. Albo lubie przy tym
                                                    obstawac big_grinDD
                                                    Kapelusze z glow. smile)))
                                                  • ladyhawke12 Re: Uszczelki w kolanku 14.07.06, 12:48
                                                    Nie w kolanku, tylko rozkrecilam ta cholerna glowice i udalo mi sie ja skrecic,
                                                    od sasiada pozyczylam takie uzadzonko do sprawdzania szczelnosci i okazalo sie
                                                    ze szczelne, martwilam sie bo jak zwykle zostaja mi jakies czesci.Kiedys
                                                    naprawialam telewizorek, po skreceniu wszystkiego i wlaczeniu dzialal, zabralam
                                                    sie za sprzatanie nazedzi i okazalo sie ze calkiem sporo roznych srubek zostalo,
                                                    i czesci tez,telewizor dziala do dzis, widocznie nie byly potrzebne wink)
                                                  • 13monique_n Zrobilas drugi 14.07.06, 12:49
                                                    .. telewizorek? taki malutki? wink))
                                                  • ladyhawke12 Re: Zrobilas drugi 14.07.06, 12:50
                                                    Buu nie wpadlam na to, no kurcze zawsze mi zostaja czesci mozna by cos z tego
                                                    poskladac.
                                                  • 13monique_n Re: Zrobilas drugi 14.07.06, 12:51
                                                    to moze zastanow sie co, i przy najblizszej naprawie - na przyklad takie PSP
                                                    Play Station Portable). Zrobisz furore, oprocz oczywiscie play station big_grinDD
                                                  • ladyhawke12 Re: Zrobilas drugi 14.07.06, 12:55
                                                    Wiesz jak to jest z blondynkami, zrobilabym i oddala, niech sie chlopcy ciesza.
                                                  • 13monique_n Re: Zrobilas drugi 14.07.06, 12:57
                                                    Niech sie ciesza. Wtedy Ty zabierasz pilota do TV i jestes gora big_grinDDD
                                                  • phokara Moni i Lady... 14.07.06, 12:46
                                                    ... hmmm skoro Was sa dwie, to oznacza, ze razem stworzymy TROJKAT (ostrzegawczy?)

A jak wiemy - "trojkat jest figura geometryczna o najbardziej stabilnej podstawie!". hahaha....
                                                  • ladyhawke12 Re: Moni i Lady... 14.07.06, 12:49
                                                    To fakt
                                                  • 13monique_n Re: Moni i Lady... 14.07.06, 12:50
                                                    Z fak-tami sie nie dyskutuje, a juz na pewno, kiedy sie jest blondynka. Na ten
                                                    razu ustepuje przed tyrania... faktow.
                                                  • phokara Re: Moni i Lady... 14.07.06, 12:58
                                                    No i super. Teraz jeszcze niech Lady napisze gdzie mieszka. Jesli bedzie to cos rownie
                                                    dalekiego jak Wroclaw to sie zalamie.
                                                    Ale przynajmniej zdrade trudno bedzie wytropic, haha.
                                                  • 13monique_n Pho, juz lece z tym lodem do obkladania 14.07.06, 13:02
                                                    ... kurcze, na Ciebie tez padlo... Ty tez chcesz tropic ... tropiciele
                                                    wszystkie, co sie rusza w kraju, rzadzie, goscinnie (pozdrowienia tongue_out ) rowniez
                                                    na tym forum big_grinDD , O, matko...
                                                  • phokara Re: Pho, juz lece z tym lodem do obkladania 14.07.06, 13:06
                                                    Nie chce tropic tylko calkiem cos innego. A Ty sie przestan tak wiercic w tym watku nerwowo,
                                                    bo Ci energi nie starczy na wieczor!!!! hahaha....
                                                  • 13monique_n Zamiast zabic panow 14.07.06, 13:08
                                                    ... co tu wierca w scianie, wyzywam sie werbalnie big_grinDD
                                                    Zreszta, za Toba i tak nie nadaze, a tak mi sie podoba, co sie stalo z watkiem o
                                                    porzadkach big_grinDDDDD
                                                  • ladyhawke12 Re: Moni i Lady... 14.07.06, 13:15
                                                    Pho Kraków sie klania nisko. Kurcze wiedzialam ze zawadze glowka o podloge.
                                                  • phokara Re: Moni i Lady... 14.07.06, 13:20
                                                    Och, och... uwazaj na glowke (lo matko!)!
                                                    Nooooo. Krakow. Pieknie. Pociagi z Warszawy co godzina i vice wersal (albo wars) zreszta.

Proponuje zatem schadzke w Zaulku Niewiernego Tomasza. W Loch(ach) Kamelot(ach).

• ladyhawke12 Re: Moni i Lady... 14.07.06, 13:23
                                                    Lubie to miejsce jest magiczne, mgiczne sa tam wieczorki, mniej magiczne poranki.
                                                    Kiedy???
                                                  • 13monique_n Re: Moni i Lady... 14.07.06, 13:30
                                                    No, mowcie, mowcie... z Wroclawia do Krakowa tez blizej niz do Wawy wink)) I
                                                    patrze, jaki ladny trojkat nam wyszedl big_grinDDD
                                                  • phokara Re: Moni i Lady... 14.07.06, 13:39
                                                    > No, mowcie, mowcie... z Wroclawia do Krakowa tez blizej niz do Wawy wink)) I

No dobra, to umowmy sie w Krakowie a potem pojedziemy do Warszawy. Swietny plan.
                                                  • 13monique_n A czym pojedziemy do Warszawy... 14.07.06, 13:44
                                                    ... bo albo nie wolno nam bedzie prowadzic, albo - kto nas wsadzi do wlasciwego
                                                    pociagu? (Troskliwie?)
                                                  • phokara Re: A czym pojedziemy do Warszawy... 14.07.06, 14:15
                                                    Alez Ty sie zrobilas poprawna politycznie! Niedlugo moherowe stringi zaczniesz nosic!
                                                    Nie musimy jechac wlasciwym pociagiem - wazne zeby w dobra strone.
                                                    A tak w ogole to i tak sie pewnie skonczy nad morzem. Prosze zaklepac mi fajna wydme.
                                                  • 13monique_n zaraz moherowe.... 14.07.06, 14:23
                                                    gryzlyby... mnie ... i siebie tez, jak to mohery.
                                                    Morze juz zaklepane, ustronna wydma takoz. Pracuje intensywnie, zeby wszystko
                                                    dograc big_grinDD I bede czekac... ps ale tam z dworca pkp to ja nie wiem, autobusem,
                                                    albo na lebka?
                                                  • brzoza75 no co ja chciałam aaaaaa. 14.07.06, 14:45
                                                    to ja tez bym skoczyła do Krakowa smile
                                                  • phokara Re: Moni i Lady... 14.07.06, 13:36
                                                    Tez uwielbiam to miejsce...
                                                    A magiczne poranki sa tuz obok w hotelu Pod Roza, piekne mam stamtad wspomnienia.

Z checia przyjade do Krakowa, trudno wyczuc kiedy (mam odwieczny problem z planowaniem)
                                                    ale z pewnoscia nastapi to wczesniej niz pozniej. Zreszta zdarza mi sie tam bywac zawodowo
                                                    wiec nie ma problemu.
                      • anja_pl ja jeszcze jestem ... 14.07.06, 12:38
                        ;-P

a na urlopie dostęp do internetu mam zapewniony ....
                        • 13monique_n Re: ja jeszcze jestem ... 14.07.06, 12:52
                          I dobrze. Wytniesz nas do golej ziemi, jakby nam za bardzo zajaczki w sezonie
                          ogorkowym zaszkodzily big_grinDDDD
                          • phokara Re: ja jeszcze jestem ... 14.07.06, 13:00
                            Zaraz tam wytnie... Skonstruujemy czworokat!
                            • 13monique_n Re: ja jeszcze jestem ... 14.07.06, 13:02
                              Chcesz zdeprawowac anje???? ozesz.... juz sie boje, ale dawajbig_grinDD chce popatrzec
                              big_grinDD
                              • phokara Re: ja jeszcze jestem ... 14.07.06, 13:09
                                A pewnie spryciaro... od patrzenia tylek nie boli!

Rety, znikam stad bo mnie naprawde wytna i bedzie kaszana. Ide troche popracowac (nie mylic
                                z poprasowac!)
                                • daleko_do_siebie Re: ja jeszcze jestem ... 14.07.06, 14:20
                                  Pieciąkąt ładniejszy i kakby tu powiedzieć... bardziej na topie.
                                  Tylko my z lady tworzymy jesteśmy zbyt krótki bok...
                                  • daleko_do_siebie Re: ja jeszcze jestem ... 14.07.06, 14:53
                                    Literki mi się już plątają
                                    Czas skończyć pracowanie (prasowanie też...)
    • wiewiorka29 Re: Letnie porządki... 14.07.06, 09:56
      To u mnie jakaś miotła była i coś czyściej. Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka