ladyhawke12 31.08.06, 11:50 Koniec lata wrzesień długie jesienne wieczorki, może znów sie spotkamy, tylko teraz na grzańcu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vertigo5 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 31.08.06, 13:18 rozumiem, że na facetów szlaban... trudno ! Odpowiedz Link
ladyhawke12 Vertigo 31.08.06, 13:40 Tak mi sie napisało, faceci bardzo mile widziani, mam nadzieje że się nie obaraziłeś. Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 31.08.06, 14:14 ja jestem za jakimkolwiek piątkiem - można dłużej posiedzieć Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 31.08.06, 14:15 Ja tez chetniej piatek, moge sie w sobote wyspac, a nie wstawac do pracy o 5 rano. Odpowiedz Link
beata407 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 31.08.06, 19:16 ja niestety odgruzowuję się po pożarze... Ale choćby na chwilkę w ramach oderwania się od czarnych myśli i sadzy chętnie zaglądnę. Odpowiedz Link
jarkoni Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 31.08.06, 20:45 vertigo na bezczela się wprosimy.... Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 01.09.06, 08:48 Moze wstępnie ustalimy 8 wrzesnia(piatek) godzina powiedzmy 17:00, miejsce mozna jeszcze wymyslic, moze macie jakies propozycje Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 01.09.06, 09:02 może też Malaga (juz wiemy, która brama, ewentualnie na Tomasza w Zaułku Niewiernego (pyszny ciepły sernik z malinami. Odpowiedz Link
ak70 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 01.09.06, 09:06 Czy nie-Krakusy tez mile widziani? Bo ja bym chętnie... tyle, że nie wiem czy jest jakis nocny do Kielc... poza tym nie znam Krakowa, skoro - jak pisze kruszynka - wiecie jaka brama, ja moge nie wiedzieć Hmmm....?? Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 01.09.06, 09:09 AK, może wreszcie się spotkamy? Co do bramy, to nie było tak źle - zaliczyłam 3, zanim weszłam do właściwej). Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 01.09.06, 09:12 Kruszynka moze byc i zaulek, tylko ja zwykle( mimo iz krakowianka) wlaze do Herubino i to mnie szukaja. Odpowiedz Link
ladyhawke12 ak70 01.09.06, 09:11 Oczywiscie mile widziani, postaramy sie tak umowic, zeby ewentualnie ktos Cie odebral, nie mam pojecia o nocnym do Kielc, niestety nie mam Cie jak przenocowac remont mam i nie ma gdzie postawic nogi zeby na cos nie nadepnac. Odpowiedz Link
kruszynka301 do ak70 01.09.06, 09:23 co prawda mieszkam pod Krakowem, ale nocleg mogę zapewnić. Z powrotem to pewnie będziesz miała bez problemu pociąg z Trzebini. Odpowiedz Link
ak70 Re: do ak70 02.09.06, 12:19 Dzieki dziewczyny!! Lady - byloby super, gdyby udalo sie nam jakos umowic, bo ja nie znam Krakowa (wszystko przede mna z takimi przewodniczkami )) Kruszynko - pewnie chętnie skorzystałabym jeśli się wybiorę. Dziękuję!! Dam Wam znać na @ to sie umowimy. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
toolkien Re: czy można prosić... :) 01.09.06, 21:13 czy można prosić o pozwolenie na dołączenie się? Ja również jestem "panną z odzysku" . Pozdrawiam cieplutko, uroczego weekendu Odpowiedz Link
a.niech.to Re: czy można prosić... :) 02.09.06, 14:05 Przemyślalam sprawę nazewnictwa. Będę mowić: jestem rozwódką. Właśnie tak mi się podoba. Odpowiedz Link
toolkien Re: czy można prosić... :) 02.09.06, 14:39 ja o sobie tak mówię - ROZWÓDKA . "Panna z odzysku" to eufemistyczne określanie mnie przez moje koleżanki - czasem też go używam, ale kojarzy mi się z recyklingiem Odpowiedz Link
vertigo5 Najbliższy piatek ?? 04.09.06, 09:49 Ja mam czas w piątek ) Zatem co, konkretyzujemy ?? Kto się pisze na 100 % ??? Odpowiedz Link
ladyhawke12 Piątek 8.09 04.09.06, 11:18 Komu odpowiada, proszę o wpisy, i propozycje ewentualnie gdzie, moze byż malaga jak ostatni , ale może byc i gdzies inndziej, np gdzies na Kazimierzu, i czy godzina 17 pasuje. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Piątek 8.09 04.09.06, 11:35 Jeszcze w tej nie byłam, jeszcze reszta sie wypowie. Odpowiedz Link
maheda Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 04.09.06, 15:33 Cóż... ponoć do trzech razy sztuka. Akurat w ten piątek mam rejs po lekarzach różnej maści, do późnego wieczora, z Małą i ze sobą No nic, bawcie się dobrze i wypijcie łyczka za moje zdrowie! Odpowiedz Link
jarkoni Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 04.09.06, 21:57 Ech, kiedy ktoś pomyśli o Łodzi...Scrivo zniknęła, nawet Scriptus ponad 100 km...A Kraków to prawie koniec świata Zresztą poza Rynkiem znam głównie Bronowicką, tam miałem dobrego klienta... Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 04.09.06, 22:31 Skoro Kraków to koniec świata, to do Wawy pewnie też Ci daleko... Ale słyszałem, że robią szybką kolej (wszystko przez Della) i będzie można dojechać w ciągu godzinki)) Zapraszam więc, jak będzie termin. Dla Ojca-Dyrektora, tfu - Ojca-założyciela, nawet meta się znajdzie, jak zechce nas zaszczycić obecnością. Odpowiedz Link
jarkoni Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 04.09.06, 22:39 hmmmm słowo meta kojarzy mi się z akademikiem kiedyś tam, i to bynajmniej nie z przenocowaniem A z Krakowem, odnośnie tego, że koniec świata, to jak to ostatnio w polityce: "niefortunna wypowiedź", albo "przejęzyczenie" albo co tam jeszcze wymyślą... Odpowiedz Link
ladyhawke12 Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 07:55 No to kto przyjdzie, i ustalmy gdzie. I jeszcze ak70 odezwij sie, bo trzeba ustalic jak sie poznamy i jak Cie odebrac. Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 08:47 ja będę - ale gdzie się spotykamy? Na Kazimierzu? wstyd się przyznać, nigdy nie byłam, więc bardzo mi pasuje. Odpowiedz Link
ak70 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 09:07 Lady - ja sie pisze chetnie, zwlaszcza, ze kruszynka obiecala mnie przenocowac i nie bede sie tułać w nocy po obcym mieście Ale umowimy sie konkretniej chyba w piątek rano, bo wtedy bede wiedziała na 100% czy przyjadę (wiesz, dzieci, jakieś nieprzewidziane choroby, sprawy "nie cierpiace zwłoki", poza tym może sie okazać, że w piatek właśnie ja będę musiała zostać na dyżurze w pracy - ostatnio mam takie szczęście). Nie chciałabym sprawiać kłopotu i robić zamieszania, więc umówmy sie, że wyślę do Ciebie maila na gazetowy w piątek z samego rana. Dzięki, pozdrawiam! Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 09:11 ak70 ok nie ma sprawy, kruszynka moze tam gdzie pisal vertigo na Kazimierzu,El Fuego na ul. Estery, mielibysmy juz kiedy i gdzie, my sie poznamy a reszta bedzie szukac rozesmianych dziewczyn. A tak juz na marginesie kruszynka gratuluje. Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 09:27 Miejsce możemy ustalić później, najistotniejsze to zorientowac się kto bedzie na 100 % ) Ja potwierdzam jeszcze raz swą obecność ) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 09:33 Vertigo miejsce nam tez spasowało nigdy tam nie byłam i nie tylko ja, napisz dokładnie w którym miejscu jest ta knajpa, cobysmy trafiły, bo ul. Estery długa jest. Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 09:36 Jak wchodzisz z placu Nowego w ulicę Estery to na rogu jest "Alchemia", El Fuego to po prostu następna kamienica, też po lewej stronie oczywiście Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 09:41 no to juz wiem, mysle ze dobry wybor, i nie ma co zmieniac. Dzien godzina i miejsce ustalone, ja bede, kruszynka, ty, mam nadzieje ze ak70, i 374, no i czekam na reszte dziewczyn i chlopakow. Odpowiedz Link
jupiter11 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 07.09.06, 15:35 Hej siedze i czytam to forum dziś od rana , mam doła tak wielkoego jak nigdy do tej pory siedzę i myślę jak sobie z tym wszystkm poradzić, jestem na początku drogi którą część z was ma już daleko za sobą a częśc jeszcze wychodzi pod górę . Dwa miesiące temu podjęłem decyzję o rozwodzie ( chociaz myślałem o tym chyba od 5-7 lat jestem już tak zmęczony że już dłużej nie mogę tego wytrzumać ) nie wiem jak sie za to zabrac jak możecie dajcie kilka wskazówek jak sie otrzasnąc z tego wszystkiego bo to hcolernie boli. Piszę do was bo jestem z okolicy. To tyle głupie co ? mam ochotę to wszystko wyrzucic z siebie asle nie bardzo jest komu w realu a w sieci jakoś prościej. Pozdrowionka i miłej pogaduchy w piątek Odpowiedz Link