Dodaj do ulubionych

Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki.

31.08.06, 11:50
Koniec lata wrzesień długie jesienne wieczorki, może znów sie spotkamy, tylko
teraz na grzańcu.
Obserwuj wątek
    • vertigo5 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 31.08.06, 13:18
      rozumiem, że na facetów szlaban... trudno !
      • ladyhawke12 Vertigo 31.08.06, 13:40
        Tak mi sie napisało, faceci bardzo mile widziani, mam nadzieje że się nie
        obaraziłeś.
        • vertigo5 Re: Vertigo 31.08.06, 13:56
          a skądże smile)) pozdrawiam ciepło smile))
    • kruszynka301 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 31.08.06, 14:14
      ja jestem za jakimkolwiek piątkiem - można dłużej posiedziećwink
      • ladyhawke12 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 31.08.06, 14:15
        Ja tez chetniej piatek, moge sie w sobote wyspac, a nie wstawac do pracy o 5 rano.
        • beata407 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 31.08.06, 19:16
          ja niestety odgruzowuję się po pożarze... Ale choćby na chwilkę w ramach
          oderwania się od czarnych myśli i sadzy chętnie zaglądnę.
          • jarkoni Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 31.08.06, 20:45
            vertigo na bezczela się wprosimy....
            • ladyhawke12 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 01.09.06, 08:48
              Moze wstępnie ustalimy 8 wrzesnia(piatek) godzina powiedzmy 17:00, miejsce mozna
              jeszcze wymyslic, moze macie jakies propozycje
              • kruszynka301 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 01.09.06, 09:02
                może też Malaga (juz wiemy, która bramawink, ewentualnie na Tomasza w Zaułku
                Niewiernego (pyszny ciepły sernik z malinamiwink.
                • ak70 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 01.09.06, 09:06
                  Czy nie-Krakusy tez mile widziani? Bo ja bym chętnie... tyle, że nie wiem czy
                  jest jakis nocny do Kielc... poza tym nie znam Krakowa, skoro - jak pisze
                  kruszynka - wiecie jaka brama, ja moge nie wiedzieć sad
                  Hmmm....??
                  • kruszynka301 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 01.09.06, 09:09
                    AK, może wreszcie się spotkamy?wink
                    Co do bramy, to nie było tak źle - zaliczyłam 3, zanim weszłam do właściwejwink).
                    • ladyhawke12 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 01.09.06, 09:12
                      Kruszynka moze byc i zaulek, tylko ja zwykle( mimo iz krakowianka) wlaze do
                      Herubino i to mnie szukaja.
                  • ladyhawke12 ak70 01.09.06, 09:11
                    Oczywiscie mile widziani, postaramy sie tak umowic, zeby ewentualnie ktos Cie
                    odebral, nie mam pojecia o nocnym do Kielc, niestety nie mam Cie jak przenocowac
                    remont mam i nie ma gdzie postawic nogi zeby na cos nie nadepnac.
                    • kruszynka301 do ak70 01.09.06, 09:23
                      co prawda mieszkam pod Krakowem, ale nocleg mogę zapewnićwink.
                      Z powrotem to pewnie będziesz miała bez problemu pociąg z Trzebini.
                      • ak70 Re: do ak70 02.09.06, 12:19
                        Dzieki dziewczyny!! Lady - byloby super, gdyby udalo sie nam jakos umowic, bo
                        ja nie znam Krakowa (wszystko przede mna z takimi przewodniczkami smile))
                        Kruszynko - pewnie chętnie skorzystałabym jeśli się wybiorę. Dziękuję!!
                        Dam Wam znać na @ to sie umowimy. Pozdrawiam!!
    • toolkien Re: czy można prosić... :) 01.09.06, 21:13
      czy można prosić o pozwolenie na dołączenie się? Ja również jestem "panną z
      odzysku" smile.
      Pozdrawiam cieplutko, uroczego weekendu smile
      • a.niech.to Re: czy można prosić... :) 02.09.06, 14:05
        Przemyślalam sprawę nazewnictwa. Będę mowić: jestem rozwódką. Właśnie tak mi
        się podoba.
        • toolkien Re: czy można prosić... :) 02.09.06, 14:39
          ja o sobie tak mówię - ROZWÓDKA smile. "Panna z odzysku" to eufemistyczne
          określanie mnie przez moje koleżanki - czasem też go używam, ale kojarzy mi się
          z recyklingiem smile
    • vertigo5 Najbliższy piatek ?? 04.09.06, 09:49
      Ja mam czas w piątek smile)
      Zatem co, konkretyzujemy ??
      Kto się pisze na 100 % ???
      • ladyhawke12 Piątek 8.09 04.09.06, 11:18
        Komu odpowiada, proszę o wpisy, i propozycje ewentualnie gdzie, moze byż malaga
        jak ostatni , ale może byc i gdzies inndziej, np gdzies na Kazimierzu, i czy
        godzina 17 pasuje.
        • vertigo5 Re: Piątek 8.09 04.09.06, 11:25
          Może El Fuego na Kazimierzu, na ul. Estery ?
          • ladyhawke12 Re: Piątek 8.09 04.09.06, 11:35
            Jeszcze w tej nie byłam, jeszcze reszta sie wypowie.
            • 374.4w Re: Piątek 8.09 04.09.06, 14:51
              ja teżwink
    • maheda Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 04.09.06, 15:33
      Cóż... ponoć do trzech razy sztuka. Akurat w ten piątek mam rejs po lekarzach
      różnej maści, do późnego wieczora, z Małą i ze sobą uncertain
      No nic, bawcie się dobrze i wypijcie łyczka za moje zdrowie!
      • jarkoni Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 04.09.06, 21:57
        Ech, kiedy ktoś pomyśli o Łodzi...Scrivo zniknęła, nawet Scriptus ponad 100
        km...A Kraków to prawie koniec świata smile Zresztą poza Rynkiem znam głównie
        Bronowicką, tam miałem dobrego klienta...
        • misbaskerwill Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 04.09.06, 22:31
          Skoro Kraków to koniec światasmile, to do Wawy pewnie też Ci daleko...
          Ale słyszałem, że robią szybką kolej (wszystko przez Della) i będzie można
          dojechać w ciągu godzinkismile))

Zapraszam więc, jak będzie termin.
          Dla Ojca-Dyrektora, tfu - Ojca-założycielasmile, nawet meta się znajdzie, jak
          zechce nas zaszczycić obecnością.
          • jarkoni Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 04.09.06, 22:39
            hmmmm słowo meta kojarzy mi się z akademikiem kiedyś tam, i to bynajmniej nie z
            przenocowaniem smile A z Krakowem, odnośnie tego, że koniec świata, to jak to
            ostatnio w polityce: "niefortunna wypowiedź", albo "przejęzyczenie" albo co tam
            jeszcze wymyślą...
            • ladyhawke12 Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 07:55
              No to kto przyjdzie, i ustalmy gdzie. I jeszcze ak70 odezwij sie, bo trzeba
              ustalic jak sie poznamy i jak Cie odebrac.
              • kruszynka301 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 08:47
                ja będę - ale gdzie się spotykamy? Na Kazimierzu?
                wstyd się przyznać, nigdy nie byłam, więc bardzo mi pasujewink.
              • ak70 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 09:07
                Lady - ja sie pisze chetnie, zwlaszcza, ze kruszynka obiecala mnie przenocowac
                i nie bede sie tułać w nocy po obcym mieście smile
                Ale umowimy sie konkretniej chyba w piątek rano, bo wtedy bede wiedziała na
                100% czy przyjadę (wiesz, dzieci, jakieś nieprzewidziane choroby, sprawy "nie
                cierpiace zwłoki", poza tym może sie okazać, że w piatek właśnie ja będę
                musiała zostać na dyżurze w pracy - ostatnio mam takie szczęście). Nie
                chciałabym sprawiać kłopotu i robić zamieszania, więc umówmy sie, że wyślę do
                Ciebie maila na gazetowy w piątek z samego rana.
                Dzięki, pozdrawiam!
                • ladyhawke12 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 09:11
                  ak70 ok nie ma sprawy, kruszynka moze tam gdzie pisal vertigo na Kazimierzu,El
                  Fuego na ul. Estery, mielibysmy juz kiedy i gdzie, my sie poznamy a reszta
                  bedzie szukac rozesmianych dziewczyn. A tak juz na marginesie kruszynka gratuluje.
                  • vertigo5 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 09:27
                    Miejsce możemy ustalić później, najistotniejsze to zorientowac się kto bedzie
                    na 100 % smile) Ja potwierdzam jeszcze raz swą obecność smile)
                    • ladyhawke12 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 09:33
                      Vertigo miejsce nam tez spasowało nigdy tam nie byłam i nie tylko ja, napisz
                      dokładnie w którym miejscu jest ta knajpa, cobysmy trafiły, bo ul. Estery długa
                      jest.
                      • vertigo5 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 09:36
                        Jak wchodzisz z placu Nowego w ulicę Estery to na rogu jest "Alchemia", El
                        Fuego to po prostu następna kamienica, też po lewej stronie oczywiście
                        • ladyhawke12 Re: Piatek 8.09 od godziny 17:00 05.09.06, 09:41
                          no to juz wiem, mysle ze dobry wybor, i nie ma co zmieniac. Dzien godzina i
                          miejsce ustalone, ja bede, kruszynka, ty, mam nadzieje ze ak70, i 374, no i
                          czekam na reszte dziewczyn i chlopakow.
    • jupiter11 Re: Kraków dziewczyny kiedy powtórka z rozrywki. 07.09.06, 15:35
      Hej siedze i czytam to forum dziś od rana , mam doła tak wielkoego jak nigdy do
      tej pory siedzę i myślę jak sobie z tym wszystkm poradzić, jestem na początku
      drogi którą część z was ma już daleko za sobą a częśc jeszcze wychodzi pod
      górę . Dwa miesiące temu podjęłem decyzję o rozwodzie ( chociaz myślałem o tym
      chyba od 5-7 lat jestem już tak zmęczony że już dłużej nie mogę tego
      wytrzumać ) nie wiem jak sie za to zabrac jak możecie dajcie kilka wskazówek
      jak sie otrzasnąc z tego wszystkiego bo to hcolernie boli. Piszę do was bo
      jestem z okolicy. To tyle głupie co ? mam ochotę to wszystko wyrzucic z siebie
      asle nie bardzo jest komu w realu a w sieci jakoś prościej. Pozdrowionka i
      miłej pogaduchy w piątek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka