Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności ;-)

29.09.06, 14:35
Witajcie,

dostałam błogosławieństwo Lady więc piszę wink))
Klub Kryjówka, ul Sławkowska 11, od godziny 18:30
Oczywiście w sobotę - 14 października.
Proszę się wpisywać, żebyśmy wiedziały ile miejsc zarezerwować.
Tak plus - minus. Jak ktoś dotrze bez zapowiedzi, też będzie mile widziany wink

Pozdrawiam

Mamba
Obserwuj wątek
    • brzoza75 Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 29.09.06, 15:19
      jasmile
      • maheda Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 29.09.06, 16:05
        Będziesz w Kraku? smile
        • brzoza75 Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 29.09.06, 16:25
          będęsmile i nie powiem ile mnie kosztowało załatwienie noclegu i ile się
          nasłuchałam, faceci to palanci naprawdę, znaczy się Ci żonaci i nie myślący o
          rozwodzie, wątpię straszliwie w męski ródwinkOjciec 3 dzieci w wieku 30 lat
          (cytat= o widze że będziesz sama to jakbyś się czuła samotna w nocy to wiesz).
          odpisałam że wiem i że przy najbliższej okazji dam w zębysmile))ręce i szczęki
          opadają.
    • z_mazur Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 29.09.06, 16:24
      No to zgłaszam obecność.
      Nie wiem co by mnie musiało powstrzymać. smile
      Balangi w Kraku nie mogę odpuścić.
      • ladyhawke12 Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 29.09.06, 17:58
        Mamba dzieki ogromne za pomoc, i założenie wątku. Mam nadzieję że lista
        systematycznie będzie się wydłużać.
    • 1madzia Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 29.09.06, 18:33
      Ja też, jak przeżyję... smile
      • ladyhawke12 madzia 29.09.06, 18:35
        Oczywiście że przeżyjesz. Masz silne wsparcie ( oczywiście nasze).
        • 374.4w Re: madzia 29.09.06, 18:43
          ja też, jesli przezyję wczesniejsza imprezę
          • ladyhawke12 374 29.09.06, 18:53
            przezyjesz
    • marcepanna Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 29.09.06, 20:21
      ta, moze poznacie jakich zafajdanych Angoli a kolejny rozwod w tle
      • jarkoni Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 29.09.06, 20:35
        Mambo, przypominam tylko, że gawiedź mawia "Pho"...A "Lady P." jest
        zastrzeżone...
        • beata407 Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 30.09.06, 19:06
          Właśnie wróciłam i wstępnie zgłaszam swoją obecność. Relacja z wyjazdu w
          najbliższym czasie - najpierw muszę się odczytać, odprać, odetchnąć. I widzę, że
          niedługo same piątki się pojawią. To co jakiś konkursik wink))?
          • 374.4w Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 30.09.06, 21:07
            czy będzie związany z windą klasy turystycznej lub przelotnymi opadami?
            • beata407 Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 01.10.06, 07:44
              poprtzedni konkurs był na kawały. To teraz musimy wymyślić coś nowego. Ale ja
              jeszcze nie myślę, jeszcze w oczach mam połoniny, cudnie kolorowe lasy, spacery,
              do rzeczywistości wrócę bo muszę jutro rano - w pracy - mam nadzieję, że wrócę wink))
              • ladyhawke12 Jest problem 01.10.06, 12:07
                Dziewczyny i chłopaki, jest mały problem w Kryjówce jest mało miejsca do
                tanczenia, prawie wcale go nie ma, ludzie tancza miedzy stolikami. Wiec ja
                proponuje jednak carpe diem2 ( ja mam mile doswiadczenia z tej knajpki, i duzo
                miejsca na taniec bo osobna sala) na sławkowskiej 6, jest jeszcze jedna fajna
                knajpka sprawdzona, graja rytmy latynoskie,
                • ladyhawke12 Re: Jest problem 01.10.06, 12:17
                  podam nazwe i ulice jak sobieprzypomne, gdzie to zabladzilismy.

A i co z facetami tylko z_mazur sie zglosil, oj beda go nozki bolaly beda, na
                  chwilke nie usiadzie wink)
                  • ladyhawke12 Re: Jest problem 01.10.06, 20:07
                    a co myslicie na temat bastyli na Stolarskiej, maheda bylas tam mnie sie
                    podobalo .
                    • kruszynka301 Re: Jest problem 01.10.06, 20:18
                      Lady, ale tam chyba się nie tańczy? No i na górnych poziomach jest gorrrącowink. Ale jest to idealne miejsce, jeśli chodzi o pierwszą knajpkę, potem się idzie dalejwink.
                      Poza tym pamiętajcie, że tam, gdzie nie płaci się za wstęp, jest strasznie tłoczno, zwłaszcza w soboty.
                    • czekolada72 Re: Jest problem 01.10.06, 21:13
                      Bastylia jest extra smile
                      Nawet da sie nie uwzgledniac faktu, ze to byla ostatnia knajpa w ktorej
                      spedzilam romantyczne chwile z exem wink
    • 1madzia Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 01.10.06, 20:21
      Lady, może pozostańmy przy wersji Kryjówki, bo jak zaczniemy kombinować, to
      może okazać się, że każdy z nas bawi się w innym miejscu.
      • anula36 Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 01.10.06, 22:48
        obstawiam carpe 2smile ale co byscie nie postanowili to tez wpadne na chwile-
        czego sie nie robi dla dobrego towarzytwasmile
        • ladyhawke12 Re: Spotkanie w Krakowie 14.10 - LISTA obecności 02.10.06, 07:12
          Ok zostaje Kryjówka, naliczylam w porywach 11 osob bede dzwonic i sprobuje
          zarezerwowac stolik.
          • ladyhawke12 Wstępna lista 02.10.06, 09:10
            mamba234
            brzoza75
            maheda
            z_mazur
            ladyhawke12
            1madzia
            374.4w
            beata407
            kruszynka301
            czekolada72
            anula36

Mam nadzieję że ktośdo nas jeszcze dołączy.narazie jest 11 osób chciałabym
            zarezerwować miejsce, prosze o wpisy jak ktos jeszcze reflektuje.
            • pawelhks Re: Wstępna lista 02.10.06, 09:32
              prosze i mnie dopisac.
              Alternatywa dla Kryjowki moze byc tez Stajnia na Kazimierzu. Muzyka lagodna:
              lata 70, 80, brak gosci w strojach sportowych, ale dosyc ciasno na parkiecie.
              Pozdrawiam
              Pawel
              PS jak sie rozpoznamy - jestem tu nowy smile
              • anula36 Re: Wstępna lista 02.10.06, 10:04
                trzeba wejasc do lokalu i krazyc syczac " forum, forum"tongue_out
                • ladyhawke12 Re: Wstępna lista 02.10.06, 10:30
                  dopisuje kasiar74 i majeczka 2310
                  oraz pawła
                  pewnie jak bede rezerwowac to w barze jak zapytasz o ladyhwke stolik napewna
                  pokaza.
                  • ak70 Re: Wstępna lista 02.10.06, 10:43
                    Fajnie macie... cholerka, chyba sie przeprowadze do jakiegos wiekszego miasta
                    wojewodzkiego wink bo u mnie w życiu sie z nikim nie spotkam (no oprocz crazy,
                    ale to ziemianka, krajanka czy jak to sie tam mowi...)... buuu....
                    Akurat 14 mam sobote pracujaca, wiec niestety... niech to szlag!!
                    Cóż... bawcie sie dobrze.... smile
                    • brzoza75 Re: Wstępna lista 02.10.06, 10:45
                      szkoda Ak bo bardzo chciałabym Cie poznać w realu...
                      • ak70 Re: Wstępna lista 02.10.06, 10:56
                        Brzoza75... ja Ciebie też!! I nie tylko Ciebie... jest jeszcze cała masa ludzi
                        z forum, ktorych chętnie uścisnęłabym "na niedźwiedzia" w realu sad((((
                        To sie nazywa mieć szczęście.... ech!
                        • ladyhawke12 ak70 02.10.06, 11:17
                          spotkanie jest wieczorne, ok 18:30 sie zaczyna, Śląsk tez będzie ok 19, zwg na
                          obowiazki mamby studia podyplomowe. skus sie Kruszynka pewnie sie ucieszy.
                          • ak70 Re: ak70 02.10.06, 11:40
                            Lady... kochana... wiesz, że ja do Was najchetniej na świecie!! Ale jak
                            zostawie mamie dzieci na pol dnia to juz nie mam sumienia zostawiać ich jej na
                            nastepne pol i na noc sad( Tak wiem... powiecie, ze może z nimi zostać tatuś,
                            ale... hmmm.. no właśnie, obawiam się, że sobie nie poradzi i jeszcze w drodze
                            do Was dostane telefon: "wracaj, bo mały płacze za toba i nie chce spać!!" sad(
                            Niestety... trzylatki maja swoje prawa...
                            • brzoza75 Re: ak70 02.10.06, 11:48
                              doskonale Cie rozumiem, ale kurcze szkoda....
                              • ladyhawke12 Re: ak70 02.10.06, 12:00
                                Wiem ze nie masz sumienia zostawiac dzieciakow u mamy na wiecej niz potrzeba,
                                ale sadze ze mama by zrozumiala i poparla, wszak ciut odpoczynku tez jest
                                potrzebne, nie mniej rozumie Cie doskonale choc juz dawno zapomnialam jak to
                                jest z trzy latkami.
                                • ak70 Re: ak70 02.10.06, 12:19
                                  Dzięki, Brzózko, za zrozumienie smile
                                  Lady... mama pewnie sobie tak mysli, ale fizycznie po prostu nie da rady...
                                  jeszcze rok-dwa temu pewnie by rade dała, ale teraz juz niestety nie...
                                  Kurczę... szkoda, że jestem rodzynkiem z Kielc i specjalnie dla mnie na
                                  spotkanie w Kielcach nikt nie przyjedzie sad((
                                  • ladyhawke12 Re: ak70 02.10.06, 12:38
                                    Wiem slonko, ale masz piekna sygnaturke, moze otworzy sie dla Ciebie to okno.
                                    • ladyhawke12 brzoza 02.10.06, 12:48
                                      Trafisz na rynek pod ratusz? Jak tak odbiorę Cię zpod lwa ( jak stoisz przodem
                                      do ratusza)po prawej stronie, o godzinie 18:15.
                                      • 374.4w Re: brzoza 02.10.06, 12:53
                                        Lady dodaj, że w Krakowie jest tylko wieża Ratuszowa bez Ratusza, bo Brzoza
                                        bedzie się miotać po Rynku i nie znajdzie
                                        • brzoza75 Re: brzoza 02.10.06, 12:55
                                          byłam na Rynku kiedyś i wiem jak wyglądasmile
                                      • brzoza75 Re: brzoza 02.10.06, 12:54
                                        muszę trafić Lady! wymienimy się telefonami przed 14.10 smile
                                        • 374.4w Re: brzoza 02.10.06, 12:56
                                          Brzózko wink
                                          • brzoza75 tak?:-) 02.10.06, 13:03
                                            pogadamy
                                          • ladyhawke12 Re: brzoza 02.10.06, 13:03
                                            oczywiscie ze sie wymienimy telefonami , tfu nr telefonow
                                            • brzoza75 Re: brzoza 02.10.06, 13:04
                                              wink wymienimy na lepszy modelwink
                                              • ladyhawke12 "Black Velvet" - Alannah Myles 02.10.06, 13:57
                                                Jak to zagraja to poprostu bede sprzedana, uwielbiam ten kawałek własnie go graja.
                                                • ladyhawke12 Brzoza 03.10.06, 07:16
                                                  Ja to mam przesunięcie fazowe, przeciez moge Cie odebrać z pl. Matejki i bedzie
                                                  bliżej, jesli Ci to nie przeszkadza to umowilycbysmy sie pod pomnikiem, kurcze
                                                  zajażyłam ze przeciez Zacisze kolo placu jest ech.
                                                  • pawelhks Re: Brzoza 03.10.06, 08:18
                                                    to ja z taka pewna niesmialoscia proponuje co bysmy sie grupowo spotkali w
                                                    jakims umowionym miejscu i razem ruszyli do Kryjowki.
                                                    UWAGA PRZYJEZDNI i UWAGA PANIE: ul. Zacisze znana jest z .... ulicznej
                                                    prostytucji. Wiec jesli Drogie Panie bedziecie sie tam krecic usmiechajac sie
                                                    dookola w oczekiwaniu na towarzyszy/towarzyszki imprezowe mozecie otrzymac
                                                    niewybredne propozycje. Zatem zdecydowanie lepiej jest sie spotkac 300 m dalej
                                                    pod pomnikiem na placu Matejki (to ten plac naprzeciwko Barbakanu).
                                                  • ladyhawke12 pawel 03.10.06, 08:40
                                                    Wlasnie pisalam o pominku przy matejki, ale niektorzy beda pozniej, a ja z
                                                    brzoza chcemy wczesniej chodzi o to by juz byc przy stoliku, ok 18:15 bysmy sie
                                                    spotkaly
                                                  • ladyhawke12 Bananarama - Venus 03.10.06, 10:03
                                                    No i jeszcze za ten utwór jestem wstanie sie sprzedac ( bez podetekstow), mam
                                                    nadzieje ze zagraja, bo w Bastyli zagrali, no poprostu odlot.
                                                  • pawelhks Re: Bananarama - Venus 03.10.06, 11:03
                                                    nie wiem co graja w Kryjowce, ale takie wlasnie klimaty sa w Stajni na
                                                    Kazimierzu, wiec najwyzej bedziemy mogli sie przenioesc. A mysle, ze szczegoly
                                                    zbiorki dogramy w przyszlym tygodniu. Moze tak byc?
                                                    PS Szanowne Panie mnie muzyka w tancu nie przeszkadza... smile Prosze o
                                                    wyrozumialosc
                                                  • brzoza75 Lady 03.10.06, 11:04
                                                    spiszemy się na privie bo ja choć ruda jestem mogę mieć problem z trafieniem na
                                                    ten plac i pod ten pomnikwink rany boskie gdzie oni mnie ulokowali na tej
                                                    ulicy....
                                                  • ladyhawke12 Brzoza 03.10.06, 11:12
                                                    Nic sie nie martw, dasz sobie rade, Zacisze jest zaraz przy placu Matejki i tam
                                                    na samym srodku jest ogromniasty pomnik. Ale jak lepiej na rynku to moze byc pod
                                                    lwami przy ratuszu.
                                                  • ladyhawke12 No i mam problem 03.10.06, 11:26
                                                    Popatrzylam na oferte "Stajni" i w soboty Zapraszamy na imprezy z muzyką
                                                    popularną lat 60-tych, 70-tych i 80-tych .Impezy taneczne prowadzą: Dj Paweł, Dj
                                                    Marcin i Dj Grzesiek. Kurcze mam zgrzyta. To jest na Kazimierzu ul.Józefa 12.
                                                    Podaje link do stronki www.pubstajnia.pl/main/glowna.php.

Sama nie wiem, prosze was o pomoc bo musze wreszcie zadzwonic i coz zarezerwowac.
                                                  • pawelhks Re: No i mam problem 03.10.06, 11:36
                                                    MOje wrazenia ze Stajni - spoko knajpa, stolik na 100% trzeba rezerwowac,
                                                    impreza rozkreca sie kolo 21, piwo bodajze po 6 zeta (okocim i carlsberg),
                                                    towarzystwo na poziomie, maly parkiet, ogolny scisk - na tance w parach troche
                                                    malo miejsca. Jest dosc glosno wiec mozna zpomniec o pogaduchacch chyba, ze na
                                                    ucho wrzeszczac do siebie. Muzykla spoko - tak jakby ktos puscil jakies
                                                    spokojne radio bez umckow i najnowszych "hiciorow" w stylu Dody.
                                                    Wstep platny jakies 5 zeta (chyba).
                                                  • z_mazur Re: No i mam problem 03.10.06, 11:36
                                                    Lady, to co widziałem na stronce brzmi zachęcająco, tylko czy tam jest miejsce
                                                    żeby potańczyć? Na zdjęciach niespecjalnie widać. A skoro mają być balety to
                                                    jak się już powiedziało "A" .....

Niestety nie znam krakowskiego życia nocnego, w Katowicach bym was oprowadził
                                                    ale niestety tutaj jestem zdany na waszą decyzję.

Nie przejmuj się aż tak bardzo tym. Przecież wiadomo że i tak najwięcej zależy
                                                    od towarzystwa, a to będzie zacne. Więc pobawimy się wszędzie.
                                                  • brzoza75 Re: Brzoza 03.10.06, 11:42
                                                    ok zapytam ochronę i mnie pokierują, na plac pod pomnik będzie dobrzesmile
                                                  • ladyhawke12 Re: Brzoza 03.10.06, 11:44
                                                    Bedzie, stoj od stony łba konia, to sie znajdziemy i nie bedziemy biegac na
                                                    okolo wink))
                                                  • brzoza75 Re: Brzoza 03.10.06, 11:50
                                                    oki myślę że znajdę łeb tego konia, he heh he
                                                  • ladyhawke12 Re: Brzoza 03.10.06, 11:52
                                                    napewno jest wielki, ale nie musisz na niego wchodzic
    • brzoza75 co do knajpy 03.10.06, 11:43
      całkowicie się zdaję na Ciebie, na was smile))
      • z_mazur Re: co do knajpy 03.10.06, 12:04
        Brzózko nie zrzucaj tak całej odpowiedzialności na Lady. Bo ją to może
        przytłoczyć. smile
        Tzn ja i tak wiem, że się będziemy dobrze bawić, ale krakusy widzę, że chcą się
        pokazać z najlepszej strony. Problemu chyba nie będzie bo jakoś nie widzę
        gorszych stron Krakowa. Może tylko ten, że mógłby być bliżej. wink
        • brzoza75 chłopaku z _ mazur:-)! 03.10.06, 12:13
          chętnie bym pomogła ale niestety nie mogę z prostej przyczyny,
          ledwo znajdę ten pomnik i koniawink
          każde miejsce w którym się spotkamy będzie dobre dla naszej gromadki tego
          jestem pewnasmile!
    • 1madzia Re: Co tu się wyprawia? 03.10.06, 14:16
      Stajnia, koń i brzoza, prostytucja w kryjówce...
      • brzoza75 Re: Co tu się wyprawia? 03.10.06, 14:29
        Madzia oplułam dokumenty no!smile
        • daleko_do_siebie Re: Co tu się wyprawia? 09.10.06, 22:02
          Doobra, juz wiem. Sorki za gapiostwo. Mam imprezę firmowa, ale jakiś kretyn szef
          wymyślił ją rano. Dzięki niech będą... Jestem na 100%. Poprzednio mnie minęło
          było, tym razem nieee.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka