to.ja.kas Re: proszę nie karmić trolli 06.11.06, 15:37 juz konczymy ...... Przepraszamy ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
marcepanna Re: proszę nie karmić trolli 06.11.06, 15:39 Nie jestem trollem, sprawdz sobie i tyle Odpowiedz Link
anja_pl lepiej... 06.11.06, 15:41 wy się do Wrocławia wybierzcie i deklarację przyjazdu w odpowiednim wątku dopiszcie ))) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: lepiej... 06.11.06, 15:43 Anka jak patrze jakie mam zaległosci w spotkaniach nawet w moim miescie to dochodze do wniosku, ze zycie w parach jest TOTALNIE nieopłacalne. Mam mniej czasu i omijaja mnie najlepsze imprezy..... Chyba bede musiała sie zgodzic na ten slub, potem sie szybko rozwiesc i zaczac prowadzic hulaszczy tryb zycia z blondynkami ))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: lepiej... 06.11.06, 21:05 Ty, Kasia!!!! Ani sie waz gadac takie glupoty. A polowke to przywiez ze soba na jakies postkanie do Wroclawia - zginie w "tlumie", albo go zrobi Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: lepiej... 06.11.06, 22:28 A wiesz ze moze i bym go wzieła, tylko on dobry facet, musiałabym go chwalic, a kurcze to rozbestwia jak nic ))) Ale sama widzisz jak moja aktywnosc jest niska w porownaniu do singielek.....kurde juz nie pamietm kiedy pijana byłam (moze byłam tak pijana, ze nie pamietam ) Odpowiedz Link
13monique_n Re: lepiej... 06.11.06, 23:55 to.ja.kas napisała: > A wiesz ze moze i bym go wzieła, tylko on dobry facet, musiałabym go chwalic, a > > kurcze to rozbestwia jak nic ))) Porozbestwiaj go troszkę - w prezencie. Rozbestwiony porozbestwia Ciebie w zamian > Ale sama widzisz jak moja aktywnosc jest niska w porownaniu do > singielek.....kurde juz nie pamietm kiedy pijana byłam (moze byłam tak >pijana, ze nie pamietam ) Co Ty tu opowiadasz - jakieś warszawskie spotkanie skończyło się wczesniej niz Twoja imprezka - ta co to szpilki Ci nie podeszły za bardzo. pamiętasz? Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: lepiej... 07.11.06, 08:02 Pożegnanie mojej kumpelki ))) Pamietam....oj działo sie wtedy, działo. W tą sobote byłam z koleżankami w jakimś klubie tęczowym...ups.....ale było tak sobie, potwornie mało ludzi, w drugiej sali było karaoke wiec posmiałam sie z innych jak spiewaja i potanczyłam troche. Fakt jest taki, ze dziewczyny maja zdecydowanie lepsza frekwencje niz ja ))) I mam wrazenie, ze Moj mnie ogranicza, musze cos z tym zrobic . Dobrze ze ma cos takiego jak "służba"...wtedy mam labę )) Odpowiedz Link
marcepanna Re: proszę nie karmić trolli 06.11.06, 15:51 No sama przeczytaj swoj post musisz jeczec do ober anki zeby moc popaplac ze mna wspolczuje kiedy mezczyzni sa adminami takie rzeczy sie nie dzieja w sieci a tak to Kolko Rozancowe sie szybciutko robi Odpowiedz Link
phokara Re: lepiej... 06.11.06, 17:47 haha.... Libra, trzeba przyjechac do Warszawy i przejsc specjalne testy na SKS. Powaga. No chyba nie chcesz byc podejrzana trollinka? Odpowiedz Link
libra22 Re: lepiej... 06.11.06, 21:06 No pewnie, że nie chcę Mam tylko nadzieję, że skrót SKS nie ma nic wspólnego ze sportem.. Odpowiedz Link
13monique_n A tak w ogóle... 06.11.06, 21:07 ... to się pofatygowałam i poczytałam wyniki z wyszukiwarki. Tylko podpisać się pod apelem anji pozostaje - bo jad bezinteresownie kapie z porad rzucanych na lewo i prawo. Brzózko, trzymaj się. Mocno. Kibicuję Ci z Wrocławia. Odpowiedz Link