tricolour 07.11.06, 17:17 ... w obawie przed usunięciem postu. Co prawda nie wiem jak sie liże tyłki mając szkło przed nosem, ale sie szybko nauczę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszynka301 pooglądaj sobie obrazki, może Ci przejdzie;))) 07.11.06, 18:47 www.chilloutzone.de/files/06110408.html Odpowiedz Link
13monique_n Re: pooglądaj sobie obrazki, może Ci przejdzie;)) 07.11.06, 19:05 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Nie ładuje się. 07.11.06, 20:51 mnie tez w tej chwili niestety nie - ale Monice się widocznie załadowało - jest to strona z kilkunastoma zdjęciami typu hardcore)). Może w późniejszych godzinach będzie lepiej. Odpowiedz Link
anja_pl Re: Nie ładuje się. 07.11.06, 20:54 ja ją juz ogładnęłam, wcześniej ... ubawiłam sie bardzo.... Odpowiedz Link
phokara Re: Nie ładuje się. 07.11.06, 20:56 Moim zdaniem ten watek trzeba potraktowac sekatorem. Facet ze swiniami to faktycznie hardcore. Zgorszylam sie. Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: Nie ładuje się. 07.11.06, 20:59 Pho, dziwię sie, że nikt nam nie wyciał jeszcze watku o sobotnich zmaganiach ze sportem w klubie SKS) tyle tam było piiiiiii))) Odpowiedz Link
phokara A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 21:39 Choc troche jednak sie dziwie. Dlaczego niby 'piiiiiii' uchodzi (choc wszyscy i tak wiedza, o co chodzi) a wyraz zastepowany owym juz nie? Wynika, ze kultura stoi wyzej niz swiadomosc? Ale w sumie literatura wysokich lotow (wspolczesna zwlaszcza) operuje kurwami a nie piiiiiiip-ami (tez brzmi podejrzanie) - i to bez zenady, natomiast przerozne pipania i falbanki slowotworcze okalajace narzady sa przynalezne do tandetnych wypocin kiepskich autorow. Tak sie tylko zastanawiam... siedzac jeszcze w PRACY!!! I choc nie uwazam sie za osobe wulgarna a wrecz kulturalna wielce, tak sie sklada, ze po 21 rzucam w pracy kurwami a nie jakimis pipi z bajki dla dzieci. Realnie rzucam, ale byc moze wirtualne mieso trzeba potraktowac tasakiem i nie ma zmiluj. A teraz mozecie mnie wyciac. Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 21:41 Ty wyłaź z tej pracy!!!! i nie przypominam sobie, aby nasze piiii były z bajek dla dzieci) ja takich jako dziecko nie czytałam ani nie słuchałam)) chyba rodzice nie byli zbyt światli i nie poszerzali mi horyzontów)))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 21:42 Pho, a czemu Ty jeszcze w pracy siedzisz (tym slowom towarzyszacym to ja sie wcale nie dziwie)? Wirtualne mieso, jesli uzasadnione, to niech sobie bedzie. Bo w koncu dorosli ludzie rozmawiaja, no, chyba, ze przecinki zastapimy miesem. To bedzie meczace, taki tatar w kazdym poscie Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 21:43 To bedzie meczace, > > taki tatar w kazdym poscie chyba w poście to tatara nie mozna, ale ja szczególnie ortodoksyjna nie jestem więc moge się mylić Odpowiedz Link
13monique_n Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 21:44 pudeleczko_75 napisała: > To bedzie meczace, > > > > taki tatar w kazdym poscie > > chyba w poście to tatara nie mozna, ale ja szczególnie ortodoksyjna nie jestem Kosciol tez nie. Zostawil tylko post na Wigilie i Wielki Piatek, wiec tatar w kazdym poscie jak najbardziej oki. kurrrrcze, slinka mi poleciala - juz nie zdaze sobie tatara zrobic hahah > więc moge się mylić Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 21:47 > Kosciol tez nie. Zostawil tylko post na Wigilie i Wielki Piatek, wiec tatar w > kazdym poscie jak najbardziej oki. a tak się powymądrzac chciałam... Odpowiedz Link
13monique_n Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 21:49 pudeleczko_75 napisała: > > Kosciol tez nie. Zostawil tylko post na Wigilie i Wielki Piatek, wiec tat > ar w > > kazdym poscie jak najbardziej oki. > > a tak się powymądrzac chciałam... Jakie tam wymadrzanie. Jak przeczytalam, to ciekawa bylam, czy ktos to wylapie. I ucieszylam sie, ze tak szybko. dzieki wspol-blondynko Odpowiedz Link
crazysoma Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 21:51 Jezyk piiiii jest stosowany np. w tivi, wychodzi na to, ze my jestesmy Kolko Rozancowe z TV Trwam Odpowiedz Link
phokara Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 21:56 Do telewizji Trwam to by Cie w zyciu nie wpuscili, chocbys nie wiem, ile pukala. A moze wlasnie dlatego. Kocham polszczyzne. A w pracy siedze poniewaz pracuje nad tym, co "najlepsze dla mezczyzny". I to jest cos, czym tez mozna (za)ciac sie. Poniewaz nie zamierzam sie ciac ani zacinac (na nogach) to rzucam fuckami, znaczy po angielsku, zeby bylo kulturalniej. Odpowiedz Link
13monique_n Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 21:58 phokara napisała: > Do telewizji Trwam to by Cie w zyciu nie wpuscili, chocbys nie wiem, ile > pukala. A moze wlasnie dlatego. O boszzz, to ja sie juz przyznam, ze ja telewizje trwam ze schodow spuscilam.... (hahahaaa, ale z jaka satysfakcja!!!) > A w pracy siedze poniewaz pracuje nad tym, co "najlepsze dla mezczyzny". I to > jest cos, czym tez mozna (za)ciac sie. A mialas jakis fajny casting i kolesia takiego, jak w zeszlym roku - z "kaloryferem", ale bez mozgu??? DDDD Odpowiedz Link
phokara Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 22:02 Mozna tak powiedziec. Nazywa sie David Beckham. Bleeeeeee. Odpowiedz Link
13monique_n Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 22:05 phokara napisała: > Mozna tak powiedziec. Nazywa sie David Beckham. Bleeeeeee. Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Pho !!!! Blagam! Lepszego ciala nie bylo? W klubie - o ile pamietam - "261" w ontrealu, bylo co najmniej 5 lepszych (sama widzialam - co do szczegolu) hahaha Odpowiedz Link
crazysoma Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 22:04 Na szczescie sie tam raczej nie wybieram, to tej TVT > A w pracy siedze poniewaz pracuje nad tym, co "najlepsze dla mezczyzny". I to > jest cos, czym tez mozna (za)ciac sie. A nie mozesz jasno i wyraznie powiedziec, ze cywilizacja poszla do przodu i teraz jest elektryka (elektryczna), ktora nie zacina? Wspolczujemy Ci, naprawde, przytulam Cie wirtualnie Kochanie )) Odpowiedz Link
phokara Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 22:16 > Wspolczujemy Ci, naprawde, przytulam Cie wirtualnie Kochanie )) Ach... ach... ach... Zdekoncentrowalam sie. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 22:07 wszystko dlateog ze w Warszaiwe mieszkasz, u nas na porwincji ludzie nie pracują do 22, zyją wolniej i zdrowiej Odpowiedz Link
phokara Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 22:15 Moim zdaniem niezdrowo mozna zyc wszedzie, nawet w Tybecie. Powaga. Wlasnie to jest moim marzeniem na kiedys - niezdrowo zyc w Tybecie, hahaha... Ja dzisiaj posiedze dlugo ale zrobie sobie dla rownowago wolny piatek. Tak sobie wymyslilam i tego bede sie trzymac. Wlasciwie to sobie pomyslalam, ze ja jestem mocno prowincjonalna choc rasowa Warszawianka. I dobrze mi tak. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 22:40 choc mój jeszcze mąż jest warszawiakiem i stąd moja niechęc w pewnym czasie przenosiła sie na mieszkanców stolicy to coraz bardziej przekonuję się że byłam w wielkim błedzie a teraz sobie siedzę wsuwam ogórki kiszone z moim kotem dziwolągiem i się zastanawiam czy Tri ma BSE czy PMSa? Odpowiedz Link
phokara Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 22:43 Moj jeszcze maz nie jest warszawiakiem ale rasowym WARSZAWYSTA. Wlasnie tacy nam cholernie psuja PR. Zespol Napiecia Tricolourowego - w skrocie SNT. A teraz spadam do domu, dobranoc. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 22:54 Warszawysta bardzo mi sie podoba buehehehehe kupuję określenie swoją drogą to na wakacjach bawilam sie z samymi warszawiakami i byli zajefajni Odpowiedz Link
kasiar74 Re: A ja sie nie dziwie. 07.11.06, 22:56 ja już wiem!!! to co się dzieje z Tri musi mieć coś wspólnego z tym tajemniczym SKS tylko najpierw trzeba lizać szybę, hmmm, co za forum Odpowiedz Link
tricolour Zdaje się... 08.11.06, 08:17 ... że Marcepanna też bawiła się słowem na Twój temat. I taka wrażliwa się wtedy zrobiłaś, że wywalono dziewczę z forum. Jeśli chcesz sie pobawić moim kosztem, to pisz DO MNIE, a nie o mnie. Wtedy ja pobawię sie też Tobą i będzie po równo. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Zdaje się... 08.11.06, 08:42 słuchaj gościu ja się nie czepiam twoich osobistych spraw tylko tego jak piszesz na forum, a dostałeś jakiejs wścieklizny, przykro mi że jesteś taki nieutulony w żalu że wyrzucono biedne dziewcze marcpeanne odpowiadające twojemu poziomowi i towim preferencjom dyskusyjnym Odpowiedz Link
tricolour Poziom teraz Ty zdradziłaś... 08.11.06, 10:26 ... sięgający dna. Znaczy, niski poziom. I to nie ja dostałem wścieklizny, bo to nie ja pogubiłem znaki interpunkcyjne, nie ja piszę długie zdanie jednym tchem, nie ja piszę "słuchaj gościówo". To Ty tak robisz czyli Ty dostałaś wscieklizny. Nie jestem nieutulony w żalu po wygnaniu Marcepanny. Chcę Ci tylko powiedzieć, że ją wygoniłaś, a sama postępujesz podobnie. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Poziom teraz Ty zdradziłaś... 08.11.06, 10:28 bujaj się trolu nie będę cię dokarmiać zawsze możesz napisać na priv do marcepanny więcej do ciebie nie napisze a nie żeganałeś sie przypadkiem z forum??? Odpowiedz Link
tricolour "Bujaj się"? 08.11.06, 10:34 Szczyt Twoich asertywnych możliwości? Czy standard w dyskusji? Ponoć Marcepanna tak Cie obrażała.. A może nie obrażała, ale prawdę niechcący napisała? Odpowiedz Link
tricolour Mnie razi co innego. 08.11.06, 10:39 Jeżeli ktoś poczuł się dotknięty wypowiedziami tej Marcepanny, to powinien sam unikać podobnych zachowań. Właśnie Kasia74 pisze do mnie bardzo niemiłe rzeczy, a sama taka wrażliwa była dwa dni temu... I to mnie mierzi - inna miara dla siebie, inna dla drugich. Odpowiedz Link
phokara Brzoza... 08.11.06, 10:44 ... mysle, ze to jest dyskusja pomiedzy Kasiar a Tri. Wrzucasz tu swoje emocje i to sie nakreca. Bez sensu. Odpowiedz Link
tricolour No to nie wierz... 08.11.06, 10:46 ... zresztą Ciebie powinno interesować czy Ty jesteś szczęśliwa. Ja powinienem być Ci obojętny... A za cynizm dziękuję - sprawdź w słowniku, co to znaczy. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Mnie razi co innego. 08.11.06, 10:52 Tri robi taką urocza atmosferkę przed przyjazdem, ze ja dziękuję już temu panu Brzózko nie przejmuj się, mnie to specjalnie nie rusza, to nie pierwsze nasze ścięcie, od zawsze się nie lubimy i niech tak zostanie mi z tym dobrze ))) Odpowiedz Link
tricolour Śmieszne... 08.11.06, 10:58 ... że wpływam na czyjeś decyzje. Kot mojej dziewczyny ma więcej do powiedzenia i sam decyduje, co ma robić. Śmieszne jest to, że "od początku się nie lubimy". Mów za siebie, bo ja "od początku" nie czuję nic prawie do nikogo. Nawet teraz nie napiszę, że Cię nie lubię, bo to byłaby nieprawda. Wykazałem Twoją podwójną "moralność" i to wszystko. Najzwyczajniej - WSZYSTKO. Chcesz - przyjeżdżaj. Nie chcesz - nie przyjeżdżaj. To Twoje decyzje i nikomu nic do tego. A jeżeli mam jakiś wpływ na Twoje postepowanie, to proszę na kolację pieczonego, marynowanego suma. A Ty w czerwonych stringach. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Śmieszne... 08.11.06, 11:01 czy ja powiedziałam że nie przyjadę?? mnie nie będzie tam gdzie ty będziesz, a przyjeżdzam z towarzystwem do mojego ukochanego Wrocławia i z gospodarzem spotkania jestem juz umówiona na dworcu Odpowiedz Link
tricolour A skąd ta pewność? 08.11.06, 11:10 Czy wiesz jak wyglądam? Może będziesz właśnie tam gdzie ja i jeszcze dojdziesz do wniosku, że fajny ze mnie gość. Ale by było... P Odpowiedz Link
crazysoma Re: Brzoza... 08.11.06, 11:02 Brzoza, chodzimy na jeden SKS, ale z boku patrzac, Ty i Kasiar napadlyscie na Tri, nie majac racji. Weszlam, przeczytalam i stwierdzam. Tri jest obiektywny Wy nie, sory, ze sie wcielam. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Brzoza... 08.11.06, 11:50 Trzeba lizać tyłki... tricolour 07.11.06, 17:17 + odpowiedz ... w obawie przed usunięciem postu. Co prawda nie wiem jak sie liże tyłki mając szkło przed nosem, ale sie szybko nauczę... to nazywasz obiektywizmem??? Odpowiedz Link
crazysoma Re: Brzoza... 08.11.06, 12:52 > to nazywasz obiektywizmem??? Nie, ja to nazywam ironia - nie dla wszystkich czytelna - To tak jak z czytaniem miedzy wierszami, jedni potrafia, inni nie... Odpowiedz Link
phokara Re: Brzoza... 08.11.06, 12:11 Crazy. Jak bedziesz taka, to nie tylko bede z Toba chodzic ale wrecz sie z Toba ozenie. Uwazaj. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Brzoza... 08.11.06, 12:54 O Mamo, to ja jutro kupie pierscionek zareczynowy, za Ciebie, bo Ty zapracowana jestes. A poza tym korzysc podwojna, bo sobie wybiore taki, jaki mi sie spodoba. Odpowiedz Link
phokara Re: Brzoza... 08.11.06, 12:59 No wez... daj mi szanse! Moze sie wstrzele i kupie taki, jaki Ci sie spodoba... i mi tez! Wtedy bedziemy nosily na zmiane, haha... Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: Brzoza... 08.11.06, 12:48 to ja też się wtrące, bo mnie też to zaczyna męczyć. nie gniewaj sie Brzoza, ale mieszasz real z forum. Nie można!!!! oceniaj wypowiedzi a nie to kto jakim jest na niwie, na której go poznałaś. Crazy ma rację... Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Brzoza... 08.11.06, 12:58 no własnie po cholerę taka afera? geneza wszystkiego zaczeła się od tego że szalała tu niejaka marcepanna, która teraz na pewno jest dumna ze swojego dzieła, ja coś tam pisałam w jednym watku i zostałam bardzo nieładnie personalnie zaatakowana przez pomienna marepannę. Napisłam do Anji_pl ponieważ jest adminem z prośbą o usunięcię mojej wypowiedzi z tego wątku i MOJEJ dyskusji z tą osobą. Ania wycięła więcej i popieram tą decyzję. Nie uważam żeby to było takie cenne i niezbedne aby trzeba było robić aferą jaką wszczął Tri zakłądając 3 wątki i przedłużając niesmaczną atmosferę po pobycie trola na następne dni. Wypowiedzi i stylu Pana Tri nie lubiłam nigdy i nie interesuje mnie "obiektywna" ocena z boku czy mam rację czy też nie. Miłego dnia wsystkim życze i prosze dajcie sobie już spokój, szkoda czasu. Odpowiedz Link
phokara Re: Brzoza... 08.11.06, 12:50 Crazy wyrazila wylacznie zdanie na temat tego, co przeczytala w tym watku. Nie mieszajmy do kazdej wymiany zdan calosci naszych doswiadczen - z innych watkow i z reala bo zwariujemy wszyscy do reszty. Crazy nie zna Tri. Ode mnie tez go nie zna - bo niby jak. I nie raz miala na forum z nim sciecia, tym wieksze uznanie nalezy sie temu, co napisala. ps. SKS-u nie bedziemy mieszaly do niczego (choc poziom rozmow a wrecz belkotow jest tam tak niski, ze malo kto sie doczolga, hahaha. To musza byc wybrancy). Odpowiedz Link
kasiar74 Re: MAGIEL 08.11.06, 13:01 No a Tri tak się o ciebie martwił że biedna zostałaś wygoniona z forum anja_pl nic nie tnij bo cię zaszlachtują, niech sobie poczytają jak chcą Odpowiedz Link
scriptus Re: MAGIEL 08.11.06, 14:22 Swędzi mnie ręka, żeby tak podły post wyciąć. Swędzi, ale wycięcie niewiele zmieni, poza wywołaniem kolejnej afery. Swędzi mnie język, żeby przygadać jednej nieapetycznie wyglądającej anorektyczce, która sobie roi, że jest szczytem marzeń wszystkich facetów... Ale, dam sobie spokój, choć też potrafię jadowicie przygadać. Po pierwsze, awantura się już przewaliła i burza cichnie. Po drugie, jak przygadam jakiejś zołzie, może się okazać, że uraziłem jeszcze kogoś, a po co to. Odpowiedz Link
13monique_n Re: MAGIEL 08.11.06, 14:25 >Po drugie, jak przygadam jakiejś > zołzie, może się okazać, że uraziłem jeszcze kogoś, a po co to. Scriptusie, jestes wielki DDD Odpowiedz Link
anja_pl Re: MAGIEL 08.11.06, 14:34 Kasiar74 wycięłam, zgodnie z zasadą żadnych "osobistych wycieczek" Odpowiedz Link
scriptus Re: MAGIEL 08.11.06, 14:47 Aniu, dzięki, że przecięłaś moje moralne rozterki. Lafirynda, Marcepanna, czy jak jej tam przegina i faktycznie, należy się powstrzymać od wszelkiej dyskusji z nią i wycinać po całości bez względu na zdanie Tri Odpowiedz Link
anja_pl scriptusie 08.11.06, 15:43 to my jestesmy adminami, tri zrezygnował bycie adminem zobowiązuje... admin to nie moderator, nie wrzuca wydumanych temtów, itd, ale czuwa między innymi nad przestrzeganiem netykiety ... jeśli nie można wycinac postów, takie jak powyższy, nie ma sensu funkcja admina, wtedy to tylko nic nieznacząca funkcja, tytuł, albo juz nie wiem co. Odpowiedz Link
scriptus Re: scriptusie 08.11.06, 16:52 Masz rację Aniu, dlatego stwardniało mi serce i wszelkie trollowanie będę tępił bez jakichkolwiek rozterek. Jednakże, w dniu dzisiejszym wydaje mi się, że dodatkowo przegina Tri. Nie rozumiem, o co mu chodzi, jednak jego niektóre dzisiejsze wypowiedzi rażą i przekraczają ramy forumowego "wredziolstwa". Ponieważ uważam Go za rozumnego człowieka, ograniczą się do apelu: "Tri, miarkuj się nieco, proszę". Odpowiedz Link
anja_pl Re: scriptusie 08.11.06, 19:22 tri jak mały dziciak próbuje ile mu jeszcze wolno, zanim dostanie po łapach, a może ma po prostu doła... poczytam, bo dopiero teraz mam czas na spokjne czytanie, przemyślę ... Odpowiedz Link
crazysoma Re: Brzoza... 08.11.06, 13:09 Brzozko - wszystko, co mialam na ten temat do powiedzenia, napisala Pho ponizej. Dodam tylko jedna rzecz, idac Twoim tokiem myslenia - skoro ja znam w realu Ciebie, jak jedyna z "tej" Trojki (bo nie znam, ani Kasi, ani Tri) - powinnam bronic CIEBIE, prawda? Wiesz, wciaz sie ucze, ze jesli chce cos powiedziec (odpowiedziec), a czuje, ze emocje mnie rozsadzaja, powinnam wziac gleboki oddech i... zajac sie czyms innym. W 80% okazuje sie, ze kiedy po jakims czasie spogladamy na ten sam problem, nasza odpowiedz jest inna, bo pozbawiona emocji, a wiec w miare obiektywna, a o to chyba w dyskusji chodzi. Brzoza, to co napisalam, wynikalo z ZOBACZENIA NAPISANEGO. Gdybym zaslonila napis TRI - moja odpowiedz bylaby dokladnie taka sama. To jest moja prawda w tym temacie. Co z nia zrobisz, nie wiem.... ps. Trzymam kciuki za Ciebie wciaz i tak samo jutro, i wciaz przypominam, ze czekam na Ciebie gdybys potrzebowala schronienia Odpowiedz Link
weekenda DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 13:32 KOCHANI!!!! CZY KOCHANE!!! jak ktoś bardzo się będzie upierał przy płci... dajcie sobie siana co? Jedźcie ze mną w Góry to Wam przejdzie. Życie jest takie piękne NAPRAWDĘ!!!!!!!!!! Jest PIĘKNE. Nie warto kruszyć kopii bo ktoś coś, bo komuś ktoś... Dżizessss... Dam Wam piękny przykład. Działo się to kilka lat temu w Murowańcu (to schronisko w Tatrach). Siedziałam sobie na stołówce w moim kąciku, czytałam książkę, pogoda psia, czekałam na jakoweś rozbłyski na niebie i jak to zwykle w schronie, przysłuchiwałam się rozmowom. Nie podsłuchiwałam tylko przysłuchiwałam - trudno nie słuchać jak w schronie puchy a towarzystwo szeptem nie mówiło. No i po jakimś czasie się wtrąciłam - młode fajne chłopaki będąc w Murowańcu (pora kole południowa) właśnie planowali wyjście na ... Rysy. No to się grzecznie zapytałam a gdzie planują biwak. Jaki biwak? No biwak bo skoro idą stąd na Rysy o tej porze to gdzie chcą zaplanowac biwak znaczy spanie pod gwiazdami. I się zaczęło. Co się wtrącam, czego chcę a w końcu może lepiej jednak sobie dalej czytać? Itd. Przez chwilę próbowałam dyskutować ale potem machnęłam ręką. Im się mapa w oczach chyba w jedno zlała bo będąc w Murowańcu w głowach szli drogą na Rysy z MOKA. Tak im się pokićkało. Bywa. Ale nic to. Selekcja naturalna pomyślałam i cześć. Po kilku dniach spotkałam tych chłopaków na szlaku. Poznali mnie, zatrzymali się i powiedzieli "chcielibyśmy cię przeprosić". Potem szliśmy już razem a w Murowańcu miałam piwo za darmochę Może to nie jest bardzo adekwatny przykład (zresztą nie czytałam tych wszystkich dyskusji - przerażają mnie ilości i trzeba na to drzewko uważać - co kto komu i na co odpowiada) ale pokazuje, że często z jakiejś błahej i nikomu (poza piszącym) nie znanej przyczyny robi się kwas... Jeśli chcecie kogoś NAPRAWDĘ poznać to zapraszam w Góry! One weryfikują i pokazują wszystko. Tam dopiero widać kto Człowiek a kto.... i tu uruchomcie wyobraźnię. )) Odpowiedz Link
_lafirynda zgadzam sie 08.11.06, 13:36 No wlasnie, mnie mozna spotkac w Tatrach Zachodnich Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 13:37 Weekenda, jade w piatek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bede w Murowańcu pewnie ))))))))))))))))) O rany, ale sie ciesze ))))) Odpowiedz Link
weekenda Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 13:43 Ty mnie nie denerwuj.... łoj matko i łojce... a Ty widziałaś jak teraz jest? bajka... dusza sie ściska: sonko, śnieg, 10 stopni... ja cię nie mogę... ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale Tobie dobrze!!!!!!!! ))) oj chyba niedługo wrzucę rzeczy do plecaka... nie wytrzymam... no przecież nie wytrzymam... znam się... Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 13:49 Niestety w piatek juz tylko 1 st. na plusie i koniec słońca((( Ale i tak pójdę !!!!! Polezę... Zgubię się na cały dzień........ Bedzie wokól cicho........ nawet jak bedzie padac ubiore moje sztormiaki i bede szła, szła i szła........a wieczorem z bolącymi nogami , spocona wrócę na kwatere (bede mieszkac w domu poety Sztaudyngera - tego od "myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny" i szczesliwa padne na łóżko...a na kolacje pojade "Pod stancyję" do Bukowiny i pożre kwasnice i pierogi (najlepsze na swiecie)i w niedziele o swicie wyjde znow by witac dzien w górach ))))))) Weekenda, jedź, nigdzie nie jest tak pieknie jak tam.....chociaz ja jeszcze uwiebiam byc po swicie nad woda,na łódce gdy wstaje słońce i nad wodą unoszą sie mgły...Mazury tez sa piekne )))) Odpowiedz Link
crazysoma Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 13:49 > Bede w Murowańcu pewnie ))))))))))))))))) To ta "miejscowosc", w ktorej gasza swiatlo o 22.00? ))))) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 13:52 Cud boski jak w ogóle zapalają )))) Żarcik A szczerze mowiac to jeszcze nie wiem gdzie sie powłóczę, okaze sie jak dojade na miejsce. Tak czy owak bedzie piknie, bo tak sobie zaplanowałam )))) Odpowiedz Link
weekenda Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 13:53 noooooo!!! sztrom oszczędzają ))) Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 13:53 > To ta "miejscowosc", w ktorej gasza swiatlo o 22.00? ))))) i w ktorej dają na obiad naleśniki z bita smietaną??? Odpowiedz Link
crazysoma Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 13:55 Juz bez bitej smietany, Weekenda wyniosla polroczny zapas Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 13:56 w plecaku czy po kieszeniach upychała??? Odpowiedz Link
weekenda Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 14:01 To.ja.Kasieńko - to Ty się we mnie zakochałaś tak? bo mi się już wszystko plącze - "moniq-ileś-tam" i "kaś-różnych" sporo tu - te wredoty śmieją się ze mnie ale niech się śmieją! ja nie z obrażalskich ani z nadętych )) Hmmmmmmmm a propos "myjcie się dziewczyny" uważaj na szlaku! zawsze można natknąć się na takie "nie znacie dnia ani godziny" )))) No i nie zgub się!!! pamiętaj! zawsze możesz wrócić po śladach ))) I nie zapomnij o czołówce!!! albo dwóch... Odpowiedz Link
13monique_n oooo, nie! :)))) 08.11.06, 14:03 Mimo 13 w nicku, jestem jedna (myślę, ze nawet pół więcej mogłoby kogoś wykończyć). I NIE ŚMIEJĘ się z Ciebie, a czasem jedynie do Ciebie usmiecham. I podziwiam Odpowiedz Link
weekenda Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 14:09 nie nie! to nie tak! śmiech to zdrowie!!! absolutnie! ))) ja o nich (o tych wredotach z SKS-u) tak pieszczotliwie )) one wiedzą o czym piszę A propos - a tu jakąs chwilę temu pisała moniq8 czy 4? nie pamiętam z jaką cyferką ale widziałam! była/czy jest... chyba wczoraj widziałam... Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 14:20 weekenda napisała: > nie nie! to nie tak! śmiech to zdrowie!!! absolutnie! ))) Tak to może być. Się uspokoiłam - nieco DDD > A propos - a tu jakąs chwilę temu pisała moniq8 czy 4? A fakt, było wtedy nas kilka na forum. Ale ja jestem najbardziej .... eeee, trudna do wyrugowania I za rzadko "dupa" piszę, więc mnie nawet nie wycięli Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 14:25 o jasna dupa, Moniczko a ja czasem nawet kurwą rzuciłam......mnie tez nie cieli.....czy naleze do mudzahedinek???)))))))) Odpowiedz Link
weekenda Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 14:25 )) to co? jak popiszę parę razy różne słowa to tez mnie wyrzucą???? kiedyś mnie wylali z TPPR (towarzystwo przyjaźni polsko radzieckiej) bo składek nie płaciłam (a jak miałam płacić skoro nie wiedziałam, że mnie zapisali????????) no i raz z harcerstwa bo nie chciałam proporca w pochodzie I-majowym nieść no to byłby trzeci raz )) Patrz! czasy się zmieniają a ja ciągle nie mogę się dostosować... jakaś aspołeczna jezdem chiba... Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 14:30 weekenda napisała: > )) to co? jak popiszę parę razy różne słowa to tez mnie wyrzucą???? Za różne słowa to nie DD Chyba, że jakieś konkretne. Ale ja będę przeciw wyrzucaniu. KOnkretne słowa wyrażają konkretne wrażenia >no to byłby trzeci raz )) Wiesz, to kółko, co je Pho na sugestię mojego Exa (juz ponad roku temu - hahaha) ma założyć, to pod wdzięczną nazwą SKS na pewno Ciebie nie wyrzuci! Zapłakałybyśmy się. Ja jestem - ekhmm - no,, jak to napisać - członkini oddelegowana > > Patrz! czasy się zmieniają a ja ciągle nie mogę się dostosować... jakaś > aspołeczna jezdem chiba... Aspołeczna? wieszz, takie społeczeństwo, jak za oknem, to chyba dobrze, że nas aspołecznych więcej sie zebrało. Strach czytać newsy > Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 14:32 A mnie wyrzucili z jednego forum, chociaz zupełnie nie uzywałam tam ani słowa dupa, ani ku.... . Słowo....podobno mam zbyt drastyczne poglądy i upieram sie przy swoim zdaniu (sic!)....no mam i mieli prawo wyrzucic.....niech zaluja :- ))))))))) Odpowiedz Link
13monique_n Uparciuch??? 08.11.06, 14:35 A te drastyczne poglądy, Kasia, to niby co? Bo ja wielblondynką jednak jestem i nie widzę - przynajmniej tutaj. A może Ty sie tu maskujesz? Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Uparciuch??? 08.11.06, 14:39 Nooooo nie wiem.....pewnie sie maskuje....))))))) Moja droga sama zauwaz, ze nasze poglady sa dla niektorych zbyt radykalne ze o dzihad niemalze zahaczają ))))) Odpowiedz Link
weekenda Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 14:41 o! popatrz! ja też mam drastyczne poglądy i mnie nie wyrzucili...!? i w ogóle jestem wredota, zołza i czarownica co by nie powiedzieć wiedźma... Moniq - wymiękam - Progenitura własnie mi oznajmiła, że klucze zgubił.......... zamorduję............ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 15:00 weekenda napisała: > o! popatrz! ja też mam drastyczne poglądy i mnie nie wyrzucili...!? i w ogóle > jestem wredota, zołza i czarownica co by nie powiedzieć wiedźma... Widze, że zakres komplementów, jakimi się nas obdarza jest dość zbieżny )) > > Moniq - wymiękam - Progenitura własnie mi oznajmiła, że klucze zgubił.......... Boszzzzz, współczuję. Moi kiedyś nie mogli znalźć, wyjście do szkoły - telefon, ja nie mogę wyjść, taksówka juz pod fimą, żeby zawieźć... telefon drugi - znaleźliśmy!!! Zabic to mało... jakieś wymyslne tortury (dzieki, ze jest internet i gg od których można odciąć terapeutycznie ) > > zamorduję............ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Nie morduj. Pomyśl, ze to sztuka na raz, takie morderstwo. Odetnij net! Albo słodycze - hihihihi Odpowiedz Link
weekenda Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 15:11 13monique_n napisała: > ...... > Boszzzzz, współczuję. Moi kiedyś nie mogli znalźć, wyjście do szkoły - telefon, > ja nie mogę wyjść, taksówka juz pod fimą, żeby zawieźć... telefon drugi - > znaleźliśmy!!! Zabic to mało... jakieś wymyslne tortury (dzieki, ze jest > internet i gg od których można odciąć terapeutycznie ) > > > > zamorduję............ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr > r > Nie morduj. Pomyśl, ze to sztuka na raz, takie morderstwo. > Odetnij net! Albo słodycze - hihihihi znalazł... kazałam wrócić do szkoły i poszukać i znalazł.. znaczy odnieśli do cieciowej... uffffffffffffffffffffff A juz cała akcja - Babcia co by się gotowała z kluczami zapasowymi, fachowiec od wymiany już powidomiony o extra zarobku... ...słodycze i piwo se sam kupuje, neta w domu jesio nie mamy... ot takie urozmaicenie co by się w pracy panie broń! nie nudziło... Fajnie jest! Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 15:17 Ufffffffffffffffffffffffff, czasem myslę, ze przyklejenie na stale klejem moze by pomoglo Odpowiedz Link
weekenda Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 15:20 ... kiedyś przyczepiłam mu klucze do łańcucha (nie mylić z łańcuszkiem!!!) a drugi koniec łańcucha przyszyłam dratwą wewnątrz plecaka. zgubił cały plecak.... nie ściemniam! przysięgam! miał wtedy jakieś 10 lat; od tamtej pory passssssssssssssssssss Dzieci są PRZEKOCHANE!!!!! )) Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 15:23 weekenda napisała: > ... kiedyś przyczepiłam mu klucze do łańcucha (nie mylić z łańcuszkiem!!!) a > drugi koniec łańcucha przyszyłam dratwą wewnątrz plecaka. zgubił cały > plecak.... nie ściemniam! przysięgam! miał wtedy jakieś 10 lat; od tamtej pory > passssssssssssssssssss Slodki Jezuuuuuuuuuuuu - normalnie, jakby moim blizniakiem byl!!!! > > Dzieci są PRZEKOCHANE!!!!! jasne. przeciez ja zyje, wiec matka musi mnie baaaaaaaaaaaaaardzo kochac - nie jadlam nic i gubilam wszystko! Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 15:38 Monik no co Ty, ty tez Kiedys bedac we Wrocławiu (tak, tak) poszłam z moja Małą zwiedzac. Wyjełam kase z bankomatu, kupiłam ciastka ktore niosłam w jakiejs reklamowce i czekalam na tramwaj. Jak wsiadłam chcialam skasowac bilet i okazało sie, ze ciastka mam a torebki z kasa, kartami, dokumentami....nie....... Myslałam, ze padne normalnie. Torebka została w pieknym miescie Wrocław na przystanku....... Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 15:44 to.ja.kas napisała: > Monik no co Ty, ty tez Ja na odcniku 10 metrów potrafilam zgubic kase. BEZPOWROTNIE! Na odcinku 100 metrow - klucze, ktore mialam w rekawiczce. I takich wydarzen bylo na kopy. Niemal sama utrzymywalam jednego slusarza w malym podwroclawskim miasteczku DDD Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 15:46 Monik moja Mała ma taki nawyk, ze jak skądkolwiek wychodzimy to sie pyta "masz torebke?", "wzięłas telefomn?", "gdzie masz parasolkę?". Powaga...od wycieczki z mamą do Wrocławia tak ma ))))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 15:48 to.ja.kas napisała: > Powaga...od wycieczki z mamą do Wrocławia tak ma ))))) Biedne dziecko!!!! )))) Moja mama miala paranoje sprawdzania, czy zamknela drzwi, oraz potwierdzenia faktu zamkniecia przez druga ososbe! - Tez z sis mialysmy nawyk pinowania, bo ile razy mozna biec z dworca pkp zeby zdarzyc sprawdzic i z powrotem na pociag???? Ile??? Biedna Mala DDD Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 15:51 ooooooo to tak tez mam...i sprawdzanie wyłaczania żelazka .....rany sama mnie to wk...... bo juz nawet nie denerwuje A widzisz przekaże Małej wyrazy współczucia... Kurde powinnam wychodzic i isc do Niej n a wywiadowke, a tu dupa, robote mam.... Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 15:55 dziadkow wyslij!!! (czytalas? sa szkoly, ktore nie pozwalaja /sic!!!/ zeby dziadkowie chadzali na wywiadowke! ) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 15:57 czytałam i mam ambiwalentne uczucia (hehehehe jakom blondyna). Ale dziadkowie maja 200 km do nas i tez nie zdążą chyba ze te F16 po drodze zahaczy o Olsztyn i dziadkow podrzuci do szkoły Chociaz mam wrazenie, ze na te maszyny nie ma co liczyc....doleciec do nas nie mogą Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 16:00 Kurka wodna (nothing personal, ale slowo ojednak cokolwie delikatniejsze DD), mam wrazenie, ze ostatnio na zbyt wiele ogolnie nie mozna liczyc. Dobrze, ze na Was mozna DD Zmykam. zajrze jeszcze Ty tez sie zbieraj - robote - tfu tfu - do domu wez. Chyba, ze wywiadkowka jest nie obowiiazkowa. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 16:10 obowiazkowa ale mam podglad w necie na dziennik i dla mnie obowiaazkowa nie jest....Boze jak dobrze miec dziecko ideał ))))) Mykaj ja piiiiipiipiii......wsiąkłam tu na amen Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 17:42 Juz jestem - z domu - Uffffffffffff, ale papier jeden tez mam. Jasny gwint! I dzieci sie żrą. Chyba zacznę pracować po godzinach Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 19:50 Ja tez w domu. Siedze pije herbate i zaraz ide na spacer ))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 20:09 Ja już wypiłam, na spacer zaraz pójdę. Na herbatkę Cie wirtualnie zaprosiłam w innym wątku. A właśnie, że tu znowu będzie fajnie, prawda? Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 20:14 Mona nie ma mowy by było inaczej....W koncu za duzo nas tu by pozwolic na rozpanoszenie sie idiotyzmow.... Spacer za chwile, narazie popilnuje porzadku )))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 22:13 A ja poszlam! I nie zaluje. Zimny i goracy spacer dobrze czlowiekowi robi Tylko mniej mi bylo do smiechu po powrocie, po przeczytaniu jeszcze wpisow niektorych. I na razie posiedze cicho. A Tobie i Crazy bardzo dziekuje za wywazone posty. Buzka Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 22:17 Ta i Ci wyważeni siedza cicho a makowe panienki z pustą jak makówka głowka szaleja....Ty gadaj ze mna bo sie nudze jak mops a czekam na telefon Mojego bo poszedł na służbę i zadzwoni jak tylko sie poloze spac....zawsze tak robi.....dzis sie nie dam...bede czekac Odpowiedz Link
13monique_n Re: oooo, nie! :)))) 08.11.06, 22:33 to pogadam Hehehe, z tymi telefonami, to zawsze tak jest. czekasz, czekasz, a telefon dzwoni w tej sekundzie, kiedy Ciebie nie ma. Chociaz ja ostatni dopracowalam telepatie i podchodze do telefonu SEKUNDE przed dzwonkiem. Dziecko mi to dzisiaj wytknelo. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 14:05 Weekenda oczywiscie ze to ja sie w Tobie zakochałam.))) Czołówki (nawet dwie) juz spakowane, kijki tez i zastanawiam sie czy wziac rakiety sniezne???? Bo na raki to chyba za wczesnie? Mysle, ze predzej natkne sie na sypki snieg....Ale ja sie nie znam, a jade autkiem to moze i raki zapakuje....czasem przesdazam z bagażem ale wole miec niz potem załowac ze nie mam. A poza tym musze Ci sie pochwalic (jak prawdziwa baba) kupiłam sobie dwa tygodnie temu pięęęęęęęęękne buty na ten wypad i nosze je codziennie by w górach mnie nie zaskoczyły jakims obcieraniem (ale sa wygodne jak zadne) i nowe okularki na górskie sloneczko (oby było), o rany dlaczego musze tyle czekac? A za 2 tygodnie mysle czy w Stołowe sie na spacerek nie wybrac....cos mnie nosi ostatnio )))) Odpowiedz Link
weekenda Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 14:21 toż własnie jest czas na raki!!!!! przecież napadało-rozpuściło-zamroziło- napadało-rozpuściło-napadało-zamroziło itd... Było juz 60cm śniegu, trochę zeszło ale wyżej przymroziło i osiadło. Jest dwójka/jedynka więc? Rakiety też ale raki bym wzięła na 100%. Czapka i rękawiczki! Koniecznie. Dzielna Dziołcha!!! )))) wiem co czujesz )) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 14:29 Nooooo czapke tez mam nową, tak.....z uszami hihihihihi.... To wezme raki (jednak Mój miał racje, a sie z nim kłóciłam). W sumie masz racje, ja pojecia nie mam dlaczego ja o tym nie pomyslałam???? A w ogole to bedzie nierzadny wyjazd bo jade ja, moj obecny i były, tylko jeszcze jakiegos przyszłego brakuje....ale biore fajna kolezanke, moze uda mi sie poswatac byłego ))))) Taki mam plan Były juz plan wprawdzie przejrzał i powiedzial, ze rzuci mnie w przepasc jak bede knuc, ale co tam,....zaryzykuje )))))) Odpowiedz Link
weekenda Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 13:56 ... i z cukerem puderem ale można poprosić i bez białej śmierci. Najlepsze na świecie!!! I widzicie jak jest pięknie! już teraz do końca życia naleśniki z bitą smietaną będą Wam się z Murowańcem kojarzyć )) Nie z tyciem, nie z kaloriami tylko z Górami przepieknymi..... lalalalalalalalalalala ))))))))) Ja kurcze blade powinnam jakowąś prowizję dostawiać od Jędrusia za taką reklamę... Odpowiedz Link
brzoza75 Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 14:01 ja pamiętam jak kiedyś nie zdażyłyśmy z przyjaciółka zejść na czas do schroniska i weszłysmy do takiej małej stacji meteorolgicznej, facet nas przenocował za symboliczna złotówkę, miał taki mały pokoik na stryszku, wiało wtedy i trzaskało w dechach ze miałam stracha całą noc, ale to było piekne,kurcze... Odpowiedz Link
weekenda Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 14:04 ... pewnie, że piekne... wiatr wyje, śnieg sypie, nic nie widać... im gorzej tym piękniej!!! Nie wytrzymam... jadę! muszę! Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 14:03 na pewno z Murowańcem) reklama zapewniona no i z osiąganiem okolicznych szczytów)))))))))))) Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: DO WSZYSTKICH DYSKUTUJĄCYCH !!!!! 08.11.06, 14:08 )))) górskich oczywiście. Odpowiedz Link
garciem Re: Trzeba lizać tyłki... 08.11.06, 20:17 jejku, ja tu nowa sie zalogowalam i szukalam ukojenia nerwow, a tu Ktos puszke Pandory otworzył. Milo wiedziec ze koledzy i kolezanki lubia sie troche Odpowiedz Link