vertigo5 05.12.06, 10:22 ech, kiedyś to było fajnie )) kobieta.gazeta.pl/kobieta/2029020,66914,1949375.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieide Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 11:41 nie wierzę, że jakaś się do tego stosowała Odpowiedz Link
akacjax albo 05.12.06, 11:58 w niewłaściwym kraju...to akurat możesz zmienić...jeżeli popierasz niewolnictwo a czy jest poradnik dla mężów...nie ma...? oni i tak by nie zrozumieli, co mają robić)) Odpowiedz Link
ladyhawke12 cały Vertigo 05.12.06, 12:21 Cały Vertigo, cały on jak się juz odezwie to kij w mrowisko, przewrotnie i dowcipnie. A tak na marginesie, czy każdy facet gustuje w kobietach które są bezwolne i nie maja własnego zdania. Jesli tak to kurcze ciesze sie ze ja sie urodzilam wtedy kiedy sie urodzilam. Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: cały Vertigo 05.12.06, 12:28 Ja gustuję w babkach z klasą. > czy każdy facet gustuje w kobietach które są bezwolne i nie maja własnego > zdania. Bez jaj. Natomiast problemem jest to, że w źle funkcjonującym związku taka sytuacja może się po jakimś czasie wykreować, z różnych przyczyn. Co do tekstu z pierwszego postu - służącą można po prostu zatrudnić. Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 12:25 no cóż, z pomocą kilkunastu służących, to nie jest nic trudnego)). Nawet obecnie). Zawsze jednak można chociaż na chwilę pojechać do dobrego hotelu. Wtedy i mąż, i żona, i dzieci (animatorzy!) są obsługiwani całodobowo)). Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 12:45 HI hi z klasa którą pierwsza czy druga ( tekst moich kolegów) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 12:49 brzoza75 napisała: > a ja myslę, że to było po to aby nas rozbawić i pewnie niektórych rozbawiło > Marku przyłączam się też gustuje w kobietach z klasą Ja tez, Brzózko. Dlatego chodzimy ze sobą DD Proszę, jakie piękne chwalenie się nam wyszło Odpowiedz Link
libra22 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 12:56 Kiedyś to te 7 klas to było już sporo Odpowiedz Link
mamba234 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 13:32 Ty sie lepiej Vertigo przyznaj, co Ci bardziej chodzi po glowie. "Housekeeping Monthly" z 1955, czy COSMOPOLITAN z 2006 )) Bo cos czuje, ze Ci sie pruje ten Twoj moherowy forumowy berecik. He he he. Pozdrawiam Mamba Odpowiedz Link
13monique_n Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 13:42 mamba234 napisała: > Ty sie lepiej Vertigo przyznaj, co Ci bardziej chodzi po glowie. > "Housekeeping Monthly" z 1955, czy COSMOPOLITAN z 2006 )) Mamba!!!! Jak możesz tak publicznie wyciągac trafne (sic!) wnioski na temat vertigo i jego forumowego, moherowego bereciku PP (swoja drogą, co on z tym moherkiem zrobi później - kamizelke dla pieska rasy york?) Odpowiedz Link
mamba234 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 13:46 Monikoooo, a skad TY wiesz, ze wnioski sa trafne ??? Ja tylko domniemywam. Nie mam - niestety - zadnych dowodow na to, ze jest to prawda )) Mamba Odpowiedz Link
13monique_n Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 13:49 Bo vertigo już sam to oświadczył w jakiejś wymianie zdań ze mną, na forum zresztą. Bardzo przyjacielskiej i na smutnego też nie "brzmiał" )) Dlatego sobie pozwalam. Ponadto, jeśli vertigo pozostaje "moherowy", to zaraz mnie tu naprostuje tak, że mi w pięty pójdzie Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 13:53 Nie jestem smutny, moje moherowe przekonania dają mi siłę, radość i entuzjazm do zycia w celibacie i czystości Odpowiedz Link
mamba234 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 13:54 Obawiam sie kochana Moniko, ze ja pierwsza dostane od Niego po uszach. Za podwazenie autorytetu i zachwianie pozycji forumowego "moherowca". Pozdrawiam zatem cieplo towarzyszke niedoli z Wrocka i pokornie czekam na "prostowanie" )) Mamba Odpowiedz Link
13monique_n Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 14:31 mamba234 napisała: > Obawiam sie kochana Moniko, ze ja pierwsza dostane od Niego po uszach. eeeeeee tam - razem dostaniemy! Chyba, ze pogrozimy mu i powiemy, ze będzie kęsim! > Pozdrawiam zatem cieplo towarzyszke niedoli z Wrocka i pokornie czekam > na "prostowanie" )) Pozdrawiam wzajemnie )))) i przesyłam pierwsze promienie słoneczka zza chmur. Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 13:51 Cosmo - jak najbardziej ! Zachęcony zajrzałem na stronę internetową pisma i najbardziej rzucającym się w oczy tytułem był następujący tekst: "Jak dać mu rozkosz" Oczywiście - chodzi zapewne (i Cosmo i mnie) o rozkosz płynącą z długich konwersacji na tematy zasadnicze, z dyskusji o imponderabiliach, zasadach, o rozkosz intelektualną wypływającą też ze wspólnych debat o tym jak zachować czystość i celibat do końca chwalebnego żywota )) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 13:53 Vertigo, wiedziałam, że wywołany do tablicy, niezawodnie się pojawisz. Boshhhhhh, to Cosmo ma swoja stronę internetową? Po polsku? PP Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 13:57 wpadłem tylko po to aby potwierdzic, ze facet jestem i poglądów tudzież zapatrywań na życie nie zmieniam )) Cisza, spokój, czystość, celibat - to moja "czwórdewiza" zyciowa )) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 14:26 > Cisza, spokój, czystość, celibat - to moja "czwórdewiza" zyciowa )) Rozumiem, że to masz zapisane na nagrobku PP Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 14:33 w sercu, duszy i umyśle !!! na nagrobku tez każę wyryć cos w rodzaju: "żył skromnie i godnie. Od pokus cielesnych trzymał się z daleka" ))) Odpowiedz Link
joasia69 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 14:45 no właśnie napisałam już, ze to cała ja....czyli skromna kurcze! własnie to te pokusy cielesne najbardziej nęcą..... Odpowiedz Link
13monique_n Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 15:01 vertigo5 napisał: > na nagrobku tez każę wyryć cos w rodzaju: "żył skromnie i godnie. Od pokus > cielesnych trzymał się z daleka" To jakis chuligan, na przykład ja, po słowie "żył" dopisze "???" PP Odpowiedz Link
mamba234 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 15:06 Monika, przyznaj sie. Ty cos wiesz Dawaj pikantne szczegoly. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 15:09 mamba234 napisała: > Monika, przyznaj sie. Ty cos wiesz > > Dawaj pikantne szczegoly. Nic nie wiem )) Ja mam tylko mysli nieuczesane, bo nieuczasana ostatnio łażę (od powrotu znad morza DD) Odpowiedz Link
maheda Czwórdewiza... 05.12.06, 21:39 Gdyby ją tak trochę przeorganizować w: Cisza, czystość, celibat i spokój a następnie lekko zmienić w: Cisza, Czystość, Celibat i Pokój dostalibyśmy: CCCP co brzmi jakby znajomo ;D Odpowiedz Link
tricolour Piękna lista. 05.12.06, 18:27 Wziąłem i wysłałem dziewczynie ze stosownym komentarzem, by uważnie przeczytała i powoli zaczęła się przyzwyczajać Gdybym przestał nagle pisac na forum, to znaczy, że mnie zabiła... więc sie dowiecie. Gdyby co, to nie przynoście na grób goździków - mają być róże. Odpowiedz Link
1madzia Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 19:11 No cóż Verti, gdybś bardzo się starał, to byś znalazł taki ideał kobiety. Rocznik 1956 jescze żyje na tym świecie, ale Twoje zamiłowanie do skromności i celibatu, pewnie odstrasza potencjalne kandydatki Odpowiedz Link
natasza39 Re: Urodziłem się za późno.... 05.12.06, 23:21 vertigo5 napisał: > ech, kiedyś to było fajnie )) To ja się wcale nie dziwię teraz, ze Jasiu P to Twój idol Odpowiedz Link