crazysoma 26.12.06, 19:09 Wasze zdrowie. Chlopcy i Dziewczeta SKS o wszystkich pamieta... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 27.12.06, 10:03 Nikt Ci sie nie dopisal, bo wszystkie bylysmy na SKS, wiesz? A potem jeszcze troche pod. Klatka. Bo pan z taxi strzelil focha i odjechal, zglaszajac do centrali, ze nie bedzie tyle czekal. Powaga. Nawet nie chcial 10 zlotych. Nastepny twierdzil, ze jezdzi tylko noca i jest wampirem... Czy indyk byl z czosnkiem? Bo sie martwie o nasze Pudeleczko. Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 27.12.06, 10:14 zyję żyję)) pan potem już nie opowiadał mrocznych historii tylko komentowal jazdę - nie był chyba pewny, czy aby dobrze jedzie)) jak tam damesowy obów kopciuszku - trochę chciałam pomóc)) Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 27.12.06, 10:19 Ufff..... dojechalas. Ja sobie wymyslilam, ze pan taryfiarz tak powiedzial o tym wampirze, zebysmy sie na moment zamknely. Chyba nie mogl sie skoncentrowac w tym jazgocie, gdzie ta ulica X. Pantofelki maja sie dobrze, a moje stopy bez - jeszcze lepiej. Zycie kopciucha jest straszne, upiorne wrecz. Trzeba koniecznie ksiecia z kareta, bo inaczej sie nie da zyc. A chodzic to juz w ogole. Buuuuuu.... Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 27.12.06, 11:06 Jazgot Pudeleczka hihi. Ej, a moze Tobie ksiaze Madagaskaru potrzebny, wreszcie bedziesz mogla boso po wlosciach chadzac. Wiesz, jak bedziemy zalatwiac Dallas i Bruksele to zapytamy od razu o Madagaskar. A nie, cholerka, jak zalatwimy Dallas to ten ksiaze juz nie bedzie potrzebny. To nic, ja sobie go wezme. Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 27.12.06, 11:00 Serio? To jakis idiota, ten taksowkarz. Pozbawic sie, samemu, wiezienia takiego "towaru"... Moze to przez te szpilki pojechal, bo za wolno po schodach szlyscie. A nie zmarzlyscie pod tym SKSem? Moglyscie mnie zawolac, otworzylabym okno i robilybysmy za Julie i dwoch Romeow. Indyk mial czosnek i byl pyszny. Ja chcialam powiedziec, ze te spotkania SKSowe to w ogole... Mniam. I glowa mnie dzis nie boli. Odpowiedz Link
bursztynowe Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 30.12.06, 12:21 Czy jest wersja owej kultowej książki dla facetów. Tuszę, że byłaby bardziej nawet potrzebna (my, chopy, jesteśmy jak cepy, jak cepy.... tiaaa... ale wy... ech...) I co gorsza nie zmieściłaby się na półce.... Pozdrowienia z zaświatów Odpowiedz Link
crazysoma Brzoza i puste koperty 27.12.06, 11:22 Brzozko, taka piosenka jest Szczepanika. I fragment taki: "Przesylaj choc puste koperty, chce wierzyc, ze wciaz kochasz mnie..." Hehe. Odpowiedz Link
phokara Re: Brzoza i puste koperty 27.12.06, 11:29 haha... faktycznie, wysyla puste posty! Ale numer. Ale to nic - najwazniejszy dowod pamieci (milosci?). Biedna Brzozka... Crazy, niezaleznie od Brukseli i Madagaskaru - kazda ilosc ksiazat przyjmiemy. Straszny niedobor. Bedziemy najwyzej sprzedawac. A co! Wczoraj pod klatka widzialysmy, jak opuszczasz zaluzje... bardzo romantyczny widok. Machalam do Ciebie, jak szalona - a Ty nic. Zero reakcji. Ja to przezyje - ale wiesz, jak jaki ksiaze tak bedzie do Ciebie wymachiwal (bukietem roz) - a Ty bedziesz taka slepa, to ja blado widze te ajlawke, haha. ps. Przeczytalam w nocy pol ksiazki... rechotalam, jak zaba przed przemiana w krolewne. Cos niebywalego... Ale my durne jestesmy, szok. Odpowiedz Link
phokara Re: Brzoza i puste koperty 27.12.06, 11:37 Brzoza wez przestan... bo padne ze smiechu. Coz za niebywale lakoniczne watki. haha... Co Ty wczoraj? Bo ja tez wczoraj... Odpowiedz Link
crazysoma Re: Brzoza i puste koperty 27.12.06, 11:38 Naprawde machalas? Jezu, jak moglam Cie nie zobaczyc? Ze Pudlo w mrokach nocy zginelo to, no wiesz, no,... Ale TY? W tych szpilkach na dodatek? O Milosci zycia mego, wybacz, wybacz ma slepote. Jam glupia istota, kobieta, puch marny. No dobra, wystarczy tego kajania. Ksiazka niezla, baby faktycznie sa okropnie glupie, potrafia wszystko wytlumaczyc, kazde beznadziejne zachowanie faceta. Gdyby naukowcy mieli takie zdolnosci w tlumaczeniu zjawisk, jak baba w tlumaczeniu faceta to, o matko, to dopiero mielibysmy cywilizacje. Ja tez rechotalam (choc wtedy do smiechu mi nie bylo) jak ja czytalam, szczegolnie z tych komentarzy - meskich oczywiscie najbardziej. Ale listy tez ladne. p.s. Jak ksiaze do mnie bedzie machal to moze go zobacze. Zalezy czym bedzie machal. Odpowiedz Link
phokara Re: Brzoza i puste koperty 27.12.06, 11:43 Nie wiem, jak moglas przegapic machajaca wieze Eiffla? No nic. Ten smiech przy czytaniu to byl oczywiscie smiech przez LZY! To jest obciach koszmarny co my sobie potrafimy uroic we lbach. Jestem zazenowana, doprawdy. Prababka miala racje - proste, jak budowa cepa, tylko my z nich robimy rakiety kosmiczne. A moze raczej komiczne. Jak tak sobie czlowiek poczyta to z miejsca zjawiska wracaja na wlasciwe miejsce. Z lektury wynika, ze mozesz sobie dac spokoj z Dallas i Madagaskarem! No. ps. > p.s. Jak ksiaze do mnie bedzie machal to moze go zobacze. Zalezy czym bedzie > machal. zalezy od fi. Odpowiedz Link
gotyma Re: Brzoza i puste koperty 27.12.06, 11:47 wredne malpy!!! znowu jakas imprezka byla? coz chyba mnie juz nikt nie lubi, nie kocha, nie napisze mam nadzieje, ze macie niewyobrazalnego kaca, o! Odpowiedz Link
crazysoma Re: Brzoza i puste koperty 27.12.06, 11:54 Eeee, nie mamy. Swieta byly wiec my tez swiatecznie i kulturalnie pilysmy. Winko. To prosze do Pho napisac, to uwzglednimy CIE na nastepnym SKSie. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Brzoza i puste koperty 27.12.06, 11:52 Wiesz, jak kobieta zamyslona to nic nie widzi. Jak z ta miloscia. Tez slepa. Taaa, no moze z mrozonka nie jest tak zle, moze nie podpada pod te tlumaczenia. Moze wiesz, jednak zalatwimy Dallas. I zobaczymy co zrobi mrozonka. Mrozonka jest ok, tylko. Wiesz, trezba dac czlowiekowi szanse... Buahaha a ja co teraz robie? p.s. TEN moze nie machac. Nie zobacze. Kurde, chyba jestem wredna. Odpowiedz Link
phokara Re: Brzoza i puste koperty 27.12.06, 12:18 No widzisz.... sama wysmarowalas 'list do redakcji'. TYPOWY. Ten mily pan komentator by teraz po Tobie tak pojechal, ze ho ho. U mnie co nowy rozdzial, to szok. Durnota na wszystkich polach. Galopujacy idiotyzm. ps. TEN moze TYM nie machac. Sokole oko nie daloby rady. Odpowiedz Link
phokara Re: Brzoza i puste koperty 27.12.06, 11:38 O rety, nie moge!!! a czytac tez Ci lepiej tak? Odpowiedz Link
crazysoma Re: Brzoza i puste koperty 27.12.06, 11:42 O Boze Nowa swiecka tradycja pisania postow... A moze od lewej do prawej ci zaskoczy ......... chodzi???? co o it zapytaj i trunku dobrego flaszke jakas wez Ty gory? do dolu z Albo Odpowiedz Link
crazysoma Re: Brzoza i puste koperty 27.12.06, 11:46 Ale co Ty wczoraj? No, co? My sie wykonczymy jak nam nie powiesz. Odpowiedz Link
phokara Re: Brzoza i puste koperty 27.12.06, 11:47 Brzoza zadzwon do ktorejs, opowiedz i niech napisze za Ciebie. Odpowiedz Link
0lana Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 27.12.06, 17:35 Dziewczyny,a mozecie podac tytul tej ksiazki? Pozdrawiam poświątecznie. Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 27.12.06, 19:38 Voila! Greg Behrendt, Liz Tuccillo "Nie zalezy mu na tobie". podtytul: Koniec zludzen - poznaj prawde o tym, jak rozumiec facetow. ps. Kiczowata okladka, kiczowate historyjki w srodku - calosc REWELACJA. Komentarze faceta do idiotycznych kobiecych interpretacji - bez znieczulenia ale proste i w sedno. Do mnie przemawia... no, przynajmniej, jak czytam. Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 27.12.06, 19:45 Scenarzysci "Seksu w wielkim miescie" komentuja "listy do redakcji". Piekne sa te komentarze. Ja wlasnie po tej ksiazce, troche ponad rok temu napisalam krotkiego, acz bogatego w tresc smsa. Po tym dniu, kiedy ktos stal noga na granicy dwoch wyborow. No. Odpowiedz Link
0lana Re: SKS -- POMOCY! 29.12.06, 03:19 Pani z ksiegarni powiedziala,ze tej swietnej ksiazki nie ma obecnie w sklepach,ani ksiegarniach...(w zachodniopomorskim tylko? nie wiem) Jak zdobyc te ksiazke? Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS -- POMOCY! 29.12.06, 07:54 mówisz masz: w merlinie jest informacja, ze ksiązka ponownie w sprzedazy 9 stycznia sks rzadzi, sks radzi, sks nigdy cie nie zdradzi! Odpowiedz Link
0lana Re: SKS -- POMOCY! 29.12.06, 11:03 To super,dzieki za informacje...,milego dnia. Odpowiedz Link
0lana Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:06 U nas nie ma Empika,tu straszna wiocha jest,a podobno światowy kururt...,ech mam nadzieje,ze w koncu sie stad wyrwe... Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:19 Dziewczyno, jak nie uda Ci sie zamowic u siebie w ksiegarni ( w tym kururcie), to napisz, zakupimy i Ci wyslemy droga pocztowa. Tak wlasnie. SKS nikogo nie zostawi w potrzebie! Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:32 No prosze, a moze jednak SKS sie rozwinie w COS Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:36 W partie potyliczna. deliryczna. (sie zdziwisz) Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:39 I bedziemy mialy taki podreczny zestaw odpowiednich tekstow napominajacych, nagrany na dyktafon, puszczany jak luki w pamieci zaczna byc gigantyczne. Zaczniemy od "rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana"... No, chcialabym sie zdziwic. W sumie. Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:27 To trzeba zamawiac. A Ty, Brzoza, nie pomyslalas - trzeba bylo brac hurtem, bo trzeba zaczac pracowac nad biblioteczka SKS-owa. To jest lektura obowiazkowa. Ja nie oddam Crazy tej ksiazki (haha... jeszcze) bo musze jeden rozdzial przeczytac. I nauczyc sie go na pamiec! Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:31 A ktory? Mozesz sobie zostawic (jeszcze). Aczkolwiek powinnam przeczytac drugi raz. Tak dla przypomnienia, czego nie powinnam robic, bo istnieje realne zagrozenie, ze jednak zrobie. Wiesz ile ja mam ksiazek porozsiewanych po swiecie? Z ksiazkami (jak z pozostawionymi zapalniczkami), jak sie pozyczy, to juz nie wracaja. Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:33 kochana dobrze, ze tylko ksiązki rozsiewasz po świecie) bo wiesz czasem można coś innego, jak na ten przykład mój EX mąż))))))) Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:35 Jeszcze kolczyki, ale w tym temacie to dopiero zaczynam Pudeleczko, ja NIE MOGE po swiecie rozsiewac tego, co Twoj eks. No nie moge, nawet jakbym strasznie chciala Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:36 ja wiem, ale tak mi się łądnie skojarzyło) az się na głos smiałam, więc musiałam napisać)) Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:35 Wiem, ksiazki wraz z wiatrem fruwaja po swiecie, machajac do nas kartkami na pozegnanie... ach, ach... Nie martw sie - ja oddaje ksiazki. Ba, nawet pieniadze! Frajerka, co? Musisz ja koniecznie przeczytac raz jeszcze (niejeden) bo dostrzegam u Ciebie luki w pamieci. A ktory rozdzial tak mnie urzekl, to nie trudno zgadnac. Sie skoncentruj, albo Ci powiem przez tel. Tak publicznie to obciach napisac. Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:40 > Musisz ja koniecznie przeczytac raz jeszcze (niejeden) bo dostrzegam u Ciebie > luki w pamieci - O Jezu, az tak widac >A ktory rozdzial tak mnie urzekl, to nie trudno zgadnac. - Chyba sie domyslam Odpowiedz Link
0lana Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:31 na www.empik.pl jest wysyłkowa sprzedaż i jest! Brzózko,tu chyba bedzie najszybciej. Szkoda,ze SKS daleko... Dzięki. Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:34 Eeee, co to znaczy daleko? Wiesz jak to mowia, jak Mahomet nie chcial do gory, to gora do Mahometa przyszla Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:44 Ty brzoza nie czytac, nie mówić.... nowa stara metoda????? nie zgadzamy się!!!!! Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:44 kaganiec oswiaty! Na wszystkich Nexow tego swiata. piekne... Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:51 Kolczatka tylko dla typow trudnych w tresurze. Ale takich chyba nie przewidujemy? "Twoj kot kupowalby whisky!" Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:57 Twoj kot, jak juz go bedziesz miala, bedzie tylko jechal na whisky. Idz, idz musisz pieknie na kuligu wygladac. Ja tez pojde. Po zakupy, na te noc z niedzieli na poniedzialek. Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:46 Taaak. Ten lancuch jest niezly. Krowa nie ma szans sie zerwac, a co dopiero facet. A wozek i tak mi ukradli. Chwila nieuwagi, zapomnialam przypiac i prosze. Namierzony, wyprowadzony... Jak z mezem Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:48 tak tak, trzeba bylo przykuć do tegop osławionego kaloryfera Odpowiedz Link
meandra13 Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 22:01 "A wozek i tak mi ukradli. Chwila nieuwagi, zapomnialam przypiac " pamietam Crazy, nawet poplakalam sie wtedy... Pozdrawiam goraco Stowarzyszenie Interesujących Kobiet / w skrocie SKS ) / Gdybyscie slyszaly,ze ktos potrzebuje, to pamietajcie ze moge pozyczyc "Poradnik dla zdradzanych zon", otrzymany od exa, a wiec bardzo cenny egzemplarz. A tak w ogole to nie jest mi do smiechu raczej, ten okres od swiat do sylwestra kojarzy mi sie od kilku lat zle i tak juz zostanie chyba. Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 11:53 brzoza75 napisała: > kask na głowę koniecznie Po co? Zakute paly nie potrzebuja! haha... musze isc juz do fryzjera. W przeciwnym razie sama bede musiala lazic w kasku. Odpowiedz Link
0lana Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 12:58 Książkę zamówiłam...i juz jestem podekscytowana. Niech zyje internet! Odpowiedz Link
z_mazur Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 13:54 > po to jest sks aby sie uczyć tak? Hmmm... Dlaczego ja w tym zdaniu "sks" przeczytałem jak "seks"??? Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 14:46 brzoza75 napisała: > Hmmm... > > Dlaczego ja w tym zdaniu "sks" przeczytałem jak "seks"??? > > nie wiem ale kto wie może i z tego będą korki. brzoza nie korki!! może być szkolenie dodatkowych umiejętności))) ale to nie na sks) co nie oznacza, że na sks nie nalezy tego omówić, piiiiii))) Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 14:57 co nie oznacza, ze na tej prelekcji ma się skończyć) piii)) Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 15:00 o bosze, zajecia praktyczne - nie! może po prostu bedą inne prelekcje Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 29.12.06, 15:07 kochana, jak uwazasz- możesz nawet uzyć rzutnika do SWOJEJ prelekcji))))) Odpowiedz Link
jarkoni Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 11:50 Kobiety, miejcie litość... PS. Kim trza być coby się załapać na taką imprezę? Zapowiadam z góry, że mogę być taksówkarzem Odpowiedz Link
weekenda Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 12:58 ha! chłopie. po pierwsze musisz być kobietą (wszelkie chwyty dozwolone) a po drugie warunkiem uczestnictwa jest nie możność prowadzenia 4 kółek po... zresztą żadnych kółek... Jak spełnisz te warunki to kto wie... Odpowiedz Link
anne1973 Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:06 Hej jestem tu od niedawna. A co to SKS i gdzie się umawiacie Pozdrawiam z życzeniami noworocznymi Odpowiedz Link
weekenda Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:12 SKS to "Szczególne Miejsce" w Warszawie i umawiamy się właśnie tam... Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:40 Oui. Na SKS trzeba zasluzyc (sobie). Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:46 Trzeba miec chody. (to nie jest skrot od samochody, bo wraca sie wezykiem i taksowka). Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:51 OOOOOOOOOOO. Jestes! Super. To wiesz jakies sprawozdanie chyba obustronne trzeba zlozyc? Odpowiedz Link
weekenda Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:51 PHO!!!!!!!!!!!!! wróciłaś!!! )) ojoj... Odpowiedz Link
bursztynowe Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:50 Sfeminizowane Koło Sadystyczne )))))))))))) Szybkie Kobiety Szaleją DDDD Spożycie-Kac-Spać Się Koleżanki Spijają Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:53 > Szybkie Kobiety Szaleją szybsiejsze i wscieklejsze! Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:57 Wrecz ho-sanna! A kto Ty jestes chlopczyku i skadzes sie tu wziol a nawet wzionol? Sie nie obejrzysz a Cie odgryza ze sciana. Nosna. Odpowiedz Link
bursztynowe Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 22:02 Jestem chłopczyk hop sa sa Co ma krawat aż do pasa - - - Ależ już się nie przykuwam do nośnych. Działowe preferuję. Do wtedy coś się dzieje Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 22:08 Krawatywnych do pasa odgryzaja tylko te z duza garderoba. Taki podzial. Scian. Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:58 Tylko nie Starzejace Kobiety Sie, podpowiada Niezrzeszona, (ta co ma dalej do domu z SKSu) Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:59 crazy, co Wam wogóle przyszło do głowy, starzejące się??????? takich słów nawet nie znamy)) nie dziwne, że niezrzeszona) Odpowiedz Link
weekenda Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:56 a se wybierz jakie Ci pasuje! mnie nie przeszkadza nic. NIC! HA! Odpowiedz Link
phokara Re: SKS pozdrawia. Swiatecznie. 01.01.07, 21:59 Mi tez nie. A najbardziej kocham "Stowarzyszenie Kobiet Sdesperowanych" haha... Odpowiedz Link