30.12.06, 09:11
2007.
To bedzie szczesliwa siodemka.

Cos napisze tutejszym smutasom (to taka ja sprzed roku) i wariatom (to taka
ja z zawsze, reszty wariatow nie wymienie, bo mi czasu nie starczy).

Dopadaja nas rozne traumy i 'konce swiata'. A zycie sie dzieje dalej i swiat
sie nie konczy. To banal. A teraz niespodzianka. Na tych naszych zakretach
zyciowych przydarzaja sie czesto rzeczy, o ktorych sie filozofom nie snilo.
Kumulacja 'czarow, przypadkow i zrzadzen' losu w minionym roku zaszokowala
mnie po calosci choc mam bujna wyobraznie, a wrecz momentami chora. To jest
po prostu 'nie do wiary', jak w jednym programie tv. Kiedys moze napisze o
tym ksiazke, w blizej nieprzewidzianym terminie, bo teraz to nawet nie mam
czasu sie wyspac. To forum ma w tym swoj gigantyczny udzial. W tej
bezsennosci tez, haha. I jedno Wam powiem (tym smutasom na poczatku drogi,
zwlaszcza) - nie zamykajcie sie na swiat i na ludzi. Bo to jedyna rzecz,
ktorej zrobic nie wolno. Reszta sie toczy sama i to naprawde w dobrym
kierunku.

I niech kazdy o polnocy wydrze sie z calej mocy: To bedzie, kurwa, swietny
rok! (mozecie ciac, ale najpierw to wrzasnijcie, a co). I taki bedzie. O!

Wypije Wasze zdrowie i pomysle o Was cieplo ze szkalnka whisky w dloni.

I niech zyje SKS!

Obserwuj wątek
    • kasiar74 Re: SIEDEM 30.12.06, 09:27
      dobrze powiedziane
      zdrowie wszystkich na początku, w środku i na końcu drogi,za wspaniałych ludzi
      z tego froum których poznałam i których nie poznałam. Mam nadzieję że rok 2007
      będzie jeszcze lepszy bo ten 2006 okazał sie nie taki zły jakby się wydawało i
      podsumowanie jest zaskakująco dobresmile))

dojrzała miłość domaga się używania rozumu
    • pudeleczko_75 Re: SIEDEM 30.12.06, 09:56
      pho,
      mądra się znalazłasmile)))

a na serio - Kochana masz rację! a ja bedę się drzeć jeszcze głośniej niż
      zwyklewink)

buziaki baw się wysmienicie.
      • dzidzia803 Re: SIEDEM 30.12.06, 20:21

Jestem tu nowa i przezywam to samo co wy.

Dlatego życze Wam wszystkim aby najlepszy dzien tego roku byl najgorszym dniem
        nastepnego roku.
    • weekenda Re: SIEDEM 30.12.06, 10:36
      Wiem. Wiem, że będzie lepszy.

Ty zajmij się wreszcie tą książką........
    • marek_gazeta Re: SIEDEM 30.12.06, 11:54
      Myślałem, że to wątek o filmie.

Ja też chciałem napisać książkę - dla dzieci. Kiedyś opowiadając dzieciom bajki przed zaśnięciem wymyślałem na poczekaniu całkiem fajne historie, niestety, nie zapisywałem i zapomniało się. Ale kto wie, może sobie przypomnę.

Co do roku, to na pewno będzie lepszy smile
      • marek_gazeta Re: SIEDEM 30.12.06, 12:10
        PS. Przynajmniej nikt się ze mną w tym Nowym Roku nie rozwiedzie, zawsze to coś smile
        • pudeleczko_75 Re: SIEDEM 30.12.06, 12:12
          marek_gazeta napisał:

> PS. Przynajmniej nikt się ze mną w tym Nowym Roku nie rozwiedzie, zawsze to
          coś
          > smile

Ze mną też niesmile
          jak to dobrze zalatwić stare sprawy w starym roku. Nie bylam nigdy noworoczno-
          postanowieniowa, ale tym razem cieszę się, że nowy rok daje zielone światłosmile)
    • bursztynowe Se7en ? 30.12.06, 12:11
      Pewnie, że będzie Pho. To już ustalone.
      Buziaki smile))))))))))))))
    • 13monique_n Re: SIEDEM 30.12.06, 12:14
      Pho, kochana, masz racje. I w opisie korzysci z zakretow zyciowych i we
      wszystkim. Czary, przypadki i zrzadzenia losu - chyba tak w ogole to podziekuje
      losowi i wszystkiemu, co mi wpadnie na mysl, za ten zestaw, jaki mi sie
      przytrafil. I podziekuje tez Wam wszystkim. Tobie szczegolnie, droga sis
      karmiczna. Mail do Ciebie w roku ubieglym i nasze spotkanie w lutym to byl
      niezly start. Szczesciara jestem smile Dzieki.
      • libra22 Pho:-) 30.12.06, 20:25
        A ja się bałam "wyrażać" w innym watkuwink

Masz maila Phosmile
    • fankaaa Re: SIEDEM 31.12.06, 19:38
      Czasem sobie czytam, co piszecie, rzadko piszę coś sama. Brak czasu, a często
      brak czegoś odkrywczego, czego ktoś by przede mną już nie napisał.Poza tym moje
      rozwodowe przygody to już prehistoria ( 6 lat mija).
      Jesteście super fajnym forum i duży w tym Twój udział !!!
      W starym roku zyskałaś wierną fankę (nomen omen ....) a w nowym mam nadzieję
      z równą przyjemnością czytywać Twoje posty.
      Ja też chciałabym,żeby to był dobry rok. Zwłaszcza,że urodziłam się 7 lipca.
      7.07.2007 - brzmi nieźle ? Może też dobrze wróży - takie nagromadzenie siódemek.
      Samego dobrego, Phokara i oby książka poszła jak z płatka.
      • jarkoni Re: SIEDEM 01.01.07, 01:21
        A ja jak zawsze powiem: nie Pho, ale Lady P...
        Dla mnie zawsze Lady P....
        I oby ta siódemka niby magiczna zadziałała, osobiście bardzo na to liczę, taka
        magia jakaś..
        Oby to był taki oczyszczający rok, ze wszystkiego co było nie tak..
        Czego wszystkim życzę, i Lady P. i wszystkim, a szczególnie jako męska
        szowinistyczna,,, Scriptusowi i Tri...I też "pośmiertnie" Bezecnemu..
        Jak mawiali w Tytusie, Romku i A'Tomku: Oby nam się dzieci nie czepiały
        rakiet...
        PS. Prywatnie i nie mówcie nikomu: Jestem dumny z tego, że założyłem to forum,
        i że jesteśmy...Oby nam się...
        • gotyma Re: SIEDEM 04.01.07, 08:34
          Kochani, samych siodemek!!! wszystkim! i osemek! i dziewiatek! itd...
          wierze, ze sami sobie mozemy upiekszyc swiat, tylko chciec.
          zycze by Wam sie chcialo!
    • scriptus Re: SIEDEM 01.01.07, 08:27
      Będzie OK.
      Będzie, jak będzie, ale na pewno nie gorzej, niż było.
      Właśnie wróciłem z sylwka. Było OK. I tak ma być dalej.
      Gdzie jest napisane, że jak człowiek ma pecha, to zaraz musi być nieszczęśliwy?
      Gdzie jest napisane, że bez stałej baby (faceta) nie można być szczęśliwym ??
      Tańczyłem sobie z pół tuzinem kobitek, w tym nawet z moją własną żoną, chćbym
      się tego w życiu nie spodziewał smile))). Nic z tego na przyszłość nie wynika, i
      nie musi, wyszumiałem się, i tyle. Tany tany były, teraz rok do następnego
      sylwka, jak zwykle, czyli jest OK. Dzieci już wszystkie mam w domu, żonę w
      zasadzie też smile)))
      Jakie ekscesy będą w tym roku, jeszcze nie wiem, sądząc po minionym, będą na
      pewno, ale już się niczemu nie będę dziwił. I tak miałem lepszego sylwestra,
      niż przed rokiem, na luzie i bez przykrych zaskoczeń, może dlatego, że już
      niczego nie oczekuję.
      • jarkoni Re: SIEDEM 01.01.07, 09:28
        Mój Drogi Panie Scri...Ma być lepiej, musi być lepiej- i to jest rozkaz...
        Herzlich willkommen w nowym świecie w nowym roku, Unia nowa o Bułgarię i
        Rumunię, niektórych stracili przez powieszenie i nowe kłopoty, cały ten świat
        szalomy, ja zatankowałem do pełna nawet, bo paliwko drożeje, no paranoja ulegać
        owczemu pędowi, jakieś 20 zeta przyoszczędziłem...Ale Scri, odkładam te 20 na
        wielokrotnie odkładaną kawę i browara razem...Hulanki z żoną brzmią całkiem
        całkiem...Najlepszego w nowym roku...
        • scriptus Re: SIEDEM 01.01.07, 20:02
          Przyznam, ze po tym sylwestrze czuje sie doskonale. Niby nic sie nie stalo, nic
          nadzwyczajnego, ale...
          Jarkoni, z nikim sie jeszcze tak dlugo nie umawialem na browara, jak z Toba tongue_out
          • jarkoni Re: SIEDEM 01.01.07, 20:30
            Scri..Co się odwlecze...
            • bursztynowe Re: SIEDEM 01.01.07, 20:48
              ale bąbelki uciekną...
              • jarkoni Re: SIEDEM 01.01.07, 21:08
                Bursztynowe, chcesz się podłączyć? wink że tak dbasz o bąbelki?
                Załatwimy sobie CO2 w sprayu...
                A co do SIEDEM i głównego wątku: Gdzie jest Lady P. ???
                • weekenda Re: SIEDEM 01.01.07, 21:13
                  ... na kuligu. Nie wiedziałeś? No pewnie. Jak się zagląda na własne nomen omen
                  forum raz na rok to nic dziwnego, że nie wiesz co się dzieje... wink
                  • jarkoni Re: SIEDEM 01.01.07, 21:25
                    Weekenda, no tak...Kajam się..
                    ...przy nich Janosiki? Pędzi, pędzi kulig? Ta to ma fajnie..
                    Hmm, i wypraszam sobie to raz do roku smile
                    • weekenda Re: SIEDEM 01.01.07, 21:29
                      a se możesz i wypraszać. Bywasz tu tak "często", że nawet nie wiesz
                      gdzie "Twoje" "dzieci" spędzaja czas... wstyd. buuuuuuuuuuuu wink

Pewnie, że przy niej Janosiki! na kółkach ale Janosiki!

A Ty co? to jak? szykujesz rekwizyty na następny SKS?
                      • crazysoma Re: SIEDEM 01.01.07, 21:46
                        Dlaczego (na ogol) jak sie mowi "kulig" to Ludzie "widza" gory? Nie mozna na
                        kulig nad morze pojechac? tongue_out
                        • phokara Re: SIEDEM 01.01.07, 21:50
                          Na kulig w gory? No nieeeeeee, w zyciu bym nie wpadla.

W New YErze postanowilam zostac WYDRA. W sensie to nic nowego ale wyrobie sobie
                          rodowod. A co!

la la la la laaaaaaaaaaa.... Blizniaki 20007 la la laaaaaaa... Crazy, wiesz co?
                          No, to dobrze ze nie wiesz. Czasem lepiej nie wiedziec.
                          • crazysoma Re: SIEDEM 01.01.07, 21:54
                            Wiem.
                            Mrauuuuuuuuu tongue_out
                            (Po kokokokoko)
                            • phokara Re: SIEDEM 01.01.07, 21:55
                              i po pipipipipi....
                              • pudeleczko_75 Re: SIEDEM 01.01.07, 21:56
                                ha, PHO wróciłasmile buzia noworocznasmile
                                już mruczysz sobie?wink
                              • weekenda Re: SIEDEM 01.01.07, 21:57
                                20007 no nie... ja tyle to nie chce się po tym padole pałętać!!!!! nie dam rady
                                ani ja ani moja wątroba!!!
                                • crazysoma Re: SIEDEM 01.01.07, 22:02
                                  A skad wiesz? Jak sie dobrze zakonserwuje (Jak te gigantyczne maslaki) to moze
                                  i 3000 lat wytrzymasz "Haha".
                              • crazysoma Re: SIEDEM 01.01.07, 21:59
                                Zartujesz. Zrobilas pipipi? tongue_out W kokokoko?
                                • phokara Re: SIEDEM 01.01.07, 22:02
                                  Jasne. W koncu bylam kura z saloonu. No ba.
                                  • crazysoma Re: SIEDEM 01.01.07, 22:03
                                    A wiecej wypadalas czy wpadalas?
                                    • phokara Re: SIEDEM 01.01.07, 22:05
                                      Ja w ogole nie wypadam. Ewentualnie wpadam...??? Ale tylko do kominka. Zadnych
                                      takich z cowboyem (co mial grozna zone i ja sie balam)
                                  • phokara No SKS W New Year... 01.01.07, 22:04
                                    ... to bedzie mial. Sie. Swietnie. A nawet jeszcze lepiej.
                                    Nadciagaja posilki z polnocy!!!!

ps.
                                    Libra, tylko sloikow nie przywoz.
                                    • weekenda Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:06
                                      ha! przypomniało mi się a propos! ja zrobiłam sernik! i co? i nic?
                                      • phokara Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:10
                                        Zrobilas swinski sernik????
                                        Chryste, opatrznosc mnie strzegla! No mowilam - 2007 - rok Blizniaka!

ps.
                                        Kto sie strul?
                                        • weekenda Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:11
                                          Ty wredoto! Crazy!!! Brzoza!!! help...
                                          • phokara Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:13

Nie wredoto.
                                            Mow mi WYDRO!

ps.
                                            Nie ma Crazy ani Brzozy bo sie pewnie STRULY!
                                            • weekenda Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:14
                                              Wydra wydra a może phretka co? albo łasicka co? nie się struły bo ja żyję. I
                                              własnie spozywam ostatni OSTATNI kawałek. Będę GRUBA...
                                              • phokara Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:18
                                                Ale nie tchorzophretka! Jestem odwazna choc nie mam odwagi sie zwazyc. Ale to
                                                nic. Wiadomo, ze w New Year sie LASZCZYMY, jak mowi moja kumpela... od 25
                                                lat!!!!!
                                                • crazysoma Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:22
                                                  Swinski sernik byl BOSKI.
                                                  Amen.
                                                  Co nie zmienia postaci, ze to wciaz swinski sernik. Nie mozna rezygnowac z
                                                  taaakiej nazwy.
                                                  • phokara Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:25
                                                    No tak. Pozycja kultowa. Kulinarna pozycja, zeby nie bylo. Crazy, LASZCZYMY
                                                    sie! Pamietaj, ze male fi spala niewiele kalorii, hahaha...
                                                    Dobra, ide sie kapac. Od tego zaczne laszczenie. W koncu jest Nowy Rok wiec
                                                    trzeba sie wymyc. Zrobie to na poczatku, bede miala z glowy.
                                                  • weekenda Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:27
                                                    o! i widzisz! ja już wymyłam i się i zmywarkę i pralkę i podłogi! a teraz idę
                                                    już luli luli bo jutro trzeba się zwlec i iść zarabiac mamonę... dżizesssss...
                                                    jak to zrobić....
                                                  • crazysoma Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:30
                                                    No tak, male fi, to male figury i konFiguracje.
                                                    Chyba jestem niewyspana, bo za cholere nie moglam pojac cos Ty napisla z tym
                                                    LASZCZYMY sie. Kombinowalam w glowie jak kon pod Mont Everest, o co Ci chodzi.
                                                    Myslam, ze sie pomylilas zamiast Taszczymy sie (co mi w glowie obrazy zrobilo)
                                                    albo ze Laszczymy, ma cos wspolnego z Lasuchowaniem. (Nie wiem skad to akurat)
                                                    A Ty po prostu mowisz, ze bedziemy LASKI! I to od dzis tak? In nic nie trzeba w
                                                    tym kierunku zrobic? O. Mnie sie podoba.
                                                    p.s. A co z tym tancem brzucha?
                                                  • phokara Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:33
                                                    Taniec brzucha od lutego.
                                                    Do lutego duzo papek (ale mnie pogielo... papek??? POMPEK, ofc) Rety, te papki
                                                    to od swinskiego sernika.
                                                  • weekenda Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:36
                                                    VON OD ŚWIŃSKIEGO SERNIKA!!!!!!!!! o jakowyś pompkach vel pąpkach to Crazy mi
                                                    rzekała... że ponoć nogi i brzuch zanika...
                                                  • jarkoni Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 22:58
                                                    No i się zrobił babski New Year...
                                                    O serniku marzę, a Lady P. pokuligowo pozdrawiam..
                                                  • bursztynowe Re: No SKS W New Year... 01.01.07, 23:14
                                                    Ciekawe. To tylko ręce i głowa zostaną. A te, takie tam kobiece... hmm.. noo...
                                                    talenta i atrybuty? (w sumie głównie tkanki tłuszczowej się składają)

Jaka szkoda...
                                                  • scriptus Re: No SKS W New Year... 03.01.07, 23:32
                                                    Reasumujac... to co bedzie z tym piwem ??
          • panda_zielona Re: SIEDEM 08.01.07, 16:03
            oj Scri,ja bym nie wierzyła w tego browarka.Czytając od dawna to umawianie trwa
            chyba od ubiegłego sylwestra,a może i dłużej hihi
    • phokara Re: SIEDEM 08.01.07, 16:27
      Ale w co ma wpasc?
      I kto to jest ta Panda Zielona? Cos takiego, jak Rozowa Pantera?
      • panda_zielona Re: SIEDEM 08.01.07, 18:06
        Miła Pho i cała reszta Pań tu rządzących,panda_zielona to ja, też rozwódka
        tyle,że było to b.dawno i prawie sama musiałam przejść to piekło.Nie było wtedy
        jeszcze ani tego forum,ba a i komputer w domu to wielka rzadkość.Właśnie sobie
        uprzytomniłam jaka już leciwa jestem.ale nie daję się upływowi czasu,w sercu
        ciągle maj.Pozdrawiam cieplutko.
        • phokara Re: SIEDEM 08.01.07, 18:13
          Nie leciwa rozwodka tylko zresacjolizowana!
          Fajne baby sie nie daja gryzc... zebom czasu. A sztucznym szczekom to w ogole.

tez pozdrawiam cieplutko
          majowa panienka - nie-rzadna acz porzadna.
          • libra22 Re: SIEDEM 08.01.07, 18:30
            "panie trzymające władzę" to brzmi całkiem fajniewink
            • phokara Re: SIEDEM 08.01.07, 18:36
              Crazy tu pisala poemat pt "za co trzymac wladze" ale zamiast sciskac kolanka (hydrauliczne)
              zamachala kopytkiem anielskim i zrestartowala komputer. I teraz czeka i wrzeszczy do phone:
              shit, shit!!!! (zamiast shift)
              hej!
              • 13monique_n Re: SIEDEM 08.01.07, 19:58
                phokara napisała:

> Crazy tu pisala poemat pt "za co trzymac wladze" ale zamiast sciskac kolanka (h
                > ydrauliczne)
                To niech Ci poduktuje a Ty pisz!!!!
            • crazysoma Re: SIEDEM 08.01.07, 18:42
              A za co te wladze trzymaja? tongue_out Pho, ze ho ho,co sie nieczesto pho, mowi by pho-
              ne, zapomnialam co. Hej.
              Teraz dla odmiany wylaczyl mi sie tele-phone. Jakas jestem naladowana czyms
              chyba. Hej!
              • phokara Re: SIEDEM 08.01.07, 18:47
                Hej przelecial ptaszek
                przez gromade lasek!

hej!

Ide do domu. Ale nie przez lasek i nie po krzakach. Trzepaczko...
                • crazysoma Re: SIEDEM 08.01.07, 18:49
                  Hehe. Tak. Stanowczo nie laz po krzakach. Hej! Dobrze, ze nie trzepnieta
                  praczko.
                  • phokara Re: SIEDEM 08.01.07, 20:14
                    dobrze, ze nie placzko!

Piore, piore - tylko nie wykrecam.
                    • crazysoma Re: SIEDEM 08.01.07, 20:44
                      o, doszlas do domu?
                      tongue_out
                      • phokara Re: SIEDEM 08.01.07, 23:16
                        doszlam.
                        Nawet sie wykapalam i ogolilam wlosy na twarzy. A co!
                        • libra22 Pho 08.01.07, 23:30
                          A odbierz tez mojego maila po tym goleniu i pliis odpiszsmile
                          (ja ogole jutro)
    • bursztynowe Re: SIEDEM 08.01.07, 16:43
      raczej siostra mniejsza....
    • crazysoma Re: SIEDEM 08.01.07, 17:15
      A moze chodzi o ten samochod z duzym bagaznikiem? Zapowiada sie niezla jazda???
      • panda_zielona Re: SIEDEM 08.01.07, 18:11
        crazysoma napisała:

> A moze chodzi o ten samochod z duzym bagaznikiem? Zapowiada sie niezla
        jazda???

Celny strzał,miała być zielona panda,ale nie wyszło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka