inus30 12.06.07, 21:34 ...tak zwyczajnie poprostu sie nudzę, zastanawia mnie co Wy teraz robicie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inus30 Re: nudzę się... 12.06.07, 21:48 hehe...pomyślałam o tym, założyłam więc dla odmiany bezpieczny watek z nadzieją że przybędzie Odpowiedz Link
alexolo Re: nudzę się... 12.06.07, 22:01 mały spi ... ja czytam i wpatruje sie w ekran....i słucham tv...ale mam podzielna uwage hihi Odpowiedz Link
z_mazur Re: nudzę się... 12.06.07, 22:01 Hmmm, ja też odrobinkę się nudzę, tzn mam co robić ale mi się akurat za to niespecjalnie chce brać. Martwi mnie jedno, moja babcia zawsze powtarzała, że inteligentni ludzie się nie nudzą... No i co ja teraz mam z tym zrobić? Odpowiedz Link
inus30 Re: nudzę się... 12.06.07, 22:06 no i wpędziłeś mnie w kompleksy...a zresztą co mi tam, powiedzmy że zdarzają się wyjątki Odpowiedz Link
julka1800 Re: nudzę się... 13.06.07, 10:40 z_mazur napisał: > Hmmm, ja też odrobinkę się nudzę, tzn mam co robić ale mi się akurat za to nies > pecjalnie chce brać. > > Martwi mnie jedno, moja babcia zawsze powtarzała, że inteligentni ludzie się ni > e nudzą... No i co ja teraz mam z tym zrobić? ja znam inna wersje: "nudzą sie tylko ludzie nudni" ja czasmi szwedam sie po domu bez celu, zgladam po katach, choc gdybym chciala moglabym sie czyms zajac, ale mi sie np "nie chce" Odpowiedz Link
ivone7 Re: nudzę się... 12.06.07, 22:09 ogladam kube wojewodzkiego, mloda sie moczy w wannie... jestem zachwycona karolakiem...pieknie zaspiewal... Odpowiedz Link
inus30 Re: nudzę się... 12.06.07, 22:14 fakt, całkiem fajnie mu wyszło, ja go wogóle lubie Kube też, niech ma Odpowiedz Link
ivone7 Re: nudzę się... 12.06.07, 22:19 hihi...no kube teraz mniej lubie.. u mnie pierwszenstwo ma szymon...i juz mi smutno, ze za moment nie bedzie nowych odcinkow... Odpowiedz Link
em120777 Re: nudzę się... 12.06.07, 22:19 Hmmm a mnie sie już nie chce wgapiac we własny list motywacyjny - od tego mi motywacji niestety nie przybędzie - no ale niestety musze go napisać i zacząć ostro działać z pracą .... Chciałam przy okazji podziękować moim forumowym koleżankom za nieocenioną pomoc merytoryczną i mentalną ) Dzięki Króliku i Rafanetko !!!!! Odpowiedz Link
mary171 Re: nudzę się... 12.06.07, 22:15 A ja się relaksuję i oglądam film Statyści. No ciut mam doła więc pomagam sobie drinkiem. Ale jutro nowy dzień a weekend zapowiada się ciekawie )) Odpowiedz Link
inus30 Re: nudzę się... 12.06.07, 22:20 skoro o weekendzie mowa....ktoś mi podsunął genialny pomysł na sprawienie radości mojemu Młodemu, ale myślę, że temat dotyczy nie tylko dzieci, poniżej link a na stronie wszelakie dane www.parkminiatur.com Odpowiedz Link
m_niczka Re: nudzę się... 12.06.07, 22:25 Mary... filmu co prawda nie oglądałam, ale jest tam jedna piosenka śpiewana przez Kayah, która swego czasu bardzo mi się podobała, traktuje o wendetcie... w sam raz dla mojego eks. To tak bez związku z tematem. Ja się nie nudzę... czytam forum M. Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: nudzę się... 12.06.07, 22:30 Nie nudzę się... Przed wyjazdem uprawiam papierologię stosowaną (raczej mejlologię , ale kto by się tam czepiał o szczegóły!) , kombinuję wersję minimalistyczną bagażu , słucham mjuzika... Ha! I Millerek mi się schłodził! Mniam , ide sobie otworzyć butelczynkę 0,33 ) Odpowiedz Link
inus30 Re: nudzę się... 12.06.07, 22:43 hmmm....no a tylko jakieś miętowe popłuczyny piję ale nic, nadrobię, nie dziś wprawdzie, ale nadrobię Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: nudzę się... 12.06.07, 22:58 Ja tego Millerka przypadkiem kupiłam dzisiaj Musze się trochę zrelaksować , bo jutro czeka mnie szalony i męczący dzień i noc... I na pewno znowu nie będę mogła zasnąć i będę jak Królik-Terminator Odpowiedz Link
panda_zielona Re: nudzę się... 12.06.07, 23:28 hihihi,a ja właśnie podlalam obficie moje róże i rododendrony co by mi nie powiędły z tego upału i se zagram w tysiąca,a co i piwko zimne popijam )) Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: nudzę się... 13.06.07, 09:47 Wczoraj o tej porze byłem na fajnym koncercie Gdybym nie był, grałbym w brydża. Czyli też bym się nie nudził (o nie, to zupełnie wykluczone). Jeśli chodzi o seks, to na razie bez szans, więc muszę "nie nudzić się" inaczej. Odpowiedz Link
turzyca Re: nudzę się... 13.06.07, 09:50 wczoraj o tej porze... opijalam dostanie pracy przez przyjaciolke. W gronie jej przyjaciol i zachichrywalam sie jak glupia - strasznie mili ludzie. A gdybym nie wyszla, to pisalabym moja prace magisterska i tez bym sie nie nudzila. Jest wciagajaca. Odpowiedz Link
julka1800 Re: nudzę się... 13.06.07, 10:38 przyznaje sie ze o tej porze spalam zastanawiam sie tylko czy matka dwojga dzieci ma czas na nude? w koncu trzeba odpierac ataki walących oknami i drzwiami amantów Odpowiedz Link
inus30 Re: nudzę się... 13.06.07, 11:29 z tego co tu czytam to rozrywkowe z Was towarzystwo...wiedziałam że dobrze trafiłam Odpowiedz Link
mindsailor Re: nudzę się... 13.06.07, 13:23 moja babcia mówiła, że inteligenty człowiek nigdy się nie nudzi Odpowiedz Link
aron95 Re: nudzę się... 13.06.07, 13:34 Ja się nigdy nie nudze . Chyba że w pracy , choć w tedy można na forum pisać . A przy ostrych forumowiczkach nudzić się nie idzie . Swiat nam tyle rozrywek dostarcza że nie można się nudzić , wystarczy tylko z domu wyjść . Odpowiedz Link