sylwiamich 25.07.07, 08:43 Mój 10letni syn siedzi przy stole.Ma na sobie gacie i rozpiętą koszulkę.Trochę zaspany...wcina pierogi które zrobiła mamusia..Jak ja go komus oddam?Buuuuu)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiamich Re: Z rana... 25.07.07, 08:51 No jak czemu? Wiesz jak już za nim dziewuchy latają? Na razie się broni...ale za parę lat? Ostatnio spotkał się z córą znajomego. Leżał sobie na trawie, ręce zalożone pod głowę...pełen luzik.A dziewczę stało nad nim zapatrzone.. Wtedy mój sym delikatnie uniósł powieki, popatrzył długggggoooo i powiedział: Czego się gapisz? Jeszcze się broni...ale za parę lat?)) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z rana... 25.07.07, 08:54 O swojej 12 latce nie wspomnę.Chodzi w moich ciuchach .Już tylko cycki mam trochę większe)) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Z rana... 25.07.07, 08:57 No to Ci dobrze, w duecie ja-córka to ona ma wieksze (( Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z rana... 25.07.07, 08:59 Na razie...ale w zastraszającym tempie się powiększają.Moje zresztą też...tyję...nie palę....tyję....rosnę....wszerz Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Z rana... 25.07.07, 09:01 No patrz mam dokładnie tak samo jak Ty....pocieszam sie, ze tyja kobiety szczesliwe, ale jak dojde do 55 kg to sie wezme, słowo...tak po wakacjach )) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z rana... 25.07.07, 09:02 Weż...chciłabym ważyć 55 kg...tyle że wyższa jestem.A jeśli chodzi o szczęscie....coś jest na rzeczy Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Z rana... 25.07.07, 09:04 Moja Droga ja mam nikczemny wzrost połtora metra (( Wiec to 55 jest taka granica , ze ufffff i brakuje maciupko ...a kiedys wazyłam 42 buuuuuuuuuu Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z rana... 25.07.07, 09:05 Przeczytałam Twoją sygnaturkę.Kiedyś wróżka powiedziała mi że jak sie wyprowadzę z mężem do domu daleko od drogi to nam się wszystko wyjaśni. Rozwiedliśmy się ) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z rana... 25.07.07, 09:06 Ja mam w nosie...po mnie nie widać...drobna jestem.Kiedyś ważyłam 48 przy 168.Teraz już 58...a było 53(( Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Z rana... 25.07.07, 09:08 No moja Chodzaca_Złośliwość_Czyli _Córka wyciagnęła moja spodniczkę z 2000 roku...rozmiar 34 pomniejszony, nie wciągnęłam teraz nawet na uda...ale ja wtedy w traumie byłam, wiec juz wolę byc szersza i szczesliwsza niz chuda i w traumie PPP Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z rana... 25.07.07, 09:10 A moja córka mi ostatnio powiedziała: -Mamo...mogę zablużnić?Wyglądasz zaje...cie. A za chwilę: -Ale ta bluza dla mnie...Ty za stara jesteś. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z rana... 25.07.07, 09:12 Mój były zawsze twierdził że córy do 40-stki do nikogo nie dopuści)) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Z rana... 25.07.07, 09:15 Ja zawsze jej powtarzam ze do 30-tki to ona ma szlaban....Moja nie ubiera wiekszosci moich ciuchoów bo uwaza ze sa obciachowe....ja preferuje styl kobieco-biznesowy ona bluzy, jeansy i glany...no ostatnio balerinki sobie kupiła.... Za to kiedys w łazience jak sie szykowałam, weszła i słysze jak mówi z do mnie "Wiesz, normalnie z tyłu wygladasz na 16 lat" )))))))))) No niezła jest, co ))))) Odpowiedz Link
bet66 Re: Z rana... 25.07.07, 12:51 to.ja.kas napisała: > Za to kiedys w łazience jak sie szykowałam, weszła i słysze jak mówi z do > mnie "Wiesz, normalnie z tyłu wygladasz na 16 lat" )))))))))) No niezła > jest, co ))))) hehe z tyłu liceum, a z przodu muzeum Odpowiedz Link
z_mazur Re: Z rana... 25.07.07, 13:01 > hehe > z tyłu liceum, a z przodu muzeum Może i tak, ale bywa też muzeum i z przodu i z tyłu. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Z rana... 25.07.07, 14:37 nie gadaj z trollem. Zabolało jak widac skoro znowu głos dała. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Z rana... 25.07.07, 08:48 Najczesciej sami sie oddaja i o zgode łobuzy się nie pytają... MOja ma pierwszego w zyciu chłopaka i mi się to wcale a wcale nie podoba, że jakiś pryszczaty młodzieniec dotyka może moja Mała Królewnę. (( Odpowiedz Link
maarcjanna Re: Z rana... 25.07.07, 08:53 nie załapałam, że to o to chodzi.... chyba pójdę po kawę.. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Z rana... 25.07.07, 09:07 Tiaaaa, a co ma powiedzieć ojciec ślicznej 15 latki? Który na dodatek nie mieszka z nią na codzień. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Z rana... 25.07.07, 09:09 Moze nie mówic nic, tylko ewentualnych kandydatów prac po pysku PPP Odpowiedz Link
z_mazur Re: Z rana... 25.07.07, 09:11 Tak, musiałbym się co wieczór czaić pod klatką domu mojej byłej żony. )))) A tak serio, to moja córka dopiero teraz przeżywa pierwsze zauroczenie, wczoraj rozmawialiśmy na ten temat. I to ona chciała rozmawiać, koniecznie ze mną. Tak mi dobrze jakoś z tą świadomością. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Z rana... 25.07.07, 09:13 MOja tez w marcu skonczyła 15 lat i tez jest piekna i tez sie zauroczyła....niestety Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z rana... 25.07.07, 09:14 Musimy się kiedyś zdjęciami naszych pięknych dzieci powymieniać...może w rozwodowej rodzinie coś się nowego urodzi?)) Odpowiedz Link
z_mazur Re: Z rana... 25.07.07, 09:15 Jeśli ten Twój "synek" taki macho, to może lepiej nie... Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z rana... 25.07.07, 09:27 Mój syn Mazurski ...to herbatę juz ugotuje i jajecznice robi najlepszą pod słońcem...sam.Ziemniaki juz obierze i umyje naczynia.I guzik przyszyje.Ma niesamowite poczucie humoru. Za koleżankę dostał w domu po uszach.Że się do dziewczyn tak nie mówi... -A co? Miałem jej powiedziec że jest dla mnei za młoda?-spytał trzepocząc rzęsami. I jest cudowny.Opiekuńczy, kochany i świetnie mizia plecy...sam, nieproszony.Żebym go tylko nie przereklamowała) Odpowiedz Link
z_mazur Re: Z rana... 25.07.07, 09:30 Raklama dźwignią handlu. Opis zabrzmiał zachęcająco. )) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z rana... 25.07.07, 10:25 Blondyn.Niebieskie oczy z ciemną obwódką dookołą tęczówki.No i długie, czarne i gęste rzęsy Odpowiedz Link
ivone7 Re: Z rana... 25.07.07, 10:51 a moja ma 8 lat..i jak czasami cos powie to ja juz zaczynam sie bac co bedzie za lat 5... na razie rozmawiamy na te tematy, ciekawe jak bedzie pozniej.. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z rana... 25.07.07, 10:56 Opowiedz coś...ja uwielbiam dziecięce tekstowanie...nawet mam taki mały notatnik z tekstami moich dzieciaków z dziecięcych lat) Odpowiedz Link
ivone7 Re: Z rana... 25.07.07, 14:31 wiesz, ciezko jest zacytowac... ale moja mloda juz byla "zakochana" i z rozmarzonym wzrokiem opowiadala o koledze z klasy nijakim Jarku.. teraz na tapecie jest enigmatyczny Pawel z ktorym moja mloda ma coreczke Magde..takze zostalam juz babcia o czym informowane sa wszystkie napotkane osoby..pocieszajace jest tylko to...ze jakos nikt nie twierdzi ze wygladam na babcie..)))) Odpowiedz Link
lilyrush Re: Z rana... 25.07.07, 13:10 Jak na razie podobnych schizów nie posiadam, ale dziecie zdecydowanie małe. Najbardziej sie dorosli nim zachwycaja..te ielkie nibieskie oczeta zdługiiimiii rzęsami. Każda matke nachodzi? Odpowiedz Link