Dodaj do ulubionych

OSTRZEŻENIE PRZED OSZUSTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.11.07, 13:10
DZISIAJ DOWIEDZIAŁEM SIĘ, ŻE ZNOWU DZIAŁAJĄ W SIECI STRONY MEDIA-
SERVICE Z INOWROCŁAWIA - www.biurokanoniczne.com/ i
prawokanoniczne.webpark.pl/ NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ I NIE
WIERZCIE KRZYSZTOFOWI CZACHOROWI-BORKOWSKIEMU, KTÓRY OSZUKAŁ
JUŻ "PARĘ" OSÓB, CZŁOWIEK TEN NIE MA NAJMNIEJSZYCH PODSTAW, ŻEBY
ŚWIADCZYĆ POMOC W TAKICH SPRAWACH, JEST OSOBĄ POZBAWIONĄ GODNOŚCI I
UCZCIWOŚCI. CHĘTNIE NAWIĄŻĘ KONTAKT Z OSOBAMI PODOBNIE JAK JA
WYSTRYCHNIĘTYMI NA DUDKA PRZEZ TEGO JEGOMOŚCIA, CHĘTNIE PODEJMĘ
WSZELKIE ZGODNE Z PRAWEM DZIAŁANIA, ŻEBY WRESZCIE UNIESZKODLIWIĆ
TEGO CZŁOWIEKA (SIC?!). W POMIESZCZENIACH KURII METROPOLITALNYCH
MOŻNA ZNALEŹĆ OSTRZEŻENIA PRZED TYM CZŁOWIEKIEM!!!!!! CZEKAM NA
KONTAKT!
Obserwuj wątek
    • biurokanoniczne Re: OSTRZEŻENIE PRZED OSZUSTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.13, 08:47
      Witam, kolego prosisz o kontakt nie zostawiając żadnego namiaru. Ten oszusz KRZYSZTOF CZACHOR-BORKOWSKI również mnie oszukał. Zapraszam na jego wizytówkę www.biurokanoniczne.pl proszę napisać maila, dopiszemy i Pana sprawę. Pozdrawiam!
      • yasiek_er Re: OSTRZEŻENIE PRZED OSZUSTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.14, 14:44
        Witam, ja już zrezygnowałem z próby "rewanżu" na KCB, policja nie była zainteresowana moim zgłoszeniem, a poza tym.... moje życie potoczyło się całkiem inaczej. Mogę "enigmatycznie" powiedzieć, że mnie to już nie dotyczy wink podjąlem kilka decyzji, które zmieniły moje życie, jest teraz o wiele spokojniejsze i daje mi komfort psychiczny.

pozdrawiam wszystkich dążących do rozwiązania małżeńskich problem i oczywiście życzę powodzenia smile
        • yasiek_er Re: OSTRZEŻENIE PRZED OSZUSTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.14, 14:46
          BTW czy to nie on?
          www.facebook.com/krzysztof.czachorborkowski
          • zelda87 Re: OSTRZEŻENIE PRZED OSZUSTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.14, 08:28
            Dzięki za ostrzeżenie, nie słyszałam o tym Panu a teraz przynajmniej będę wiedziała. Dobrze że tu trafiłam, człowiek się dowiedział czegoś istotnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka