sylwiamich 23.04.08, 23:16 ..kupiłam dzisiaj buty DKNY.Podeszwa, wierzch, wyściółka ze skóry.Metka.Zapłaciłam 7.60gr.A Wy? )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manderla Re: Ciucholandy 23.04.08, 23:24 sylwiamich napisała: > ..kupiłam dzisiaj buty DKNY.Podeszwa, wierzch, wyściółka ze > skóry.Metka.Zapłaciłam 7.60gr.A Wy? )) > Kupiłam zajebistą kieckię na lato. Oraz spodenki dla młodego i parę koszulek na kilogramy dla niego. Razem - 40.30. Ciucholand na Limanowskiego. Polecam Odpowiedz Link
drugiezycie Re: Ciucholandy 24.04.08, 07:00 Fajowa, firmowa, letnia kurteczka (nie pamiętam nazwy, bo nie przywiązuję wagi) za 10 zł- stargowałam z 14 . I ze zdziwieniem zauważyłam, że da się tam kupować... Moje pierwsze wizyty ograniczały się do wchodzenia ukradkiem (żeby nikt nie zauważył) i patrzenia (nawet nie dotykałam). A teraz co jakiś czas wyruszam na polowanie i mam wielką radochę Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Ciucholandy 24.04.08, 11:15 Nabyłam parę rzeczy mało użytkowych, ale cieszących oko barwami i pobudzających wyobraźnię tak fakturą jak i (niedoszłym) przeznaczeniem. Kupiłam sobie przyjemność za jakieś 30 zł. Odpowiedz Link
m.nikla Re: Ciucholandy 24.04.08, 11:26 mnie sie juz te efekty polowań w szafie nie mieszczą Odpowiedz Link
ivone7 Re: Ciucholandy 24.04.08, 11:52 uwielbiam...co prawda kupuje ciuchy, natomiast mam obawy co do butow..o bieliznie nie wspomne.. najlpszy low..niech pomysle..plaszczyk z Gap'a za 15 zl, spodnie vero mode z metka za 5zl..a teraz kupilam garnitur marynarka i 2 pary spodni z metkami Authentic za 18 zl..co prawda spodnie do poprawy..ale material..boski.. Odpowiedz Link
ilona1004 Re: Ciucholandy 24.04.08, 14:28 kupiłam jeansy -jakieś firmówki-nie pamiętam,okazały sie za małe wystawiłam na allegro od 1 zł wiecie za ile "poszły" -170 !!! byłam w szoku Odpowiedz Link
anula36 Re: Ciucholandy 24.04.08, 21:39 w Kraku kupuje na Miodowej ( tuz przed wiaduktem kolejowym) towar w czwartek, 24 zl/kg trafiaja sie markowe perelki, zakupy w stylu 4 podkoszulki na lato za 10 zl. Inne lumpy omijam z dala bo jestem uzaleznionaNa razie spylam na allegro efekty mojej drastycznej diety czyli zbyt wielkie ubrania. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Ciucholandy 24.04.08, 22:43 Też miałam schiza co do butów.Ale kiedyś dopatrzyłam się kto przymierza buty w sklepie...brr.Bez śladów używania kupuję. Dzisiaj tuniczka Sasha...6zł.Ale i tak najbardziej lubię atmosphere)) Odpowiedz Link