sylwiamich 13.06.08, 22:23 Dzisiaj wygrałam pierwsze miejsce na antygwałtki. Z tym że chodzi o strój do spania (opinia mojego faceta).Mam na sobie granatową dwuczęsciowa pidżamę w Kłapouchego śpiącego na księżycu.Ktoś mnie przebije? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manderla Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:26 sylwiamich napisała: >Ktoś mnie przebije? Czekaj no, zaraz zerkne co mam na tej swojej pidzamie, bo nie pamietam. Odpowiedz Link
manderla Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:32 druga to jest taka zielonkawa, jakies wzorki. Lżejsze , na lato. O tych innych, nieludzkich, to moze nie pisać, co? Odpowiedz Link
mary171 Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:27 ) ja mam czerwoną krótką bluzeczkę z różowym świecącym żólwikiem i napisem Whizzy. A dól... krótkie shorty Odpowiedz Link
manderla Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:30 Kurde, porazka jakaś. mam tam na srodku napisane College Queen i jakas korona chyba przyklejona na samej piersi Mówię o tej normalnej pidzamie, rzecz jasna, . Takiej ludzkiej, wygodnej i przytulnej. A ze takie pierdoły na tym wypisują.... Załamka. Nawet uwagi nie zwracałam dotychczas. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:33 No widzisz...a ja nie wiem czy dzisiaj się na cos załapię przez ta pidżamę))) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:34 Ja zresztą zaprezentowałam Wam wersję ekskliziw)) Inne to szkoda gadać)) Odpowiedz Link
manderla Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:36 sylwiamich napisała: > Ja zresztą zaprezentowałam Wam wersję ekskliziw)) > Inne to szkoda gadać)) pocerowane ;-DDD ? ps. Kurczę,Sylwia! no ze nikt mnie tak z dołu nie wyciagnie , jak Ty swoimi pomysłami! Dzieki! Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:38 Barchanowe...twierdzi że kiedyś takie pidżamy nosili jako włosienniece.Co to jest włosiennica?))Swinia jedna...sprowadż chłopa do domu to pidżama go odsztywnia)) Odpowiedz Link
manderla Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:34 na miski zawsze się załapiesz D ps. miśki, znaczy się Odpowiedz Link
manderla Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:39 eee tam, zaraz jakieś gumowe misie, zboczona kobito! No, rusz trochę łepetyną! Odpowiedz Link
lilyrush Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:36 Piżamy nie używam, nigdy nie miałam. Jeśli już cos do przyzwoitego spania to koszulka, zazwyczaj jakaś satynowa, wiec dla Was nic ciekawego Za to dziś Cię może przebije..nago jak zwykle z wałkami na głowie Musze zobaczyć czy mi juz wystarczająco włosy odrosły Odpowiedz Link
manderla Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:38 Wałki, to przednia rzecz Zawsze się dziwiłam, jak to kobiety w tym spią Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Pidżama....... 13.06.08, 22:41 > Za to dziś Cię może przebije..nago jak zwykle z wałkami na głowie Boszzzz...umarłam ze śmiechu.facet pyta czy musisz sobie mysli podkręcać? I czy są z drzewa sandałowego..bo jako odświerzacz byś mogła robić))Świnia nie? Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Wieprz, nie świnia :) n/txt 13.06.08, 22:46 Dobra...idę trochę punktów załapać..i poskubać mu skórę na plecach))) Odpowiedz Link
manderla Re: Wieprz, nie świnia :) n/txt 13.06.08, 22:49 A fuj.... przytaszczyłaś jakiegoś znad morza...? Wyślij z powrotem, opali sie powtornie, nie bedziesz musiała skubać ;-DD Odpowiedz Link
leptis Pidżama.......i tyle 14.06.08, 18:48 mnie uderza kompletny brak dystansu..u osób mieniących się tuzami...stawiających tezy o życiu innych.... posądzona o bylejakość myślenia...potrafisz nagle zapiąć się niemal po szyję))...zapinając "w klamrę" co wcześniej napisałaś... nie spinaj się tak))...bo to śmiesznie wygląda...a ja takie śmiesznostki nigdy nie daruję))...fajna moja zabawa po prostu)) Filmik...dość cienki...ale jak Ci się podoba...widocznie trafia w Twoje gusty... Hej Sylwia)) Cieplutko pozdrawiam)) Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Pidżama.......i tyle 14.06.08, 18:59 Filmik w zasadzie okropny,ale kontekscie,tego co piszesz i tego jak zareagowal TRi ,poprostu genialny,Leptis w obronie kobiet ,i tri pouczajacy go tym samym,Szkoda .Leptis ,podobalo mi sie ,ze tak po gentelmensku,broniles kobiet ktore trafily tutaj naprawde poranione.I cierpia nadal,A tutaj zasady z malego ksiecia.w Twoim wykonaniu okazaly sie nie do przyjecia.I to ze sie bawisz cudzym kosztem??? Przykre. Odpowiedz Link
leptis :))) 14.06.08, 19:16 E taaaaam...Bożenka)).... fajnie dzisiaj tak rześko, nie?... cieplutko pozdrawiam)) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Pidżama.......i tyle 14.06.08, 22:34 Leptis...nie uważasz że zaczynam zajmować zbyt dużo miejsca w Twoim życiu forumowym? Odpowiedz Link