hela37 15.07.08, 22:31 Czy ktoś z was był w takiej sytuacji że podsłuchiwano wasze rozmowy telefoniczne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielona_ropucha Re: podsłuchiwanie rozów 15.07.08, 22:38 Nie... i nie mam ochoty na podsłuchiwaie nikogo. A ci ,co to robią,to albo zawodowo,albo chorzy są z różnych powodów. Odpowiedz Link
zielona_ropucha Re: podsłuchiwanie rozów 15.07.08, 22:45 Że podsłuchują,czy że są chorzy? Odpowiedz Link
hela37 Re: podsłuchiwanie rozów 15.07.08, 23:05 Że podsłuchują.Np. dzwoni do ciebie ,,ktoś tam'' i słyszy głos twojego ex.... Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: podsłuchiwanie rozów 15.07.08, 23:23 hela37 napisała: > Że podsłuchują.Np. dzwoni do ciebie ,,ktoś tam'' i słyszy głos twojego ex.... Nie kumam. Odpowiedz Link
hela37 Re: podsłuchiwanie rozów 15.07.08, 23:27 Och kochana.To znaczy że nie zadawałaś się z moim byłym.I dobrze, Bo okazuje się że doskonałe ma rozeznanie z kim rozmawiam i o czym Odpowiedz Link
anarkia Re: podsłuchiwanie rozów 15.07.08, 23:32 hela37 napisała: >>Bo okazuje się że doskonałe ma rozeznanie z kim rozmawiam i o czym Stacjonarny tel czy komórka? Odpowiedz Link
hela37 Re: podsłuchiwanie rozów 15.07.08, 23:30 i ja mimo swojej wiedzy na ten temat też w sumie mało wiem. Bo okazuje się że można wszystko podsłuchiwac Odpowiedz Link
panda_zielona Re: podsłuchiwanie rozów 16.07.08, 00:38 nangaparbat3 napisała: > hela37 napisała: > > > Że podsłuchują.Np. dzwoni do ciebie ,,ktoś tam'' i słyszy głos twojego ex > .... > > Nie kumam. Ja też nie kumam,dlaczego głos ex? bez sensu. A podsłuch w komórce to żaden problem jak się na tym trochę zna.Nawet pluskwy można w mieszkaniu poumieszczać.Radzę zmienić nr i pilnować telefonu. Odpowiedz Link
hela37 Re: podsłuchiwanie rozów 16.07.08, 09:19 ja też ,,nie kumałam" do momentu kiedy dowiedziałam się że są tzw.urządzenia do przechwytywania rozmów. czyli rozmawiasz sobie z kimś tam ...a ktoś tam niedaleko słucha sobie o czym mówisz mi z kim.Nawet więcej , wyświetla mu się nr. telefonu który do ciebie dzwoni...straszne to jest Odpowiedz Link
hela37 Re: podsłuchiwanie rozów 16.07.08, 09:43 Jeżeli nie wierzycie to poszperajcie w internecie.Ja to wiem od tzw. służb specjalnych Odpowiedz Link
plujeczka Re: podsłuchiwanie rozów 16.07.08, 08:39 nalezy pamiętac ,ze aparaty komórkowe są wciąż na podsłuchach i niekoniecznie robi to małzonek po prostu automatycznie robią to odpowiednie słuzby w naszym kraju .Jakie to chyba wiadomo dlatego też paplanie bez sensu przez komórkę może mieć dla każdego z nas nieobliczalne konsekwencje -nalezy o tym pamiętać.Co do podłuchiwania przez męża zdarza się a i owszem w końcu wstawić pluskwę do telefonu jest bardzo prosto robią to wyspecjalizowane firmy ale niestety ten co podsłuchuje ma zdaje się ze sobą największe problemy., Odpowiedz Link
anarkia Re: podsłuchiwanie rozów 16.07.08, 12:19 Hela, przede wszystkim, podsłuch jest karany. Wiec jesli masz takie podejrzenia, to zgłoszenie na policję. Przy dzisiejszym rozwoju teleinformatyki to nie jest problem dla nich sprawdzić kto podłuchuje i w jaki sposob to robi. a poza tym to zakrawa na dręczenie. masz dla goscia zatem dwie sprawy juz. ....Niech sie tlumaczy... w prokuraturze. Odpowiedz Link
aron95 hela 16.07.08, 12:57 A te rozmowy wagi państwowej ? Jak o "dupie marynie" to niech słucha do woli Odpowiedz Link
anarkia Re: hela 16.07.08, 13:05 Przeczytałam własnie swój post. Uzyłam słowa "podsłuchuje". Przypomniała mi sie wypowiedz prof Miodka, jak byłam na wykladzie we Wroclawiu. I w związky z tym, ze ostatnio grałam z młodym w szachy, i w związku z postem Arona, co do kiedys deliberował nad poprawnościa pisania pewnego słowa Takie zupełnie luźne i abstrakcyjne skojarzenia.: Grają panowie w szachy. - Szachuję! - Sza! chuje! "Szachować" - zapędzać w kozi róg, dawać szacha, stwarzać zagrożenie.D Odpowiedz Link
hela37 Aron 16.07.08, 15:08 Nie wagi państwowej , nie rób sobie jaj ale czy chciałbyś aby twoja ex słuchała o czym i z kim rozmawiasz przez telefon? Odpowiedz Link
plujeczka Re: do Arona 16.07.08, 13:28 rozwmowy " wagi państwowej"-po prostu podsłuch funkcjonuje na zasadzie ,ze z tekstu automatycznie " wyławia' słowa np. korupcja, pieniadze, towar, itp..reszta sobie dospiewasz Odpowiedz Link