mamazuziaka 05.08.09, 11:18 Kiedyś ktoś do pewnego tematu polecał pewnej Pani forum odnośnie kobiet, których partnerzy znajdują się w ZK, AŚ bądź podobnych miejscach, nie mogę tego znaleźć, jeśli ktoś mógłby pomóc to dziękuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezesik_1 Re: Szukam pewnego forum... 05.08.09, 12:04 A jaki dokładnie temat Cię interesuje, czy aby nie chodzi o świadczenia jakie dzięki temu można otrzymać? Odpowiedz Link
mamazuziaka Re: Szukam pewnego forum... 06.08.09, 11:00 Myślę, że chyba niezbyt uważnie przeczytałeś mój anons albo po prostu nie zrozumiałeś skrótów instytucji jakie wymieniłam. Nie chcę i nawet nie wiem jakie można byłoby uzyskać świadczenia, chodzi mi o rozmowę z kobietami w podobnej sytuacji i odpowiedź na kilka pytań, a nie mogę (wpisując w wyszukiwarkę forum) znaleźć tego forum, a wiem, że ktoś kobiecie która tutaj założyła wątek o tym, że jej partner tam się znalazł, polecił zwrócenie swojej uwagi na forum o takich kobietach i podał link do tego, z tym, że również nie pamiętam jaki tytuł miał ów wątek. Jeśli ktoś mógłby pomóc lub dysponuje wiedzą na tematy poruszone przeze mnie byłabym b.wdzięczna, spróbuję jeszcze sama, może uda mi się znaleźć. Odpowiedz Link
mamazuziaka Re: Szukam pewnego forum... 06.08.09, 11:18 Już znalazłam na innym forum więc temat zamknięty. Odpowiedz Link