sobirr 16.12.04, 23:44 oryginalne, wystrzalowe, nietypowe, zadowologenne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.belle Re: cos dla swej dziewczyny (20 lat) 17.12.04, 08:23 zalezy ile chcesz wydac. jesli chodzi do jakiegos salonu pieknosci/kosmetyczki, to moze karnet na jakis zabieg relaksujacy tuz przed sylwestrem? masaz z olejkami albo delikatne zabiegi na twarz :-) wiem z doswiadczenia, ze to bardzo zadowologenne! ale jesli nie znacie sie zbyt dobrze lub ona nie przepada za czyms takim, to moze po prostu piekny kalendarz taschen'a (www.taschen.com). bedzie jej przypominal o tobie przez 12 miesiecy, a jesli kupisz taki notatnikowy to nawet codziennie. moj chlopak zabiera mnie wlasnie jutro do ich sklepu w berlinie (ze szczecina tam najblizej, ale wiem, ze kalendarze taschenowskie sprzedaja tez rozne ksiegarnie w kraju), zebym wybrala sobie zalegly prezent urodzinowy. mozna tez zrobic zakupy przez www. mnie ciesza tez plyty - polecam wszystkie pozytywne wibracje, pinacolady, ... pozdrawiam i zycze trafionych wyborow :) ania Odpowiedz Link
marcia_rulez Re: cos dla swej dziewczyny (20 lat) 17.12.04, 15:25 hej, poleciłabym Ci skórzane rękawiczki. Cieplutkie, mięciutkie i każdego dnia będą o Tobie przypominały. Ceny wahają się od 30 do 111... złotych, więc na pewno znajdziesz takie które będą odpowiadały Twojemu budżetowi. Sama ucieszyłabym się także z broszki (np. w Trollu, Vero Modzie itp.), pluszowych kapci ze zwierzakami, a na początku znajomości z wielkiego pluszowego misia. Powodzenia w szukaniu prezentu, 20- latka Odpowiedz Link
iminlove Re: cos dla swej dziewczyny (20 lat) 17.12.04, 22:52 No to ja sie dolacze z pomyslami:) Chyba najbardziej romantycznym prezentem, jaki dostalam od Mojego Mezczyzny byl szalik ('Zebys ci nigdy nie bylo zimno'). Ostatnio na Mikolaja dostalam kalendarz z Garfieldem (bo maniakalnie czytuje komiksy z tymze:)). Ucieszylabym sie jeszcze z pokrowca na komorke (bo nie mam), ksiazki (najlepiej Agathy Christie - bo lubie, ale w zasadzie to kazdej), jakiejs maskotki, plyty (moze jakas skladanka Waszych piosenek?), biletu na koncert, do teatru lub kina (chociaz, zwazywszy na fakt, ze potrzebuje duzo innych rzeczy, wolalabym dostac cos, co zostanie mi na dluzej). Prezenty w stylu perfumy i kosmetyki sa z reguly nietrafione (musialbys sie niezle orientowac w Jej guscie). Chodzac ostatnio po Poznaniu znalazlam kilka fajnych rzeczy, ktore moga byc niezlym prezentem, np kilka sklepow, w ktorych mozna zamowic poduszke z jakims wybranym rysunkiem i napisem, puzzle z wlasnym zdjeciem. Od biedy mozesz kupic pisaki do tekstyliow i sam zrobic jej jakas smieszna koszulke (ja swojemu bratu na Gwiazdke ofiaruje miedzy innymi koszulke z napisem 'Kocham Moja Siostre' sesesese:))). Co dalej... osobiscie bylabym bardzo zadowolona z gogli i okularow do plywania, ale to wolalabym sobie jednak wybrac sama (coby zobaczyc, jak w tym wygladam:)). No i gdyby mi ktos kupil wielkie pudelko Ferrero Rocher:))) No ale to wszystko zalezy od konkretnej osoby:) Moze gdybys powiedzial, jaka Ona jest, co lubi robic, opisal Jej charakter, to byloby latwiej? Odpowiedz Link
zokak Re: cos dla swej dziewczyny (20 lat) 19.12.04, 21:14 Jeśli mogę coś polecić na prezent, to cudne ramki na zdjęcia, które sama wykonuję. Dopełnieniem będzie tylko wasze wspólne zdjęcie:) Nieskromne to było,ale jeśli kogoś to interesuje to zapraszam do wysłania do mnie maila na zokak@o2.pl,wyślę zdjęcia, Pomyślcie o tym, niepowtarzalny prezent od serca Kufka Odpowiedz Link