go.ga 29.12.05, 13:30 Ogladaliscie wczoraj? Ja wczoraj ogladalam, test robilam, nie zdalam (wynik 5,1) :-(. Pociesza mnie fakt, ze z ludzi w studio tez nikt nie zdal. A teraz mozna sobie zrobic w necie: www.teleac.nl/nationaleinburgeringtest/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nesla Re: De nationale inburering test 29.12.05, 15:50 a nie ogladalam w ogole, a szkoda, jest tam ten test w linku ktory podalas? to moze zrobie Odpowiedz Link
a.polonia Re: ik ben ook NIET ingeburgerd 29.12.05, 16:45 Go.ga, jestes lepsza, ja mialam 4,9 :P Odpowiedz Link
go.ga Re: De nationale inburering test 29.12.05, 16:59 Tam w linku jest test. Powodzenia! Odpowiedz Link
tijgertje Re: De nationale inburering test 29.12.05, 19:38 No, ja tez sie nie popisalam, 5,3 :-(((( No to teraz paszportu mi pewnie w zyciu nie dadza:-( Odpowiedz Link
sandraa1 Re: ja mam 5,5 30.12.05, 08:36 to chyba dlatego ze w niektorych pytaniach dobrze strzelilam. Odpowiedz Link
tijgertje Re: De nationale inburering test 30.12.05, 14:46 Zrobilam jeszcze raz. Zmienili niektore odpowiedzi !!! Na latwiejsze:-) Pytania o wlamywaczu chyba za bardzo byly zakrecone... Teraz moge zostac: 6,8 :-) Albo cwiczenie czyni mistrza... Odpowiedz Link
nesla Re: De nationale inburering test 30.12.05, 16:46 zrobilam i bzdura, czemu tam nie ma odpowiedzi "zinburgerowanych" ? teraz nie wiem w ktorej czesci jestem nieprzystosowana do zycia w holenderskim spoleczenstwie.. czy mi sie kosze na smieci pomylily czy niepotrzebnie wyskoczylam z ochota na posprzatanie wlasnego ogrodka po fajerwerkach? Odpowiedz Link
go.ga Re: De nationale inburering test 01.01.06, 15:18 Pewnie, ze pytania glupie, ale zabawa byla. W telewizji podawali poprawne odpowiedzi, wiec moge Ci powiedziec, ze po fajerwerkach nalezy samemu posprzatac. Tak jest bardziej "netjes". Jesli jeszcze jakies pytania nie daja Ci spokoju, chetnie odpowiem :-) Odpowiedz Link
diuna22 Re: De nationale inburering test 01.01.06, 17:05 Ha to juz wiem czemu od poludnia bylo wielkie sprzatanie na ulicy, miotly w ruch :). Odpowiedz Link
nesla Re: De nationale inburering test 02.01.06, 15:35 juz znalazlam te odpowiedzi, wiem gdzie sie mylilam Odpowiedz Link
nesla Re: De nationale inburering test 02.01.06, 15:36 acha! teraz znam odpowiedzi, a nie znam WAGI WAZNOSCI poszczegolnych pytan, bo jesli kazde pytanie bylo tak samo wazne to nie ma bola zebym miala tak niski wynik, liczylismy ze ok 70-80% odpowiedzi mielismy dobrze, a wynik ponizej 5,5 Odpowiedz Link
go.ga Re: De nationale inburering test 02.01.06, 17:04 Aby zdac (czyli miec 5,5) trzeba bylo miec 80% pytan dobrze. Waga kazdego pytania byla taka sama. www.teleac.nl/nationaleinburgeringtest/antwoorden_score_formulier1.pdf Odpowiedz Link
beba3 Re: De nationale inburering test 03.01.06, 16:07 Moja ulice sprzatal dzis pan z odkurzaczem. A wlasciwie to wmiatal smieci z chodnika na ulice i chyba w zamierzeniu powinno cos przejechac i te smieci zebrac... Ale jakos nie przyjechalo... Sadzac po wczesniejszym balaganie mieszkancy wczoraj nie sprzatali. U nas zawsze inaczej niz u innych. ;-) Szkoda, ze nie ogladalam testu. Sama nie bede sie za toto brac bo pewnie nie zalapie jezykowo. Moze kiedys? Odpowiedz Link