gosia06 08.03.06, 08:25 Ale mam stresa. Dam znać jutro rano. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saviera Re: Idę wieczorem na usg 08.03.06, 09:19 gosia06 napisała: > Ale mam stresa. Dam znać jutro rano. Nie masz sie co stresowac , to przeciez nic strasznego....to wrecz cudowne , swojego dzidziola pierwszy raz zobaczysz i serducha posluchasz :))) Niesamowite przezycie , wszystko bedzie dobrze ..... stresy odstaw na gorna poleczke i mysl pozytywnie :))) Odpowiedz Link
mona812 Re: Idę wieczorem na usg 08.03.06, 11:13 Dla mnie bylo to niezapomniane wrazenie ,troche ci zazdroszcze ;)) Odpowiedz Link
nesla Re: Idę wieczorem na usg 08.03.06, 11:24 A ktory to tydzien? Fajnie bedzie zobaczysz :-) Ja na 1-wszym usg widzialam juz malutenkie raczki i nozki, a to byl bodajze 9 albo 11 tydzien jakos Odpowiedz Link
tere_tere Re: Idę wieczorem na usg 08.03.06, 13:03 gosia, bedzie dobrze! po raz pierwszy zobaczysz malenstwo... chociaz czasami sie male ukrywa. u mnie na pierwszym usg (+/- 8 tyg) powiedzieli, ze ciaza byla, ale prawdopodobnie sie samoczynnie zakonczyla. kilka tygodni pozniej wszystko bylo o.k., a ninka ma juz ponad 4 miesiace. Odpowiedz Link
zuzka71 Re: Idę wieczorem na usg 08.03.06, 14:31 poczatek 8 tygodnia to za wiele chyba jeszcze nie widac? nie pamietam bo ja robilam w 5. a potem w 12.tygodniu. Tylkos ie niepotrzebnie nie martw. i daj znac jak bylo.3maj sie. Odpowiedz Link
gosia06 Re: Idę wieczorem na usg 08.03.06, 22:30 A tak :-))) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8vfhk6o116whgodb.html napiszę jutro dziękuję za kciukowanie Odpowiedz Link
tijgertje Re: Idę wieczorem na usg 08.03.06, 23:39 Ale malutkie malenstwo:-))) Do pazdziernika jeszcze troszeczke urosnie:-) Gratuluje! Odpowiedz Link
beba3 Re: Idę wieczorem na usg 09.03.06, 01:05 Napisz koniecznie! A zdjecie fajne, ja co prawda musze sie zawsze bardzo starac aby cos wykumac a Ty bez opisu dalas, ale wierze na slowo osobie obslugujacecej USG. :-) Rozumiem, ze wszystko ok? Na kiedy masz termin? Odpowiedz Link
tijgertje Re: Idę wieczorem na usg 09.03.06, 01:15 Beba:-) Zdjecie z lupa trzeba obejrzec, to sie wszystkiego prawie dowiedziec mozna:-) Gosiu, termin na 26 i pol wychodzi, nie? :-))) Odpowiedz Link
gosia06 Re: Idę wieczorem na usg 09.03.06, 08:15 Termin z usg wychodzi 27.10. Widziałam pikające serduszko. I całe 9 mm dzidziusia. Położna powiedziała, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i mam się cieszyć:-))) Tak się tam zestresowałam na początku, że mi aż na tym łóżku nogi latały. Natępne usg mam 4.04. Może już będzie przez brzuch. Teraz było dopochwowo. Jakoś do mnie nie dociera, że widziałam, co widziałam. Poszliśmy od razu do teściów. Teściowa to się aż popłakała, tak jej ulżyło, że wszystko jest w porządku. Musiałam dla niej zrobić banner i poszukać jej strony internetowej, gdzie jest pokazane tydzień po tygodniu. Lecę do pracy. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link
nesla Re: Idę wieczorem na usg 09.03.06, 08:49 Gosia, fasolka jak malowana, gratuluje, bardzo sie ciesze, czeka cie bardzo piekny okres, geniet er van jak to mowia Holendrzy Odpowiedz Link
maxijo Re: Idę wieczorem na usg 09.03.06, 20:49 ja tez gratuluje i wyspij sie koniecznie przez nastepne miesiace. Odpowiedz Link
beba3 Re: Idę wieczorem na usg 10.03.06, 08:34 Pewnie ze cieszyc! :-D I od razu ze wsparciem i radoscia rodziny! Gratuluje! Odpowiedz Link
gosia06 Re: Idę wieczorem na usg 10.03.06, 09:19 Z tym wyspaniem to nie wiem jak zrobić, bo śpię i śpię i ciągle jestem śpiąca:- ))) Odpowiedz Link
beba3 Re: Idę wieczorem na usg 10.03.06, 10:01 O! To masz jak i ja mialam. ;-) Jesli Tobie i innym nie przeszkadza to spij ile sie da! Moje zycie dos szybko ograniczylo sie do chodzenia do pracy, jedzenia, mdlosci i spania. Potem zamienilam chodzenie do pracy na chodzenie do lekarzy, czasami tak bywa. Tobie odradzam! ;-) Zreszta, na zapas sie i tak nie wyspisz. Obys sie jednak nie czula zmeczona zanadtto. To fajny czas, jeszcze bez balastu z przodu a juz z swiadomoscia ze dzidzia jest i rosnie. :-) Odpowiedz Link