monikat4 05.03.07, 14:07 Czy mozna je dostac w Holandii,bo ja nie moge znalezc,a sa rewelacyje a zapasy z Polski sie koncza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: Kosmetyki OILATUM 05.03.07, 14:55 Nie spotkalam sie z nimi, mimo, ze przetrzasalam rozne sklepy, bo Kasper mial bardzo sucha skore. Jest Balneum w kilku wersjach, do dostania w roznych drogeriach, w aptece maja Pauline, tez nawilzajaco-natluszczajace, tylko tansze od Balneum. Probowalas innych kosmetykow? Zwitsal ma swietna oliwke do kapieli i oliwke do masazu, ktora bardzo dobrze natluszcza skore, jedyne ich kosmetyki, ktore nie uczulaja mlodego. Natusan ma fajna oliwke w zelu. No i kosmetyki Weledy. Troche kosztuja, ale sa rewelacyjne. Nie wiem, co dokladnie maja, ale moze warto sprobowac? Odpowiedz Link
monikat4 Re: Kosmetyki OILATUM 05.03.07, 15:52 To chyba malo prawdopodobne zeby gdzies byly.Od tygodnia stosuje wlasnie oliwke z Weledy,skora jest lepsza,bardziej nawilzona.Najbardziej to mi zalezy na olejku do kapieli Oilatum Plus,byl super,Balneum stosowalam,ale nie sprawdzil sie tak jak ten z Oilatum.Zwitsala nie probowalam,ale chyba kupie ta oliwke do kapieli i zobaczymy.Dzieki za rady.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
nesla Re: Kosmetyki OILATUM 06.03.07, 10:27 Welede tez polecam dla skory wrazliwej, u nas zawsze pomagala w sytuacjach zagrozenia typu sucha skora (oliwka do kapieli faktycznie super), albo czerwona pupa (krem na odparzenia), jak nic sie nie dzieje (a przewaznie nic sie nie dzieje) to uzywam Zwitsala. Odpowiedz Link