aaola 13.03.07, 15:23 czy ten ich firmowy test jest ok? jest tanszy od innych Miesiaczka spoznia mi sie o 3dni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mad_die Re: test ciążowy Kruidvat??? 13.03.07, 15:38 3 dni to chyba nie jest taki powod do paniki ;) a moze sie myle? ja zaczynam panikowac po tygodniu :D Odpowiedz Link
aaola Re: test ciążowy Kruidvat??? 13.03.07, 20:56 miesiaczkuje z dokladnoscia co do godziny:) 3 dni opoznienia to dla mnie baaardzo duzo Czyzby natura zdecydowala za mnie???(mielismy zaczac starania od kwietnia) jutro ide po test:) p.s ale numer!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kasia191273 Re: test ciążowy Kruidvat??? 14.03.07, 10:41 ja istnienie Niny w brzuchu wykryłam testem z Etosa, czyli też firmowym sieci sklepów, nie sądzę, żeby były jakościowo gorsze od innych znanych Odpowiedz Link
mala9943 Re: test ciążowy Kruidvat??? 14.03.07, 11:31 Ja tez nie kupowalam drogiego testu.Pierwszy byl chyba z Etosa (wynik pozytywny :D),na drugi dzien dla wiekszej pewnosci zrobilam jeszcze jeden, z Da (znow pozytywny wynik).Testy robilem tydzien po spodziewanej miesiaczce.Dzis moje dwie kreseczki maja juz cztery miesiace :D Powodzenia! Odpowiedz Link
kasia191273 Re: test ciążowy Kruidvat??? 14.03.07, 13:34 no, to tak jak ja- tydzień po terminie @ też dwa razy niedrogi test i wyszedł pozytywnie a moje dwie kreski kończą dziś równo 2 miesiące!!! Odpowiedz Link
aaola Re: test ciążowy Kruidvat??? 15.03.07, 12:23 u mnie nadal nic A jeszcze sie wkrecam ze chyba jest blada kreseczka w drugim okienku..........poczekam do poniedzialku i pojde po drugi test z etosa na szczescie gardlo przestało boleć ylko w sobote mamy imprezkę........no trudno cola musi wystarczyc:) Odpowiedz Link
nesla Re: Aaola ! 14.03.07, 20:53 Ja nie na temat, ale nie reagujesz pod watkiem korespondencyjnym. Nie odebralas dostepu do bloga, przepadnie 16-go marca , a twoje zdjecia wisza na blogu. Odbierz poczte! :) Odpowiedz Link
asiekok Re: Aaola ! 15.03.07, 17:47 Ja kupowalam test w Polsce, tez jakis najtanszy, bo mialam tylko sprawdzic czy na pewno ciazy nie ma :) I tez mi pozytywnie wyszedl. Nie sadze, zeby tutejsze tanie byly gorsze :) Odpowiedz Link
mala9943 Re: Aaola ! 15.03.07, 19:29 Jesli Cie to pocieszy to powiem Ci,ze moja druga kreseczka tez byla blada.Ta w pierwszym okienku miala intensywny kolor.Przy drugim tescie to samo.Ale jednak byla! Odpowiedz Link
aaola ? 16.03.07, 18:07 zaczęłam plamic więc pewnie nic z tego Ale test z etosu kupiłam Mam nadzieję ze przyda się za 2msc:)) Odpowiedz Link