anitax 25.06.09, 23:29 Lisa marzy o hulajnodze na 4-te urodziny. Nigdy nie mialam hulajnogi i zupelnie nie wiem na co zwracac uwage przy zakupie. Macie moze jakies doswiadczenia w tym temacie? Dzieki za wszelkie uwagi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: hulajnoga 26.06.09, 00:56 Emilia wlasnie dostala na 4 urodziny i jezdzi na niej czesciej niz na rowerze :) :) :) Kupilam firmy Corvino, bardzo lekka, 3 kolka, ma szeroka podstawe tak, ze dziecko moze postawic tam obie stopy, co moim zdaniem jest o wiele wygodniejsze niz przy wszystkich innych hulajnogach jakie ogladalam, ktore sa bardzo waskie. Jesli natomiast jestes zainteresowana hulajnoga na 2 kolkach, to nie doradze, bo sie nie interesowalam :) Odpowiedz Link
mamantkaa Re: hulajnoga 26.06.09, 09:20 My Antkowi kupiliśmy 2kółkową. W pełni jeszcze jej nie opanował, ale robi postępy. Dla nas było ważne, żeby była lekka i się składała łatwo - szybko mogę wrzucić ją pod wózek małej jak Antkowi się znudzi jazda. Z hamowaniem mu narazie ciężko idzie. My od razu kupiliśmy też hulajnogę dla dorosłych i mąż jeździ razem z Antkiem i dopiero Antek wtedy ma radochę. Albo jak Antek jedzie rowerem, to mąż hulajnogą. Też próbowałam i jeździ się super :) Odpowiedz Link