n.m.l 22.09.13, 10:46 KIEROWNIK SEKCJI KASJERÓW Nr referencyjny: LOD-130 Stanowisko już dawno obsadzone. Oferta pracy - nieaktualna. ------------------------------------------------------------------------------------- N.M.L - nie ma lipy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zocha37 Re: oferty pracy - fikcja 22.09.13, 12:39 to co jednak J.L.-jest lipa a może orzeł przyfrunął wcześniej, to po co im jakaś sroka, czy wróbelek Odpowiedz Link
p-p-i Re: oferty pracy - fikcja 22.09.13, 22:17 Ogłoszenie jeszcze jest na stornie PKO. Do 24 można aplikować. Łódzka 2 - kto tam jest dyrektorem? Jeśli to prawda to ktoś powinien się tym zainteresować. Odpowiedz Link
zocha37 Re: oferty pracy - fikcja 22.09.13, 23:03 p-p-i napisał: > Ogłoszenie jeszcze jest na stornie PKO. Do 24 można aplikować. > > Łódzka 2 - kto tam jest dyrektorem? Jeśli to prawda to ktoś powinien się tym za > interesować. > Ja tam widzę 22.09.2013 ale N.L.P pisze, że już dawno obsadzone Odpowiedz Link
p-p-i Re: oferty pracy - fikcja 23.09.13, 20:42 22 czy 23 nie ma o czym mówić. Wieść niesie , że stanowisko jest dla kogoś zaklepane od jakiegoś czasu. TO JEST W TYM WSZYSTKIM ŻENUJĄCE. Odpowiedz Link
pienkowa.dama Re: oferty pracy - fikcja 23.09.13, 21:09 p-p-i napisał: > 22 czy 23 nie ma o czym mówić. > > Wieść niesie , że stanowisko jest dla kogoś zaklepane od jakiegoś czasu. TO JES > T W TYM WSZYSTKIM ŻENUJĄCE. Wieść niesie??? Żenujące jest to plotkowanie! Odpowiedz Link
n.m.l Re: oferty pracy - fikcja 23.09.13, 21:50 Chyba nie znasz definicji plotki. pl.wikipedia.org/wiki/Plotka---------------------------------------- n.m.l - nie ma lipy. Odpowiedz Link
pienkowa.dama Re: oferty pracy - fikcja 27.09.13, 12:47 dragomir6 napisała: > u nas było to samo Też tak u was plotkowali??? Odpowiedz Link
dragomir6 Re: oferty pracy - fikcja 29.09.13, 09:15 Nie. Było ogłoszenie, ale osoba już była przydzielona. Odpowiedz Link
zocha37 Re: oferty pracy - fikcja 27.09.13, 15:50 p-p-i napisał: > 22 czy 23 nie ma o czym mówić. > > Wieść niesie , że stanowisko jest dla kogoś zaklepane od jakiegoś czasu. TO JES > T W TYM WSZYSTKIM ŻENUJĄCE. No widzisz, a w Kędzierzynie-Koźlu - ponowna oferta na dyrektora obsługi klienta, pierwszy termin zgłoszeń upłynął 20.09.2013r. a kolejny upływa 07.10.2013r. Ciekawe czyżby brakowało kandydatów, czy też zgłaszający się nie podobają A podobno tylu chętnych fachowców ciągnie do pracy w PKO, że tylko przebierać, wybierać Odpowiedz Link
dezomorfina Re: oferty pracy - fikcja 27.09.13, 22:08 "a w Kędzierzynie-Koźlu" nie jest mi obca ta miejscowość, co prawda nigdy tam nie byłem, ale... Odpowiedz Link
zocha37 Re: oferty pracy - fikcja 27.09.13, 22:51 zocha37 napisała: > ja tyż nie ale... poplotkować zawsze możemy ...już się wypłakałam w Orzyszu, Pyrzowicach, Jaworznie, Częstochowie tyż szukają dyrechtorów jakby ktoś się pytał Odpowiedz Link
dezomorfina Re: oferty pracy - fikcja 28.09.13, 00:12 zocha37 napisała: > zocha37 napisała: > > > ja tyż nie ale... > > poplotkować zawsze możemy ...już się wypłakałam > w Orzyszu, Pyrzowicach, Jaworznie, Częstochowie tyż szukają dyrechtorów > jakby ktoś się pytał nie to chodzi, chodzi o zasady, ale to może w następnym pokoleniu... ;-( Chciałbym, np., aby, np. nie było różnić w wysokości zarobków pomiędzy zachodnimi Niemcami a resztą UE..., czy to jest jakieś nierealne... w dłuższej perspektywie..., życzenie ? Odpowiedz Link