emerytka2004 23.01.13, 05:17 Kierowca tego porsche cayenne to dupek,nie kierowca. Zrozumie to,gdy zatrzyma się na drzewie (co przy jego stylu jazdy nie dziwi),albo co gorsza , zabije kogoś na przejściu. Tylko,ze może być za późno. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przebudzonyx Re: D1 ACANA 23.01.13, 15:44 Może podasz jakieś konkrety kiedy i jakie manewry wykonał, że Cię tak wnerwił ? Odpowiedz Link
magdalennaa Re: D1 ACANA 23.01.13, 17:08 No popatrz, mi też rzuciły się w oczy wyczyny samochodów z tej firmy. Akurat nie porsche, ale pozostałych firmowych samochodów. Jak widać kozaki tam pracują. Zapominają jednak, że w charakterystycznych pojazdach są mniej anonimowi. Odpowiedz Link
emerytka2004 Re: D1 ACANA 23.01.13, 17:49 Wczoraj szłam z mamą przed 8 do przychodni i na pasach na ul. Tańskiego kierowca tego porsche na pewno znacznie przekroczył szybkość,nie zwolnił przed pasami. W nosie miał inwalidkę o kulach. później jechaliśmy do szpitala w Oławie, bo z przychodni karetka tam zabrała mamę .Mieliśmy "szczęście" mijać się z tym samym idiotą, wyprzedzającym kogo się dało na śliskiej jezdni. Odpowiedz Link
gepart35 Re: D1 ACANA 23.01.13, 17:55 www.maxbimmer.pl/f20/odjechane-tablice-rejestracyjne-7826/index41.html zdjęcie nr 2, jeśli to ten kozak to co na to nasza miejscowa policja? Odpowiedz Link
mapig Re: D1 ACANA 23.01.13, 19:40 Jest więcej tego typu pseudo kierowców! Bo kierowca tak nie jezdzi. Jeden z tak jezdżacych jest kierowcą w samochodzie dostarczającym pizze. Jezdzi jak szalony i głupi. Po uliczkach osiedlowych , gdzie chodza dzieci do szkoły, gdzie jezdza rowerzyści bez zadnych ograniczen predkości. Mam nadzieję ,ze jak kogoś skrzywdzi to będzie to tylko on sam, bo głupich nie sieja..... Odpowiedz Link
forumowitz Re: D1 ACANA 23.01.13, 20:07 Kierowcę pizzy także widziałem jak wjeżdżał rozpędzony na rondo,wogóle nie hamował,potraktował to jak drogę prostą,a przecież tam są przejścia dla pieszych i droga dla rowerów i sam wjazd na rondo powinien się 'dostojnie'odbyć,miałem wrażenie,że uderzy mnie w tył mojego auta jak już byłem w ruchu okrężnym.Oby jak najmniej tak bezmyślnych kierowców! Odpowiedz Link
mapig Re: D1 ACANA 23.01.13, 20:13 Dziwne,że nasi stróze ? bezpieczenstwa tego nie widzą! Moze za taką jazde naleza sie mandaty a i punktów by się uzbierało sporo. Az do zabrania prawa jazdy włącznie. I może wykruszyliby sie sami z naszych ulic..... Odpowiedz Link
przebudzonyx Re: D1 ACANA 23.01.13, 21:06 Dobrze mieć w aucie rejestrator jazdy, nagrywać takich, wrzucać ich "wyczyny" na youtube i wklejać tu linki - wtedy nie dość, że będą bali się kary ze strony policji lub szefa firmy w której pracują to będzie im normalnie wstyd przed znajomymi/sąsiadami/rodziną którzy zobaczą co wyczyniają i poczytają komentarze. Także obejrzenie własnej jazdy z innej perspektywy może wpłynąć na opamiętanie kierowcy bo nie ukrywajmy, że każdemu zdarza się czasem wykonać jakiś "pioruński manewr" - ważne, żeby to był wyjątek bo błędy się zdarzają, a nie styl jazdy. Odpowiedz Link
lila63 Re: D1 ACANA 24.01.13, 21:44 Ja również ostrzegam wszystkich przed kierowcą rozwożącym pizzę z Sorrento - to idiota który nie stosuje się do żadnych zasad . Odpowiedz Link