23.01.13, 05:17
Kierowca tego porsche cayenne to dupek,nie kierowca. Zrozumie to,gdy zatrzyma się na drzewie (co przy jego stylu jazdy nie dziwi),albo co gorsza , zabije kogoś na przejściu. Tylko,ze może być za późno.
Obserwuj wątek
    • przebudzonyx Re: D1 ACANA 23.01.13, 15:44
      Może podasz jakieś konkrety kiedy i jakie manewry wykonał, że Cię tak wnerwił ?
    • magdalennaa Re: D1 ACANA 23.01.13, 17:08
      No popatrz, mi też rzuciły się w oczy wyczyny samochodów z tej firmy. Akurat nie porsche, ale pozostałych firmowych samochodów. Jak widać kozaki tam pracują. Zapominają jednak, że w charakterystycznych pojazdach są mniej anonimowi.
      • emerytka2004 Re: D1 ACANA 23.01.13, 17:49
        Wczoraj szłam z mamą przed 8 do przychodni i na pasach na ul. Tańskiego kierowca tego porsche na pewno znacznie przekroczył szybkość,nie zwolnił przed pasami. W nosie miał inwalidkę o kulach. później jechaliśmy do szpitala w Oławie, bo z przychodni karetka tam zabrała mamę .Mieliśmy "szczęście" mijać się z tym samym idiotą, wyprzedzającym kogo się dało na śliskiej jezdni.
        • gepart35 Re: D1 ACANA 23.01.13, 17:55
          www.maxbimmer.pl/f20/odjechane-tablice-rejestracyjne-7826/index41.html
          zdjęcie nr 2, jeśli to ten kozak to co na to nasza miejscowa policja?
        • mapig Re: D1 ACANA 23.01.13, 19:40
          Jest więcej tego typu pseudo kierowców! Bo kierowca tak nie jezdzi. Jeden z tak jezdżacych jest kierowcą w samochodzie dostarczającym pizze. Jezdzi jak szalony i głupi. Po uliczkach osiedlowych , gdzie chodza dzieci do szkoły, gdzie jezdza rowerzyści bez zadnych ograniczen predkości. Mam nadzieję ,ze jak kogoś skrzywdzi to będzie to tylko on sam, bo głupich nie sieja.....
          • forumowitz Re: D1 ACANA 23.01.13, 20:07
            Kierowcę pizzy także widziałem jak wjeżdżał rozpędzony na rondo,wogóle nie hamował,potraktował to jak drogę prostą,a przecież tam są przejścia dla pieszych i droga dla rowerów i sam wjazd na rondo powinien się 'dostojnie'odbyć,miałem wrażenie,że uderzy mnie w tył mojego auta jak już byłem w ruchu okrężnym.Oby jak najmniej tak bezmyślnych kierowców!
            • mapig Re: D1 ACANA 23.01.13, 20:13
              Dziwne,że nasi stróze ? bezpieczenstwa tego nie widzą! Moze za taką jazde naleza sie mandaty a i punktów by się uzbierało sporo. Az do zabrania prawa jazdy włącznie. I może wykruszyliby sie sami z naszych ulic.....
              • przebudzonyx Re: D1 ACANA 23.01.13, 21:06
                Dobrze mieć w aucie rejestrator jazdy, nagrywać takich, wrzucać ich "wyczyny" na youtube i wklejać tu linki - wtedy nie dość, że będą bali się kary ze strony policji lub szefa firmy w której pracują to będzie im normalnie wstyd przed znajomymi/sąsiadami/rodziną którzy zobaczą co wyczyniają i poczytają komentarze.

Także obejrzenie własnej jazdy z innej perspektywy może wpłynąć na opamiętanie kierowcy bo nie ukrywajmy, że każdemu zdarza się czasem wykonać jakiś "pioruński manewr" - ważne, żeby to był wyjątek bo błędy się zdarzają, a nie styl jazdy.
    • lila63 Re: D1 ACANA 24.01.13, 21:44
      Ja również ostrzegam wszystkich przed kierowcą rozwożącym pizzę z Sorrento - to idiota który nie stosuje się do żadnych zasad .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka