Dodaj do ulubionych

Acana vs Applaws

02.07.13, 22:57
Moja Chica na początku z niechęcią jadła tą Acanę a teraz już nawet na nią patrzeć nie chce .. A wczoraj jak dostałam próbkę suchej karmy Applaws Puppy small & medium breeds to bez mrugnięcia wcina. Pierwszy raz widzę żeby tak wcinała suchą karmę . Myślicie żeby jej kupić ten Applaws czy zostać przy Acanie ? W sumie nie wiem nawet co to za firma ten Applaws i czy dobra ... Applaws lepsza niż Acana czy na odwrót ?
Obserwuj wątek
    • 9czarna Re: Acana vs Applaws 03.07.13, 09:47
      Osobiscie nie znam karm marki Applaws poczytaj w internecie na temat tych karm bo na sihztiakach lepiej nie eksperymentowac maja dosc wrazliwe zoladki. A co do znudzenia Acana to nasze pieski bywaja wybredne wiem bo mam trzy:) ale nie panikuje gdy ktorys wybrzydza nad miska. Nie mozesz za kazdym razem zmieniac karmy gdy pies strzela focha przy jedzeniu;) bo go przyzwyczaisz do dogadzania i co chwile bedziesz kupowac nowa karme.
    • an3czka2 Re: Acana vs Applaws 03.07.13, 12:26
      W sumie to trudno coś powiedzieć, cena świadczy że karma powinna być okey, skład też jest niezły, ale bazuje na kurczaku niestety. Jeżeli psiak je chętnie to okey. Obserwuj tylko czy nie nic się nie dzieje, bo próbki są często lepsze jak oryginał. Kupisz wielki worek i szok , bo pies nie je, ale tak bywa. Kup maximum worek 2 kg, i zobaczysz jak to mała trawi.
      Pozdrawiam Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka