libra.a 17.12.04, 11:56 Jutro wyjeżdżam, więc już teraz życzę wszystkim "Zwierzako-maniakom" wesołych i radosnych Świąt w gronie najbliższych (i ludzi, i zwierzaków). I nie zapomnijcie posłuchać, co Wasze Zwierzęta mają do powiedzenia ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Wesołych Świąt 17.12.04, 12:01 Wesołych Świąt i ładna karteczka: www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18991.php Odpowiedz Link
libra.a Re: Wesołych Świąt 17.12.04, 12:11 o rany! ale fajna! :))) ale mam ubaw! super! dziękuję Odpowiedz Link
libra.a Re: Wesołych Świąt 17.12.04, 13:44 i jeszcze mały dodatek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=18665666 Odpowiedz Link
baskarek Ja tez Wam życzę wesołych świąt..... 19.12.04, 01:51 libra.a napisała: > Jutro wyjeżdżam, więc już teraz życzę wszystkim "Zwierzako-maniakom" > wesołych i radosnych Świąt w gronie najbliższych (i ludzi, i zwierzaków). > I nie zapomnijcie posłuchać, co Wasze Zwierzęta mają do powiedzenia ;) > Choć swoje mam trochę przefikane. Muszę jechać na dwie Wigilie do Łodzi, a potem zostawić rodzinę u teściwej i w nocy wrócić do domu do psów moich, bo będą same od 12 w południe do 12 w nocy. Odpowiedz Link
baskarek Re: Ja tez Wam życzę wesołych świąt..... 19.12.04, 02:06 > > > Choć swoje mam trochę przefikane. Muszę jechać na dwie Wigilie z Krakowa do Łodzi, a > potem zostawić rodzinę u teściwej i w nocy wrócić do domu do psów moich, bo > będą same od 12 w południe do 12 w nocy. Ciesze się, że mam Was wszystkich, może spotkamy się w pierwsze święto na forum, pogadamy. Już taraz życzę Wam wszystkim ładnej choinki, miłego nastroju, i takiego ciepełka, które powinno zapanowac w ten dzień. Pogadajcie ze swoimi zwierzętami, one na pewno to zrozumieją Baskrek, z ulizaniami. Odpowiedz Link
comma Re: Ja tez Wam życzę wesołych świąt..... 19.12.04, 15:20 Ja siedze w pracy do samej Wigilii i wracam do pracy w drugi dzien swiat. I tak cudem prawdziwym mam AZ DWA dni wolne. Sciskam swiatecznie wszystkich :-)))) Odpowiedz Link