Dodaj do ulubionych

Nowa knajpa nad Wisłą

04.07.14, 12:16
Razem z temperaturą powietrza rośnie liczba atrakcji nad Wisłą. W piątek otwiera się położona kilka kroków od mostu Poniatowskiego knajpa Niedorzeczni, filia 1500m2. - W tym sezonie stawiamy na relaks na piasku i leżaku - mówią właściciele knajpy.
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,16265295,Nowa_knajpa_nad_Wisla__W_piatek_wracaja_Niedorzeczni.html
Obserwuj wątek
    • lech.junosza Re: Nowa knajpa nad Wisłą 04.07.14, 17:32
      sibek! Ty jesteś jakieś powalone biuro ogłoszeń?! Odwiedź tę knajpę i napisz jak ją oceniasz itd. Ale nie baw się słup ogłoszeniowy. Chyba, że Ci płacą za reklamę, no cóż Warszawa to drogie miasto, a słoiki ledwo starczają na niecały tydzień ... .
      • sibeliuss Re: Nowa knajpa nad Wisłą 04.07.14, 17:42
        Ja liczę, że ktoś pójdzie i oceni - wolę iść w sprawdzone miejsce, chociaż opis trąci mi kolejnym placykiem dla hipsterów.
        • lech.junosza Re: Nowa knajpa nad Wisłą 04.07.14, 21:49
          sibeliuss napisał:

> Ja liczę, że ktoś pójdzie i oceni - wolę iść w sprawdzone miejsce, chociaż opis
          > trąci mi kolejnym placykiem dla hipsterów.
          Oczywiście, że to będzie kolejna enklawa dla hipsterów. Tak jak jeszcze niedawno lokale na placu Trzech Krzyży. Ale tu położenie tej knajpy może być b. atrakcyjne widokowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka