Dodaj do ulubionych

Halo siejest

29.08.12, 10:03
co sie z Toba dzieje, wrociles do Polski czy przeniosles sie do Slowenii, jak kiedys o tym pisales i nie masz dostepu do sieci ?
Pozdrowionka z jeszcze "cieplej" Danii
Obserwuj wątek
    • mair Re: Halo siejest 30.08.12, 09:43
      roztopiles sie czy przemieniles sie w inna postac ? i nic w tym zlego, twoja sprawa
      byli tez inni, nie pomne nickow, wszystko gdzies zniklo albo istnieje pod innymi na innych forach ?
      Nie prowokuje, choc lubie, pytam przez ciekawosc.
      • siejest Re: Halo siejest 30.08.12, 19:25
        hej mair, jestem, jestem...cały czas wakacje u mnie w okolicach Zell am See...tyle się dzieje; imprezy w okolicy, łażenie po górach, jezioro, plany organizacji wycieczek do nas, kurs rangera w parku narodowym Hohe Tauern...całe lato z myślą o lecie następnym smile Pozdrawiam
        • mair Re: Halo siejest 31.08.12, 07:49
          no to ci zazdroszcze
          ja bede w Austri tylko przejazdem, no bo dwa dni w Wiedniu trudno zaliczyc do pobytu
          pozdrowionka
          • andiat Re: Halo siejest 01.09.12, 16:30
            mair jak wiesz nigdzie nie ma urlopu na stale wszedzie praca i praca
            na stale to tylko emeryturka i wyjazdy jak bedzie kasa hehehehhe
            chcialem pojechac 30 08 w rejon kaprun ale w wiedniu padalo i jakos tak wyszlo ze zostalismy w domku
            wiadomosc do Austria info
            mam camperka i siedze ostatnio na www.camperteam.pl i na www.karawaning.pl
            tam tez sa dzialy Austria lato i zima
            fajnie by bylo jak bys tam sie zalogowal i poposal bo jestes boski
            • mair Re: Halo siejest 01.09.12, 19:45
              Tak, masz racje albo praca i siedzenie w domu albo emeryturka i tez z wyjazdami krucho. Dzisiaj sprit pochlania lwia czesc kosztow i trzeba sie z tym liczyc, szczegolnie wowczas gdy do Europy ma sie daleko ale o Austri mozna czasami pisac i bez spedzania tam akurat urlopu.
              Pozdrawiam wszystkich starych wirtualnych znajomych.
              • mair Re: Halo siejest 02.09.12, 08:11
                fajne linki ale coz ja mam do powiedzenia o campowaniu, nic, to nie moj ding
                myslalem kiedys o "wojazowaniu" autocampem ale to mi wychodzi drozej od wynajmu apartamentow, wiem, wiem bliskosc natury ale jakos nie mglismy sie zdecydowac ...........
                no i ja jadac ciagle lubie "szybkosc"
                Pozdrowienia dla wszystkich
        • tmchosz Re: Halo siejest 03.09.12, 18:18
          No szkoda że teraz piszesz ze sie tam obracałeś smile
          Ja spedzilem kilka dni na kampingu Panorama koło Zell am See. Między 18 a 22 sierpnia pogoda rewelacyjna wiec bylo co oglądać.
          Wszystkim niezdecydowanym polecam Austrię. Był to mój pierwszy wypad w te okolice, ale przyrzekam, że juz nigdy, nigdzie indziej nie pojadę !!
          • mair Re: Halo siejest 03.09.12, 19:39
            Och, siejest obraca sie po okolicy juz ponad kilkanascie lat, nawet prowadzil tam gescheft. Chyba tam dalej mieszka.
            • siejest Re: Halo siejest 05.09.12, 21:37
              Mieszka dalej i chyba jeszcze pomieszka. Nie poznałem jeszcze wszystkich sympatyków okolicy wink
              Pozdrówek mair
              mair napisał:

> Och, siejest obraca sie po okolicy juz ponad kilkanascie lat, nawet prowadzil t
              > am gescheft. Chyba tam dalej mieszka.
          • siejest Re: Halo siejest 05.09.12, 21:34
            No to szkoda sad spotkać się zawsze, zawsze, zawsze fajnie z ziomalkami
            Pozdrówek
            tmchosz napisał:

> No szkoda że teraz piszesz ze sie tam obracałeś smile
            > Ja spedzilem kilka dni na kampingu Panorama koło Zell am See. Między 18 a 22 s
            > ierpnia pogoda rewelacyjna wiec bylo co oglądać.
            > Wszystkim niezdecydowanym polecam Austrię. Był to mój pierwszy wypad w te okoli
            > ce, ale przyrzekam, że juz nigdy, nigdzie indziej nie pojadę !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka