Dom i rodzina
1przeszłość-pustelnik
2obecnie-mag
3wpływy zewnętrzne-paź puchar
4Twój wpływ-8 puchar
5możliwości-5 monet
6dalsza przyszłość-as monet
pustelnik wskazuje mi że w rodzinie czułaś się samotna. Brak zrozumienia spowodował że izolowałas się od bliskich.. Bądź oni izolowali się od Ciebie zajmując się swoimi sprawami. Mag mówi że obecnie są zwrócone oczy rodziny na Twoją osobę, oceniają Cię wytykają błędy rozliczają nawet z dalekiej przeszłości na co wskazywał by pustelnik. Rodzina w jakiś sposób się integruje zmawia naradza obraduje.. Paź puchar podpowiada mi tylko jedno wpływ na sytuację ma dziecko może pojawiło się ono w Twojej rodzinie bądź u kogoś kto jest w jakiś sposób powiązany z Twoja rodziną nic innego nie przychodzi mi tu do głowy

wpływ na sytuację w rodzinie masz ale jakby z niego nie korzystasz. Zostawiasz sobie taką opcje w razie czego. Oddalasz się od rodziny zostawiając sobie w razie potrzeby otwartą furtkę powrotu. Chodź domyślam się że chciałabyś rzucić to wszystko w diabły i pójść przed siebie podświadoma emocjonalna więź z rodziną nie pozwala Ci na taki krok. Jakie i czy masz możliwości wprowadzenia zmian- 5 monet pokazuje że gdy wszystko się sypie gdy przychodzą problemy i kryzysy wtedy bliscy zwracają się do Ciebie po pomoc właśnie wtedy jesteś jakby "Panem sytuacji" możesz dyktować jakieś warunki itp as monet to szansa na zaciśnienie więzi rodzinnych jaka pojawi się w przyszłości. To nowy cykl w Twojej rodzinie. Gdy uporasz się z obecną sytuacją w domu (mag obecnie zapewne dużo sztuczek manipulacyjnych) gdy zakończą się te wszystkie "obrady" as monet zacznie działać i otworzy nowe perspektywy nawet jeśli miała by to być tylko perspektywa świętego spokoju (po licznych dyskusjach z magiem w tle)
nie bawem kolejne części w tym wątku