Dodaj do ulubionych

Panorama dla Babowej cz1

11.06.13, 17:28
Dom i rodzina
1przeszłość-pustelnik
2obecnie-mag
3wpływy zewnętrzne-paź puchar
4Twój wpływ-8 puchar
5możliwości-5 monet
6dalsza przyszłość-as monet

pustelnik wskazuje mi że w rodzinie czułaś się samotna. Brak zrozumienia spowodował że izolowałas się od bliskich.. Bądź oni izolowali się od Ciebie zajmując się swoimi sprawami. Mag mówi że obecnie są zwrócone oczy rodziny na Twoją osobę, oceniają Cię wytykają błędy rozliczają nawet z dalekiej przeszłości na co wskazywał by pustelnik. Rodzina w jakiś sposób się integruje zmawia naradza obraduje.. Paź puchar podpowiada mi tylko jedno wpływ na sytuację ma dziecko może pojawiło się ono w Twojej rodzinie bądź u kogoś kto jest w jakiś sposób powiązany z Twoja rodziną nic innego nie przychodzi mi tu do głowyuncertain wpływ na sytuację w rodzinie masz ale jakby z niego nie korzystasz. Zostawiasz sobie taką opcje w razie czego. Oddalasz się od rodziny zostawiając sobie w razie potrzeby otwartą furtkę powrotu. Chodź domyślam się że chciałabyś rzucić to wszystko w diabły i pójść przed siebie podświadoma emocjonalna więź z rodziną nie pozwala Ci na taki krok. Jakie i czy masz możliwości wprowadzenia zmian- 5 monet pokazuje że gdy wszystko się sypie gdy przychodzą problemy i kryzysy wtedy bliscy zwracają się do Ciebie po pomoc właśnie wtedy jesteś jakby "Panem sytuacji" możesz dyktować jakieś warunki itp as monet to szansa na zaciśnienie więzi rodzinnych jaka pojawi się w przyszłości. To nowy cykl w Twojej rodzinie. Gdy uporasz się z obecną sytuacją w domu (mag obecnie zapewne dużo sztuczek manipulacyjnych) gdy zakończą się te wszystkie "obrady" as monet zacznie działać i otworzy nowe perspektywy nawet jeśli miała by to być tylko perspektywa świętego spokoju (po licznych dyskusjach z magiem w tle)

nie bawem kolejne części w tym wątkusmile
Obserwuj wątek
    • freya_v Cz2 sfera uczuciowa 11.06.13, 17:50
      Przeszłość-księżyc
      obecnie-2 mieczy
      wpływy zewnętrzne-rydwan
      Twój wpływ-2monet
      mozliwosci-6 buław
      dalsza przyszłość-4 mieczy

księżyc i 2 mieczy obok siebie wskazywały by że długo nie było w Twoim życiu mężczyzny.. Księżyc to dla mnie brak uczuć i duża niejasność we wszelkich relacjach.. Myślę że czasem pojawiał się ktoś ale nie byłaś nigdy pewna na czym stoisz czego możesz od danej osoby oczekiwać na co liczyć. Nie raz marzyłas wyobrażałas sobie że spotykasz kogoś wyjątkowego w myślach szlifowałaś jak mógłby wygladac Twój potencjalny związek niestety marzenia nie przekładały się na rzeczywistość myślę że wszystkie te pragnienia porzuciłaś już w swoim życiu myśląc teraz czy ja jeszcze kogoś spotkam czy zasługuje na miłość? A co będzie jeśli nie spotkam? Czy dam sobie radę? I wiele wiele innych podobnych pytań.. Babowa czy czujesz że ktoś wywiera na Ciebie presję? Jeśli nie to możliwe że czujesz że presję wywiera na Ciebie życie nieustający płynący czas.. Porzucając marzenia o związku nie robisz już za wiele w poszukiwaniu miłości/partnera. Twoja postawa jest dość bierna w tej dziedzinie masz możliwość odniesienia sukcesu na tym polu ale jesteś zbyt zachowawcza. W 2 mieczy dopuki nie podejmiesz nie złapiesz się jakiejś konkretnej idei nie zdecydujesz się na jakiś konkret zwycięstwo sukces w 6 buław będzie poza zasięgiem. 2 mieczy ma to do siebie że tkwimi w niej na własne życzenie. Tylko podjęcię przez nas wreście jakiejś decyzji pozwala wyjść z tej męczarni psychicznej. Po 4 mieczy poznaje jednak że długo będziesz jeszcze tkwić w tej dwójce w wyniku czego będziesz maksymalnie wyczerpana psychicznie i zamiast wyjść miłości na przeciw będziesz wolała zaszyć się w łóżku i poprostu psychicznie odpocząć.. Sukces jest na wyciągniecie ręki łatwo mi powiedzieć przestań się wreście wahać ale to nie takie proste ja wiem ale próbować trzebasmile
      • babowa Re: Cz2 sfera uczuciowa 11.06.13, 19:05
        jejuu, no
        zna meza od 20 lat, przed nim raczej tez samotnie nie chadzałam po ulicach i nie wiem, jak wytłumaczyc te ksiezyc
        ja to inaczej widze
        ksiezyc to wszelkie niedopowiedzenia, kretactwa meza, niewinne oszukanstwa i iluzja normalnosci
        to było, mineło
        teraz jestem czujna, moze i nawet skupiona?
        moje zachowanie rzutuje na nasze relacje i mam tu sporo do powiedzenia
        nie czuje sie zmeczona małzenstwem, nie odczuwam braku uczuc
        jakby nie o nas;/
    • freya_v Cz3 sfera zawodowa 11.06.13, 18:05
      Przeszłość-3 puchar
      obecnie-król mieczy
      wpływy zewnętrzne-wisielec
      Twój wpływ-5 mieczy
      możliwości-kapłanka
      dalsza przyszłość-10 buław

babowa nie wiem czy nadal pracujesz ale te karty mówiły by że nie więc będę się tym sugerować.. W pracy panowała zgodna przyjazna atmosfera do czasu gdy nastąpił nowy szef kierownik lider który porozstawiał was po kątach i sielanka się skończyła.. Dużo wymaga ocenia i eliminuje tych którzy mu przeszkadzają nie pasują do jego wizji miejsca pracy.. Patrząc na dalsze karty widziałabym że wręczył Ci wymówienie bądź przymusowy urlop.. Wisielec wskazywałby że nie masz obecnie kontaktu z pracownikami. W 5 mieczy nie masz wpływu na obecną sytuację nie zgadzasz się często z królem mieczy ale nic nie możesz na to poradzić. Musi Cię bardzo boleć ta sytuacja.. Możliwości w kapłance widziałabym tu załatwienie jakiś spraw po cichu może w tajemnicy przed tym królem mieczy być może chodzi o kobietę która może pomoc Ci w obecnej sytuacji zawodowej. 10 buław na przyszłość oznacza albo trud w znalezieniu pracy (jeśli obecnie jej nie masz) albo więcej pracy w obecnej bo król mieczy może wymagać jeszcze więcej wydajności od swoich pracowników.. Spocznie na Tobie większa odpowiedzialność.. 10 buław obok kapłanki może to być również brzemię uchowania wymienionej wyżej tajemnicy.
      • babowa Re: Cz3 sfera zawodowa 11.06.13, 19:15
        pracuje cały czas, dyrektor wciaz ten sam, pracownicy rowniez
        zmiana stosunkow w pracy , wg mnie, zmieniła sie po moim powrocie po macierzynskim
        i moje obecne relacja z reszta kadry sa dosłownie zawieszoine, jest obopolna obserwacja i wzajemne wyczekiwanie nastepnego kroku
        5 mieczy mowi o mojej bezsilnosci, niemoznosci wprowadzenia zmian ku lepszemu
        o kaplance nie wiem nicsmile, ale na nia poczekam
        a te 10 bulaw to dalsza praca w pocie czoła i tak pewnie bedzie
    • freya_v Cz 4 finanse 11.06.13, 18:27
      Przeszłość-6 monet
      obecnie-król puchar
      wpływy zewnętrzne-cesarz
      Twój wpływ-7 mieczy
      możliwości-9 mieczy
      dalsza przyszłość- 8 monet

w przeszłości dostałas do ręki jakieś spore pieniądze ale widać że ślad już po nich zaginął bo teraz w królu puchar pozostaje Ci tylko sentyment. Dodatkowo jakiś pan oczekuje od Ciebie pieniędzy bądź ty oczekujesz od niego i w królu puchar czekasz i myślisz KIEDY kiedy to dostanę lub kiedy z czego mu oddam.. 7 mieczy kombinujesz jak tu wybrnąć z tej sytuacji sama też wyczuwasz że ktoś kombinuje wyrolować Ciebie i myślisz jak temu zapobiec/nie dać się.. Zajadasz przy tym bardzo dużo stresu boisz się o swoje finanse boisz się że ktoś Cię oszuka bądź że jakiś Twój przekręt się wyda.. Ale 8 monet na przyszłość powinno Cię uspokoić pieniądze będą będą plany oszczędnościowe typu co gdzie ile mogę.. Więc sytuacja chodź teraz ciężka unormuje sięsmile
      • freya_v Cz 5 zdrowie 11.06.13, 18:33
        Przeszłość-królowa buław
        obecnie-królowa monet
        wpływy wewnętrzne-4 buław
        Twój wpływ-8 mieczy
        możliwości-2 buław
        dalsza przyszłość-7 puchar

babowa chyba coś zaleczyłas w ostatnim czasie ale nie wyleczyłas tego do końca. Jakiś stan zapalny na myśl mi przychodzi. Karty pokazują że masz możliwość pójść do lekarza i dać znać że był/jest problem ale tego nie robisz bo to "zaleczenie" narazie Ci wystarcza. Nie pieczę nie boli chodzic można więc do lekarza nie ma po co iść.. I jak widać raczej prędko się tam nie wybierzesz myślę że przez brak czasu poprostu bo będzie dużo pracy (10 buław i 8 monet w poprzednich wątkach)
        • freya_v Cz ostatnia wykształcenie i podróże 11.06.13, 18:46
          Przeszłość-królowa mieczy
          obecnie-rycerz buław
          wpływy wewnętrzne-wieża
          Twój wpływ-7 monet
          możliwości-3 mieczy
          dalsza przyszłość-kochankowie

królowa mieczy to wykształcona kobietka co tu dużo pisać znasz się na rzeczy masz już duże doświadczenie wypracowałaś sobie pozycję.. A tu wpada rycerz buław i stwierdza "mało" więc musisz się do uczyć coś sobie przypomnieć odświeżyć materiał.. Wieża pokazuje że schemat znany Ci do tej pory runął i już nic Ci po nim.. Całe doświadczenie jakie masz okazuje się być za małe w obliczu nowości jakie się pojawiły.. Ale Ty spokojnie opracowujesz plan zbierasz informacje podszkalasz się i czekasz na odpowiedni moment by zaprezentować swoje nowe umiejętnoścismile 3 mieczy pokazuje możliwości z których poprostu musisz skorzystać chodź bardzo nie chcesz.. Kochankowie to wyzwanie które na Ciebie czeka jak już dojrzejesz w 7 monet. To też trudna decyzja jaką przyjdzie Ci podjąć gdy ten proces się zakończy. Spróbować czy nie? Takie pytanie napewno się pojawi.. O podróżach nie pisałam bo żadna z kart na kartę podróżnych mi nie wygląda. Chyba bardzo dużo czasu spędzasz w jednych i tych samych miejscach..

Palce mnie normalnie rozbolałytongue_out mam nadzieję że głupot nie na tworzyłamtongue_out i nie na darmo to wszystkowink
          • babowa Re: Cz ostatnia wykształcenie i podróże 11.06.13, 19:30
            a tu jakos chyba mi najblizejsmile
            ciagle sie doksztalcam, czytam, wyszukuje i ciagle okazuje sie, ze trzeba wiedziec cos jeszcze smile

siedze na 4 literach faktycznie, podroze nie sa nawet w mojej głowiesmile

dzieki freya za tyle pracy
            bo jestem pod wrazeniem, ile tego i jak szybko ogarnełas rozklad
            popatrze jeszcze i przemysle to i owo
            dziekuje baardzo smile
        • babowa Re: Cz 5 zdrowie 11.06.13, 19:21
          nic mnie nie boli, nic nie dolega
          ponad roku temu mjiałam powazny stan zapalny ale , wlasnie, było , mineło
          \i nic z tym nie robie, bo nie odczuwam juz dolegliwosc, wiec nie mam powodu do wizyty
      • babowa Re: Cz 4 finanse 11.06.13, 19:19
        nie wiem, ale chyba tez nie jest do konca
        bo z dołka, takie prawdziwego juz wyszlismy
        jestem niepewna ciaglosci finansowej, boje sie powrotu czasow chudych
        ale nie moge teraz narzekac
        i nie ma teraz kobinatorstwa a szukanie sposobu poprawy
    • babowa Re: Panorama dla Babowej cz1 11.06.13, 18:56
      kurczem fraya
      odwaliłas kawal roboty... ale to jakby nie o mnie
      nie wiem czy mowiac o rodzinie, masz na mysli moich rodziców, czy moje małzenstwo
      ale...
      tak teraz czytam raz kolejny i mysle, ze tu chodzi o sprawy malzenskie
      to bycie obok siebie, a nie z soba, pojawienie sie kolejnego dziecka i faktycznie pojawiły sie inne, cieplejsze relacje
      nie moge odniesc sie do tego "zmawiania" rodziny, jakos nic mi nie przychodzi do głowy

i jesli wali sie i pali , to faktycznie jestem osoba , ktora zaczyna dzialac, kombinowac i uzdrawiac
      ale nie ma oddalania sie od rodziny
      ciezko mi sie tu odnalezc
      • freya_v Re: Panorama dla Babowej cz1 11.06.13, 19:12
        Spokojnie babowa.. Rozkład lepiej sobie wziąść tak ogólnietongue_out nie ma co się wdawać w szczegóły.. Wystarczy mi że w coś tam trafiłam rozkład trudny sama widzisz.. Ja tej roboty nie żałuję wręcz przeciwnie stawiłam czoła wyzwaniu a jak mi poszło to już insza sprawatongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka