Dodaj do ulubionych

Śmierć jako cel w stosunkach

20.06.13, 19:44
...no właśnie.
Chociaż w pierwszych słowach chciałam pogratulować stworzenia forum- będę tutaj Algario, częstym gościem smile)
Wypadła mi kilka razy na takiej pozycji co do stosunku pewnej osoby do mnie....tzn celu tychże stosunków. No zabić mnie nie chce wink) Chce odrodzenia znojomości na zupełnie inych zasadach? grubej kreski i rozpoczęcia od nowa? Od nowa w jakiej formie? zupełnie innej, nienawiazującej do przeszłosci? Wiem, ze może pytanie z czapy, wyjete z kontekstu innych kart, ale na pierwszy rzut..co myslicie?

Obserwuj wątek
    • babowa Re: Śmierć jako cel w stosunkach 20.06.13, 19:59
      pierwszy rzut , to witam z usmiechem smile

a mysl dotyczaca smierci w znajomosciach , moim zdaniem, dotyczy kontynuacji znajomosci
    • algaria Re: Śmierć jako cel w stosunkach 20.06.13, 20:26
      Witam serdecznie lisico smile

Jako cel w stosunkach.. hmm Jak się domyślam Jest to pierwsza karta w rozkładzie Tajna kieszeń

Śmierć - chce zmian na innych zasadach, chce może nie od nowa znajomości ale innej jej "jakości" ale najbardziej prawdopodobne on chce zmienić Ciebie - to jest jego cel nie tylko do waszej relacji co do Ciebie i ja bym to właśnie tak ujęła - on chce Ciebie zmienić ,chcę Ciebie innej niż byłaś do tej pory - jakiej? Szkoda, że albo nie podałaś innej karty albo nie dociągnęłaś - ja zawsze do Śmierci i Koła fortuny dociągam kartę by wiedzieć w co się zmieni.
      On również może chcieć zmienić siebie dla Ciebie ... ale ja obstaje że chce zmiany Ciebie i teraz czy chce by wasza znajomość była bliższa byś Ty była bliższa byś była bardziej ufna jemu czy bardziej otwarta a może chce seksu? Ty wiesz najlepiej jaka byłaś dla niego i "w co" on chce zmienić Ciebie.
    • freya_v Re: Śmierć jako cel w stosunkach 21.06.13, 11:50
      Myślę że chodzi o transformację znajomości/relacji. Zmiany jej wyrazu, charakteru.. Algaria słusznie zaznaczyła że przydały by się pozostałe karty bo na podstawie wszystkich kart z rozkładu może się okazać że chce definitywnego zakończenia relacji z Tobą ale z samej tej karty trudno powiedzieć czy o to właśnie chodzi.
      Może też chodzić że chce wspólnie z Tobą coś zmienić może chciałby żebyś mu pomogła coś zakończyć albo zmienić.
      • hanna1985 Re: Śmierć jako cel w stosunkach 21.06.13, 15:14
        zgadzam sie z freya ,mysle podobnie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka