Dodaj do ulubionych

Ale miałam sen

02.11.13, 13:45
O Matulu!!!

Przysnęłam dziś w dzień - mój pies się nie przestawił na nowy czas i już, przed 7 rano skacze po mnie, bo chce na dwór, a dla mnie 7 rano to barbarzyńska pora...

No nic - otuliłam się kocem i zasnęłam i miałam... koszmar

Śniło mi się że.... jakaś pani o nicku "październikowa słota" przejęła moje (nasze) forum. Najpierw nie mogłam na nie wejść, bo właściciel mi zabronił (taki komunikat się ukazał na szarym tle). Siedziałam i patrzyłam w monitor i mówię do siebie (we śnie) jak to nie mogę wejść?? Pomyliłam fora czy co?? Kto jest właścicielem tego forum?? Ale jakoś zostałam odblokowana - no wchodzę na ABC Tarota - myślę .. przecież to moje forum, dlaczego nie mogłam wejść. Patrze dalej, a tam jako założyciel ta październikowa słota. A niżej na niebiesko podświetlone oświadczenie: Koniec rządów Algarii, przejęłam to forum w trosce o was i o tarota, bo była właścicielka go całkowicie zawładnęła, tworzy wątki i nie daje nikomu nic napisać, jest wredna i na niczym się nie zna, - teraz ja będę właścicielem, a Algarii mówimy pa pa - prawda że chcecie nowego właściciela? - to było skierowane do Was jako ankieta... Pomyślałam jeszcze skoro ktoś umiał przejąć forum to i przejmie mój blog.
Ledy nie było na GG więc szybko chciałam zadzwonić do babowej, by pomogła i zobaczyła co się dzieje, ale nie mogłam nigdzie znaleźć telefonu. Krzyczałam na wszystkich gdzie mój telefon, oddajcie mi telefon, ja szybko muszę zadzwonić. Biegałam po mieszkaniu mojej mamy, przewalałam koce, poduszki torebkę, szukałam gwałtownie. Mąż podał mi swój bym zadzwoniła to gdzieś się mój odezwie. Najpierw nie mogłam sobie przypomnieć numeru do siebie, później skrupulatnie wbijałam cyferki by się nie pomylić a i tak owszem odzywał się telefon, ale nie mój tylko mojej mamy - no zdenerwowana byłam okropnie... i się obudziłam.

Kurcze żeby aż tak przeżywać?? Tego się nie spodziewałam smile
Obserwuj wątek
    • babowa Re: Ale miałam sen 02.11.13, 13:54
      daj spokoj
      tak netem zyc?
      to chore, wiesz?
      nie masz zycia prywatnego?
      nie udzielasz sie charytatywnie?
      znajdz sobie jakis cel w zyciu
      a moze to znak, by przekazac forum w inne rece?
      moge je wziac,jakby co?
      • babowa Re: Ale miałam sen 02.11.13, 13:55
        big_grin
        tez cie lubiebig_grin
        to znak,ze w dzien spac nie wolno

http://i43.tinypic.com/14devqc.gif
        • algaria Re: Ale miałam sen 02.11.13, 14:22
          teraz wiem że nie wolno spać w dzień
          Już nigdy nie zasnę big_grin

Dobrze że mi się to nie śniło 3 czyli jutro, bo wtedy podobno się będzie miało sny prorocze
      • algaria Re: Ale miałam sen 02.11.13, 14:46
        babowa napisała:

> daj spokoj
        > tak netem zyc?
        > to chore, wiesz?
        > nie masz zycia prywatnego?
        > nie udzielasz sie charytatywnie?
        > znajdz sobie jakis cel w zyciu
        > a moze to znak, by przekazac forum w inne rece?
        > moge je wziac,jakby co?
        >

A może to Ty podstępna żmijko
        wyhodowana na własnej piersi
        zabierzesz mi moje forum
        podpisując się październikowa słota tongue_out

Bierz co chcesz
        wszystko weź
        co tylko mam
        weź co chcesz nawet deszcz
        i z.. kłak tongue_out
        • leda-is-one Re: Ale miałam sen 02.11.13, 14:53
          hahahahahahahah!!!!!!ale się uśmiałam!!!!
          O matulu!!!!
          Babowa ma racje!
          ale chyba Ci "stanowiska" nie chce zabieraćwink
          cudownie że się już obudziłaś
          Moja mama mawiała ze strachu doznać we śnie to dobrzesmile
          • algaria Re: Ale miałam sen 02.11.13, 15:03
            Może karty powinnam położyć co sen oznaczał i jakie ma przesłanie dla mnie w przyszłości?? wink
            • hanna1985 Re: Ale miałam sen 02.11.13, 16:20
              czas pokazewinkja wiem ,ze mas zawsze dobre intencje i ejstes pomocna !pozdrawiam
    • krakuskaa Re: Ale miałam sen 02.11.13, 16:57
      hahahahasmile fajnie,,
      dziewczyny, zauważyłyście, że obok ruszyły wykopaliska archeologiczne?wink
      • kita32 Re: Ale miałam sen 02.11.13, 18:12
        O rany! jaki sen! I jaki nick miała ta postać ze snu - październikowa słota - niesamowite!
      • babowa Re: Ale miałam sen 02.11.13, 18:13
        zauwazyłysmy
        big_grin
        • algaria Re: Ale miałam sen 02.11.13, 18:15
          No czymś muszą żyć skoro każdy nowy to wróg a stary jeszcze większy big_grin
    • nagietek123 Re: Ale miałam sen 02.11.13, 20:52
      Myslę, że sen mówi o Twoim przywiązaniu, dumie z forum - Twojego dziecka. Tymczasem sama czujesz się wobec mamy dzieckiem. Chyba macie trudne relacje. Pomaga Ci mąż tak, jak umie. Możesz na niego liczyć. mama jawi mi się jako osoba oceniająca i krytyczna - myślę, że wspiera Ciebie, poddaje w wątpliwość Twoje osiągnięcia.
      • nagietek123 Re: Ale miałam sen 02.11.13, 20:56
        Miało być: nie wspiera Ciebie...
        • leda-is-one Re: Ale miałam sen 03.11.13, 06:01
          Algaria,odreagowałaś w tym śnie zmory związane z przeszłością,teraz we śnie Twoja podświadomość zrzuciła z Ciebie ten balast,powinno być już dobrze.Kart na ten sen nie stawiaj,żyj tu i teraz -na ABC- tu jesteś na pewno bezpiecznasmile
          • ja-tekla Re: Ale miałam sen 03.11.13, 08:24
            ten sen to odzwierciedlenie twoich lęków, Algario...
            za bardzo wszystkim i wszystkimi się przejmujesz, za bardzo analizujesz, za bardzo chcesz nad wszystkim mieć kontrolę...
            tak się nie da na dłuższą metę, serio...wyluzuj, zacznij się cieszyc tym, że forum jest i rozwija się, smile

hmm....pazdziernikowa słota...ja urodzona w pazdzierniku, hihi
            • algaria Re: Ale miałam sen 03.11.13, 12:04
              Ja sądzę, że we śnie chodziło o całe te pomyje na mnie wylane, bardzo niesprawiedliwie i ciągle wylewane przy najmniejszej okazji, a mnie zawsze niesprawiedliwość najbardziej bolała.. i w tym śnie oprócz zabrania mi dobrego imienia, to zabrano mi coś co kocham, sprawia mi przyjemność i co stworzyłam -pozbawiono mnie radości w imię wydumanych pretensji i kłamliwych pomówień.

Ten sen z moją matką nie miał nic wspólnego - bo ja mam z matką stosunki poprawne - ona mnie wspiera i popiera, a to że się czasem jej boje bo jest despotką - no kogoś się muszę bać wink
              • ja-tekla Re: Ale miałam sen 03.11.13, 17:02
                sorki, ale chyba zbyt osobiscie bierzesz do siebie, Algario...
                wtedy oberwało się kilku osobom, nie tylko tobie wink
                lecz czy warto to rozpamiętywać, żal w sobie chować, urazy nie zapominać??
                było, minęło...złe energie odciąć!
                czas na nowe...
                a sen wyraznie ukazuje twój strach, twoje lęki, twoje obawy....
                czas na nowe! przeszłości nie trzymać się kurczowo! było, minęło!
                • algaria Re: Ale miałam sen 03.11.13, 17:39
                  Ten sen był właśnie rozliczeniem z moją przeszłością

Odcinam mieczem przeszłość od przyszłości

https://pu.i.wp.pl/k,MjUyODA3MDgsNDU1OTMxMTU=,f,miecz_argonaut__uc1416_.gif
                  • leda-is-one Re: Ale miałam sen 03.11.13, 18:37
                    AMEN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka