ja-tekla 04.11.13, 07:43 zagadka z przymróżeniem oka dlaczego dziś teklę głowa boli? 1 - bo nadcisnienie jej dokucza 2 - bo się zamartwia? 3 - bo nalewki wczoraj przecedzała? 4 - bo teściowa z wizytą się zapowiedzała? zapraszam do zabawy choc ból powazny! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nagietek123 Re: zagadka-żart 04.11.13, 08:55 To jest powód bólu głowy Tekli: sedno - 2 kielichów nadciśnienie jej dokucza - Świat bo się zamartwia - 6 kijów bo nalewki wczoraj przecedzała - król mieczy bo teściowa z wizytą się zapowiedziała - 4 mieczy Stawiam na nadciśnienie, nalewki tez mi pasują Odpowiedz Link
algaria Re: zagadka-żart 04.11.13, 15:46 Obstawiam Nalewki i sobie Tekla popiła 1 - 6 monet 2 - 8 buław 3 - 3 mieczy 4 - 5 kielichów Odpowiedz Link
leda-is-one Re: zagadka-żart 04.11.13, 16:53 Ja mam Króla Mieczy, bez obstawiania narazie.ale takie dziwne oblicze ten Król to tylko mnie może pokazać Odpowiedz Link
ja-tekla odpowiedz... 05.11.13, 06:39 tekla nalewki przecedzała, próbowac musiała i ze "zmęczenia" głowa ją rozbolała coś za duzo prawidłowych odpowiedzi było, hmmm...czyżby o coś wiedzmy mnie podejrzewały? że niby pewne skłonności itp.? Odpowiedz Link
leda-is-one Re: odpowiedz... 05.11.13, 06:51 ..no nie absolutnie Cie nie podejrzewamy,Król Mieczy nie ma skłonności,on degustuje z rozumem..tylko pewnie było za dużo do degustowania a trzeba było, on jest obowiązkowy... Nagietku po czym dedukowałaś że to właśnie ten Król wskazuje na nalewki??? Ja ,jak go wyciągnęłam to zgłupiałam,mimo że wiedziałam o przyczynie przypadłości naszej Wiedzmy Tekli Odpowiedz Link
nagietek123 Re: odpowiedz... 05.11.13, 09:45 Mój mąż mi wychodził w Królu mieczy (prawnik), a on to lubił popić No te dwa puchary. Odpowiedz Link