Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę

20.06.14, 21:43
Witam,
mam mega doła w sumie, tj. związane z pracą.Od 2 lat nowa dyrektorka w szkole i mam wrażenie,ze jest do mnie uprzedzona. Czy dobrze myślę? Nie wiem jakie najlepiej zadać pytanie uncertain
Ktoś spojrzy w karty? No i czy da mi wychowawstwo od wrzesnia, chcialabym ale ona woli chyba swoich ludzi.
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: prośba o wróżbę 20.06.14, 22:04
      Witam
      Stosunek dyrektorki do Anuszki - Arcykapłanka, 9 mieczy, Król buław.
      Skutki dla Anuszki - 4 mieczy, 4 kielichów.
      No tak. Powstrzyma ci wszelkie awansy, każe czekać, i będziesz mocno zawiedziona. Czwórki są mocno ziemskie, czyli wykonanie uderzy w ziemię skutecznie. Wszystko się urzeczywistni i osiądzie. Nie masz ruchu, panna. W Kapłance masz wroga,i to silnego, bo to WA. Ona patrzy i spisuje, a jest przenikliwa i widzi więcej niż daje po sobie poznać. Każde twoje uchybienie jest zapisywane i przetrawiane w tej mądrej głowie. Może coś knuć, żeby ci krwi napsuć i to skutecznie, bo jest Król buław, czyli żywioł ognia. Jest zdeterminowana, silna i skuteczna. Niestety. Wielki przeciwnik, trudny, silny intuicją i charakterem. Na wychowawstwo masz Śmierć. Raczej - nie. Co ci może pomóc? 5 buław. Zrób awanturę. Nie żartuję. Kapłanka boi się konfrontacji, to szara eminencja. W grze zakulisowej przegrasz, w grze otwartej masz szansę.
      Pzdr.
      Ing
      • anuszzka Re: prośba o wróżbę 21.06.14, 01:57
        Dziękuję za wróżbę smile Co byś chciała w zamian? Wróżbę?Przepis? Chętnie dla Ciebie wyciągnę karty jeśli chcesz.

inguszetia_2006 napisała:
        > Witam
        > Stosunek dyrektorki do Anuszki - Arcykapłanka, 9 mieczy, Król buław.
        Widać, że męczę ją w koszmarach nocnych 9 mieczywink O czym ona tak myśli. Albo ta dziewiątka mnie pokazuje, jest mi przykro, że tak łatwo daje się zmanipulować przez innych i nie widzi to, co powinna.
        > Skutki dla Anuszki - 4 mieczy, 4 kielichów.
        > No tak. Powstrzyma ci wszelkie awansy, każe czekać, i będziesz mocno zawiedzion
        > a.
        I tego się obawiałam. Ona wie, co ja bym chciała.

W Kapłance masz wroga,
        > i to silnego, bo to WA. Ona patrzy i spisuje, a jest przenikliwa i widzi więcej
        > niż daje po sobie poznać. Każde twoje uchybienie jest zapisywane i przetrawian
        > e w tej mądrej głowie. Może coś knuć, żeby ci krwi napsuć i to skutecznie, bo j
        > est Król buław, czyli żywioł ognia. Jest zdeterminowana, silna i skuteczna. Nie
        > stety. Wielki przeciwnik, trudny, silny intuicją i charakterem.
        Czy kapłanka może być aż taka okrutna?

Na wychowawstwo
        > masz Śmierć. Raczej - nie.
        Szkoda

Co ci może pomóc? 5 buław. Zrób awanturę. Nie żartu
        > ję. Kapłanka boi się konfrontacji, to szara eminencja. W grze zakulisowej przeg
        > rasz, w grze otwartej masz szansę.
        > Pzdr.
        > Ing
        Sama nie będę walczyć, już kilka nauczycielek w tym roku zwolniła a moją koleżankę wykończyła psychicznie. Narazie się nie odzywam. Nie potrafię zrozumieć jej polityki, ona na siłę chce zatrudnić swoich ludzi a pozwalniać wszystkich tych "starych", wartościowych nauczycieli zatrudnionych sprzed jej kadencji.
        Kończę zarządzanie oświatą i tak się zastanawiam czy tą podyplomówkę do szuflady schować czy do szkoły zanieść? To pewnie bedzie zakulisowe i przegram? Jak myślisz?
        • inguszetia_2006 Re: prośba o wróżbę 21.06.14, 11:47
          anuszzka napisała:
          Dziękuję za wróżbę smile Co byś chciała w zamian? Wróżbę?Przepis? Chętnie dla Ciebie wyciągnę karty jeśli chcesz.
          Witam
          A daj kartę, waćpanna. Na Króla kielichów z Poznania;-P Oświadczy się, zadeklaruje, czy mam go spuścić na drzewo definitywnie? Ja już jestem gotowa do cięć, więc nie będę płakać;-D
          Pzdr.
          Ing
          • anuszzka Re: prośba o wróżbę 23.06.14, 00:28
            inguszetia_2006 napisała:

> A daj kartę, waćpanna. Na Króla kielichów z Poznania;-P Oświadczy się, zadeklar
            > uje, czy mam go spuścić na drzewo definitywnie? Ja już jestem gotowa do cięć, w
            > ięc nie będę płakać;-D

Znajomość z panem z Poznania
            sedno-as buław
            tak sie nie potoczy wisielec
            tak sie potoczy 9monet
            wynik gwiazda (rycerz kielichów, wieża, kochankowie, smierć)
            przeszkoda 10monet
            sprzyja król mieczy

Na moje oko znajomość z tym panem będzie dalej trwać. Znajomość obiecująca, miła i przyjemna, dużo wiadomości. Pan będzie ładnie mówić, wzbudzi nadzieje, będzie cię adorować.
            Nawet oświadczyn można się dopatrzeć ale coś ci może nie leżeć i trzeba będzie podjąć wspólną decyzję, w którym kierunku iść. Mam wrażenie, że to może chodzić o wspólne zamieszkanie.
            Ja bym przeczekała różne burze z nim wink
            • inguszetia_2006 Re: prośba o wróżbę 23.06.14, 20:26
              Witam
              Dziękuję ci Anuszko. Widzę po tych kartach, że się pozabijamy w imię miłości;-P Czyli po staremu, huśtawka pod protektoratem Gwiazdy. Pięknie ci wyszła przeszkoda w 10 monet. Apropos tego twojego wychowawstwa, to tak sobie pomyślałam, żebyś nie dała się wkręcić w wychowawstwo, które pani dyrektor ci ewentualnie zaproponuje, bo to będzie duży zawód, może dostaniesz klasę bardzo trudną, skłóconą etc.i się na tym wykopyrtniesz. O tym może mówić 4 kielichów też. Spełnisz marzenie, a będziesz się czuła kiepsko. Patrz co od niej/pani dyrektor dostajesz.
              Pzdr.
              Ing
              • anuszzka Re: prośba o wróżbę 24.06.14, 01:08
                Będę uważaćsmile A rodzice mają napisać o mnie laurkę (na zakończenie roku) do pani dyrektor. Nie dam sięwink Mam rodziców po swojej stronie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka