algaria 28.07.14, 14:35 niestety nie mam miejsca w swojej za to chłodzę się tym: Na zmianę z tym: Zajadając się tym: A potem angina murowana, ale przynajmniej chłodniej mi.. polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieska.360 Re: Wlazłabym :) 28.07.14, 21:51 Nigdy w życiu nie piłam kwasu chlebowego, jakoś nie mam śmiałości kupić. Jak to mniej więcej smakuje? Ale taki słoń to by mi się przydał Odpowiedz Link
algaria Re: Wlazłabym :) 28.07.14, 22:16 Śliwkowy smakuje jak pumpernikiel, ma posmak wędzonej suszonej śliwki - też pierwszy raz piłam, zaskoczył mnie smak i nawet spodobał - jest gazowany i wcale nie słodki - tylko musi być schłodzony. Aa i cena to około 3,50 za 1,50 l - więc stwierdziłam że jak mi nie będzie smakował to mała strata - a może któremuś z domowników zasmakuje - w razie czego to jest borsuk (mąż mój) to on wypije Odpowiedz Link
niebieska.360 Re: Wlazłabym :) 30.07.14, 18:59 A co mi tam, kupię. Jak mi nie podejdzie, to skorzystam z twojej rady i podrzucę memu chłopu Odpowiedz Link