W związku ze zwolnieniami w pracy zapytałam o moją sytuację. Boję się, że zostanę stracona, tym bardziej, że nie umiem walczyć o siebie.
Czy zwolnią mnie z pracy – walet buław – nie, jestem bezpieczna
Moja pozycja w obecnej pracy - 6 pucharów – hmmm, do kółka wzajemnej adoracji nie należę, ale owszem istnieje u nas takie. Myślę, że jestem neutralna. Rozmawiam ze wszystkimi, nie obgaduję, nie interesują mnie plotki i gierki. Nie uczestniczę w takich rozmowach, unikam ich, chociaż informacje i tak docierają do mnie wbrew mojej woli (przez to, że zachowuję je dla siebie?) W pracy skupiam się na … pracy. Nie potrafię zinterpretować tej karty. Jestem niezauważalna? A może „ciepła klucha”?
Zmiana pracy: as buław + walet pucharów Jest szansa na zmianę pracy na lekką, mało ambitną, ale jednocześnie z małym wynagrodzeniem. Praca po znajomości? Praca w której nie mogłabym się rozwijać byłaby dla mnie największą karą.
Uczę się dopiero tarota. Sięgnęłam po niego po ponad 10-letniej przerwie (postanowiłam, że znowu spróbuję, że może do niego dojrzałam) i mam wrażenie , że wszystko interpretuję na opak. Czy to, co napisałam ma sens? Czy mam spojrzeć na rozkład jeszcze raz, na co zwrócić szczególną uwagę? Będę wdzięczna za rady.
Wyskoczyłam z czapy, ale lepszy ze mnie słuchacz niż rozmówca