Dodaj do ulubionych

a propos numerologii

23.09.14, 19:50
Powiedzcie kochane,jeśli macie chęć , będę wdzięczna za odpowiedzi, jakie numery są Waszym zdaniem szczęśliwe dla miłości (np chodzi mi o wybieranie daty ślubu), a jakie dla finansów, działalności gosp. itp.
Bo dla miłości niby 2 i 6, ale czy Wasze doświadczenie to potwierdza?
A jesli chodzi o finanse, to juz całkiem mam mętlik. Np. jaki numer sprzyja załozeniu firmy. Obstawialabym 1, bo 4 za bardzo ogranicza, 8 kojarzy mi się z wyrzeczeniami. Ale może nie mam racji? A 3? Taka niby rozwojowa i szczęśliwa, to czy bedzie tu dobra?
A może Waszym zdaniem to nie ma znaczenia...
Oświećcie mnie proszę, bo mam duzo wątpliwości. Niby 9 nie sprzyja parom, ale znam takie długoletnie dziewiatki i sie nie sypią i zaczynam watpić w ogóle w numerologie jak krakuska w tarota wink
Obserwuj wątek
    • algaria Re: a propos numerologii 23.09.14, 20:14
      8 na firmę z pewnością jest dobra

Ja miałam 2 jako dzień ślubu hmm no niby jestem z Borsukiem już 22 lata i no jestem
      My jesteśmy tak jakby karmiczni choć karmiczni nie jesteśmy bo on 7 + ja 4 - co daje 11 a to mówi o pewnym rozpadzie związku - bo ponoć związki których wspólna droga życia wynosi właśnie11 poparte 7 to rozpad zapewniony.. obiecanki wink

Znalazłam opisy poszczególnych wibracji - partnerskich jakby co to mogę wrzucić
      • nikix Re: a propos numerologii 23.09.14, 20:49
        Można być razem ale żyć osobno. To też rozpad wink

Z numerologią to jest tak, że numerki wspierają tylko coś energetycznie albo tego nie wspierają. Jak harmonizują z czymś to jest OK, jak nie to może być różnie.
        Dla firmy najważniejsze jest żeby numerologicznie harmonizowała z tym czym firma się zajmuje np.:
        1 - dla firm wprowadzających na rynek coś nowego
        2 - jest dobra dla spółek ale trzeba się przy niej liczyć z problemami emocjonalnymi pracowników
        3- branża rozrywkowa
        4 - księgowość, tylko, trzeba będzie poczekać na dochody
        5- biura podróży, szkoły
        6 - hotele, restauracje
        7 - haute couture
        8 - banki, biura maklerskie ale trzeba uważać na oszustów
        9 - stowarzyszenia i fundacje charytatywne
        • rozmaryn_1 Re: a propos numerologii 24.09.14, 12:07
          nikix napisała:

> Można być razem ale żyć osobno. To też rozpad wink
          >
          > Z numerologią to jest tak, że numerki wspierają tylko coś energetycznie albo te
          > go nie wspierają. Jak harmonizują z czymś to jest OK, jak nie to może być różni
          > e.
          > Dla firmy najważniejsze jest żeby numerologicznie harmonizowała z tym czym firm
          > a się zajmuje np.:
          > 1 - dla firm wprowadzających na rynek coś nowego
          > 2 - jest dobra dla spółek ale trzeba się przy niej liczyć z problemami emocjona
          > lnymi pracowników
          > 3- branża rozrywkowa
          > 4 - księgowość, tylko, trzeba będzie poczekać na dochody
          > 5- biura podróży, szkoły
          > 6 - hotele, restauracje
          > 7 - haute couture
          > 8 - banki, biura maklerskie ale trzeba uważać na oszustów
          > 9 - stowarzyszenia i fundacje charytatywne

Fajnie to rozpisałaś, dzięki Nikix smile
      • rozmaryn_1 Re: a propos numerologii 24.09.14, 12:04
        algaria napisała:

> 8 na firmę z pewnością jest dobra
        >
        > Ja miałam 2 jako dzień ślubu hmm no niby jestem z Borsukiem już 22 lata i no j
        > estem
        > My jesteśmy tak jakby karmiczni choć karmiczni nie jesteśmy bo on 7 + ja 4 - co
        > daje 11 a to mówi o pewnym rozpadzie związku - bo ponoć związki których wspó
        > lna droga życia wynosi właśnie11 poparte 7 to rozpad zapewniony.. obiecanki wink

Czemu 11 to rozpad, jak to liczba karty mocy, a moc łączy żeński i męski pierwiastek i wyzwala własnie wtedy najwiecej mocy ? hihi... Ty cos o tej mocy wiedziec powinnaś smile

>
        > Znalazłam opisy poszczególnych wibracji - partnerskich jakby co to mogę wrzucić

Jak mozesz, to wrzuc proszęsmile
        >
    • nikix Re: a propos numerologii 23.09.14, 20:55
      W miłości to jest bardziej skomplikowane wink
      Datę ślubu dobierasz do wibracji pary. Inna będzie dla związku 7 i 1 a inna dla 3 i 8.
      Z 9 to jest tak, że jak trafi na odpowiedni numerek np.: 7 czy drugą 9 , to potrafi stworzyć stabilny i szczęśliwy związek.
      • algaria Re: a propos numerologii 23.09.14, 21:13
        No tak związek 7 z 4 i 2 z dnia ślubu 7+4+2 = 4 czyli ciągle praca, nie ma lekko wink
        ale ponoć się bierze dzień poznania u nas jest 3 choć ponoć borsuk mnie widział wcześniej ale jakoś on mi nie wpadł wówczas w oko wink
      • rozmaryn_1 Re: a propos numerologii 24.09.14, 12:05
        nikix napisała:

> W miłości to jest bardziej skomplikowane wink
        > Datę ślubu dobierasz do wibracji pary. Inna będzie dla związku 7 i 1 a inna dla
        > 3 i 8.
        > Z 9 to jest tak, że jak trafi na odpowiedni numerek np.: 7 czy drugą 9 , to pot
        > rafi stworzyć stabilny i szczęśliwy związek.

A dałoby się ten temat rozwinąć na forum, czy za bardzo skomplikowane?
    • inguszetia_2006 Re: a propos numerologii 23.09.14, 21:22
      Witam
      Rozmaryn to jest temat rzeka. Nawet jeśli chodzi o związek. Żeby wiedzieć, czy coś z niego będzie trzeba porównać wszystko - liczbę duszy, liczbę drogi życia,liczbę długu karmicznego obu partnerów i tak dalej i tak dalej. Z tego robi się cały raport na klika stron;-P To, że związek jest wibracyjnie pod dziewiątka to za mało, by wyrokować o jego trwałości. Przecież to tylko suma dróg życia. Jedna cyfra to za mało, by kogoś lub coś scharakteryzować. To będzie jak horoskop z gazety. Pierdu, pierdu na osiołku;-P
      Pzdr.
      Ing
      • rozmaryn_1 Inguszetia 24.09.14, 12:08
        A Ty wierzysz w numerologię ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka