Dodaj do ulubionych

Proroctwa potrzebne.... czy...

04.02.15, 12:13
,,I przyjdą czasy kiedy każdy będzie mieć diabła w pudełku którego rogi będą wystawały na dachu'' - proroctwo św. ortodoksyjnego Kosmy.
100% trafności. smile
Poczekaliśmy parę dobrych latek i przyszedł ...telewizor a z nim ezo tv, wrózbici trafniejsi i mniej trafni, no i- takie rzeczy jak ,, Rozkłady podstawowy''-źródła podaję, na wszelki ... żebyście nie myślały że wwszystko za darmo, tarologia droga rzecz smile
komnataksiazki.com/jak-kupowac
Numerologia i kompozyt partnerski (smile - ja mam jeszcze w pamięci kompozyt węglowy ale trzeba się uczyć) - to ceny z wyższej półki podobnie jak wróżby naszego mistrza smile Wróżbity Macieja który ten rozkład ogłosił jako wszechosiągnięcie własne na stronie swojej smile

Ciekawe jak ceny sie kształtują u mistrza Jackowskiego, który korzystając z pomocy kolegi i asystenta swego wiernego G. Halkiew, oraz układów jego, przyjmuje również -oprócz skromnego Człuchowa w drogiej Warszawie. A o którym wiadomo, że jest nieomylny i trafny tudzież, a i pomocy policji zasięga.
Tarot tylko tani się wydaje ale na tym wrednym diabelskim obliczu internetowego bóstwa malują się ceny kart nie droższe, nawet w euro.

Jak myślicie - bo ja swojego diabła po paru konsumenckich przejściach nie podłączyłam ogonem do ściany.
Nie mówiąc, ze nasza koleżanka forumowa marta miała przejścia z w/wymienioną lanserką- mimo zakupu kart przez internet, nie uznano jej reklamacji, no i stąd zresztą - spojrzałam na ceny. I oprawę rodem z tv.
Internet też się róznie sprawuje, ale można przynajmniej obejrzeć nie tylko wiadomości z zielonego lasu
Czegoś takiego jak niełomylność nie widziałam, ale tu daję za wygraną
smile smile smile smile smile
Bardzo potrzebne proroctwo.
Wpadł mi do głowy kalendarz Majów, nasze skądinąd udane eksperymenty na
Szkółce, równoległe z wrózbami Jackowskiego prowadzone, który notabene też posługuje się tarotem i pewien wpis reklamowy, też pod moim blogiem, niejakiej wróżki Doroty, która w ,,metodzie reinkarnacji'' bardzo mocna jest. No i bubloteki wszelkie. Taki konglomerat. smile
Duchowni prawosławni jak widać przeklęli to zjawisko już paręset lat wcześniej.

To nie karty są nietrafne tylko interpretator do kitu smile
stare przysłowie Starożytnych Rzymian
Od wróżenia z flaczków jest jeszcze jedna,gorsza rzecz:flaki z olejem
Obserwuj wątek
    • tekla-ja Re: Proroctwa potrzebne.... czy... 04.02.15, 16:26
      Jak ktos chce, to korzysta.
      Przymusu nie ma, wolna wola na co kto kasę chce tracić...
      Jeden na wrózby, drugi na kursy, inny do kasyna skoczy, inny z usług w agencji skorzysta, a jeszcze inny wpłaci na Orkiestrę lub jakies hospicjum...
      I dobrze, że tak możemy wink
      • camaretto Re: Proroctwa potrzebne.... czy... 05.02.15, 11:40
        Dużo ludzi funduje sobie high life za pieniądze nabranych klientôw... nie chodziło zatem n o oni chcą je wydawać tylko o poziom wypowiedzi godny pożałoeania a wzięty z Maciej- show.
        I poziom metod ...typu metoda reinkarnacji.
        Paręset lat temu mądry człowiek przewidział, że jakiemuś złu będzie ulegać ludzkość i -miejmy nadxieję- uratuje tym sposobem parę dusz.
        Nie było cię na forum kiedy przywiało tu araksol i drugiego nicka- jasnnowidzkę -7... więc nie wiesz o czym mówię, jest jeszcze wątek koleżanki, która w tym sklepie nie zrobiła dobrego interesu. Przeczytaj sobie zatem nasze uroki , czekam w napięciu, bo są urocze smile
        A o diable i słynnych proroctwach ,,pod wezwaniem'' może ktoś da jednak jakiś komentarz, please....smile
        Tylko nie ,, Z obowiązku''

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka