,,I przyjdą czasy kiedy każdy będzie mieć diabła w pudełku którego rogi będą wystawały na dachu'' - proroctwo św. ortodoksyjnego Kosmy.
100% trafności.
Poczekaliśmy parę dobrych latek i przyszedł ...telewizor a z nim ezo tv, wrózbici trafniejsi i mniej trafni, no i- takie rzeczy jak ,, Rozkłady podstawowy''-źródła podaję, na wszelki ... żebyście nie myślały że wwszystko za darmo, tarologia droga rzecz
komnataksiazki.com/jak-kupowac
Numerologia i kompozyt partnerski (

- ja mam jeszcze w pamięci kompozyt węglowy ale trzeba się uczyć) - to ceny z wyższej półki podobnie jak wróżby naszego mistrza

Wróżbity Macieja który ten rozkład ogłosił jako wszechosiągnięcie własne na stronie swojej
Ciekawe jak ceny sie kształtują u mistrza Jackowskiego, który korzystając z pomocy kolegi i asystenta swego wiernego G. Halkiew, oraz układów jego, przyjmuje również -oprócz skromnego Człuchowa w drogiej Warszawie. A o którym wiadomo, że jest nieomylny i trafny tudzież, a i pomocy policji zasięga.
Tarot tylko tani się wydaje ale na tym wrednym diabelskim obliczu internetowego bóstwa malują się ceny kart nie droższe, nawet w euro.
Jak myślicie - bo ja swojego diabła po paru konsumenckich przejściach nie podłączyłam ogonem do ściany.
Nie mówiąc, ze nasza koleżanka forumowa marta miała przejścia z w/wymienioną lanserką- mimo zakupu kart przez internet, nie uznano jej reklamacji, no i stąd zresztą - spojrzałam na ceny. I oprawę rodem z tv.
Internet też się róznie sprawuje, ale można przynajmniej obejrzeć nie tylko wiadomości z zielonego lasu
Czegoś takiego jak niełomylność nie widziałam, ale tu daję za wygraną
Bardzo potrzebne proroctwo.
Wpadł mi do głowy kalendarz Majów, nasze skądinąd udane eksperymenty na
Szkółce, równoległe z wrózbami Jackowskiego prowadzone, który notabene też posługuje się tarotem i pewien wpis reklamowy, też pod moim blogiem, niejakiej wróżki Doroty, która w ,,metodzie reinkarnacji'' bardzo mocna jest. No i bubloteki wszelkie. Taki konglomerat.
Duchowni prawosławni jak widać przeklęli to zjawisko już paręset lat wcześniej.
To nie karty są nietrafne tylko interpretator do kitu

stare przysłowie Starożytnych Rzymian
Od wróżenia z flaczków jest jeszcze jedna,gorsza rzecz:flaki z olejem