Dodaj do ulubionych

Marcowa kawa...

02.03.15, 04:33
A tak siedzę, piję i słucham...a wszyscy śpią sad
www.youtube.com/watch?v=u6mLlzGCbt4
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Marcowa kawa... 02.03.15, 06:40
      Jacy wszyscy,jacy wszyscy? ja zawsze się budzę przed Toba tongue_out..
      Co pijesz Tekla,bo kawy o tej porze nie pijasz?
      Ja już po kawie,piosenka i owszem,ale odpowiedz dla mnie na moim podwórko jest jasna tongue_out
      Dzień dobry wszystkimsmile
      Marzec,,,kocury budźcie się,,,,i kotki budźcie ze snu..
    • bronxi Re: Marcowa kawa... 02.03.15, 07:11
      Wracam i ja po weekendowej przerwie do poranków z Wami smile
      W weekend to ja dłuuuugo w łóżku leżę, jeszcze Brunek < mój psiak> w weekend ma radochę, bo pancia w domu to trzeba po niej poskakać, pobawić się, brzuszek mu wydrapać, hehehsmile
      W sumie ten weekend miałam pracowity sterta prania, serwetkę trzeba było dokończyć i szybko czas zleciał, a dziś nowy tydzień się zaczął.. Więc miłego dzionka wszystkim życzę smile
    • inguszetia_2006 Re: Marcowa kawa... 02.03.15, 08:10
      Witam
      Bój się Boga,Teklo, o której ty wstajesz?wink Czy ja dobrze widzę, że to godzina czwarta? Powiedz, jak to się robi, bo ja nie mogę wstać o 6:15. Nogi jak z waty, mózg jak galareta etc. Bez kawy i zaklęć mogłabym spać do 10. Chodzisz wcześnie spać, czy masz tak z natury, żeś skowronek?
      Pzdr.
      Ing
      • tekla-ja Re: ING.. 02.03.15, 08:42
        to pewien kłopot zdrowotny spać nie pozwala sad bardzo nie pozwala sad potem w dzień nieprzytomna jestem, cholerka! Ale za to nadrobiłam zaległości w czytaniu, bo cos trzeba w nocy robić, by szlag człowieka nie trafił, ze spac nie może wink
        Kawę właśnie piję, ale bez szarlotki, niestety...
        • freya_v Re: ING.. 02.03.15, 19:31
          Ja przez ostanie kilka lat wstawałam o 3 w nocytongue_out z przymusu oczywiście bo wszędzie daleko dojeżdżać. Ale już mam dość i teraz wstaje o 4.. Kwestia przyzwyczajenia i tyle. Znam osoby które wstają o 02.30 napewno im się to nie uśmiecha ale tak jest i takie jest życieuncertain
          • tekla-ja Re: ING.. 03.03.15, 02:48
            Kawę piję i...nic już nie muszę wink
            A wy, piękne panie?

www.youtube.com/watch?v=PjsyzVGkHlM
      • bronxi Re: Marcowa kawa... 04.03.15, 07:59
        Dzień dobry wszystkim i każdemu z osobna smile
        Jak tam u Was mija tydzień?
        Ja już po kawce, popijam zieloną herbatkę i zabieram się do pracy byle do 15..
        • leda-is-one Re: Marcowa kawa... 05.03.15, 06:02
          zapraszam ranne ptaszki na lavazze z kafetierki,swiezo parzona

smile

"Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/
          • tekla-ja Re: Leda... 05.03.15, 06:14
            ech, ta twoja kawa z kafetierki...marzenie smile
            Przypomniałaś mi nasze wspólne wakacje nad morzem..cudnie było!
            Od rana mam dobry humor...la la la
            Całuski dla Bronxi, bo chyba tylko jeszcze ona kawę pije wink
            La la la...
            • bronxi Re: Leda... 05.03.15, 07:10
              Jestem, jestem tu z Wami ranne ptaszki smile
              I popijam pierwszą kawę siedząc już na swoim stanowisku pracy.
              U mnie dziś konkretnie mrozi, zima nie chce odejść...
              Miłego dnia koleżanki smile
              • freya_v Re: Leda... 05.03.15, 07:51
                Moja kawa jak zwykle w locie w pośpiechu i na stojącotongue_out miłego dniakiss
                • algaria Re: Leda... 05.03.15, 13:17
                  Ja 2 w locie przelocie na bosaka, na stojaka duszkiem wypiłam - dobrze że z mlekiem bo bym się poparzyła zapewne... marzy mi się ekspres ciśnieniowy do mojego ulubionego "kapucyno" - ale ciągle się waham z zakupem bo czy mi się to opłaca
                  Buziaki z pracy
    • bronxi Re: Marcowa kawa... 06.03.15, 07:07
      Witam Was na porannej kawiesmile
      U mnie znowu biało, aż nic się nie chce, fuuuj niech ta zima już sobie od nas idzie...
      Nie ma dziś nikogo na porannej kawie??
      Miłego dnia.
      • tekla-ja Re: Bronxi 06.03.15, 07:22
        jestem... z psami hasałam po łączce, na porannym spacerze smile
        u mnie kwitną cudnie przebiśniegi...

Specjalnie dla ciebie, Bronxi, miłego dnia smile
        www.youtube.com/watch?v=WPj3ulKmdFE
        • leda-is-one Re: Bronxi 06.03.15, 07:41
          Jakie bialo???? ja się wczoraj na balkonie opalałam! i mnie opaliło nawet..zapomniałam się..kawę wypilam przed włączeniem komputra.Bronxi,szczęściara jesteś,lajkuje ten utwór ,piękny smile
          Wiecie co? Czesto mam ochote czyjąś wypowiedz zalajkowac,bo pisać mi sie nie chce..słaba profesjonalistka jestem,..ale lajka bym dala/.np wczoraj Ag_agat./syndrom fb?
          ma tak ktoś tak jeszcze?
    • bronxi Re: Marcowa kawa... 06.03.15, 08:12
      Jak ja Wam zazdroszczę pięknej pogody, a szczególnie Ledzie ciepłego słoneczka i opalania smile
      Ja już nie mogę patrzeć jak wstaje rano, a za oknem śnieg i ślisko na tych moich górkach.. jak jadę samochodem to mam normalnie serce w gardle.. Ale w przyszłym roku jak dalej będę w urzędzie pracować to ja zrobię zadymę w sprawie tego odśnieżania, bo nasz nowy radny nic nie robi tylko oszczędza na odśnieżaniu...
      Tekla dziękuję za trochę optymizmu z pioseneczki smile oj chciałabym już wiosnę chciała big_grin
    • caro-caro Re: Marcowa kawa... 06.03.15, 12:47
      Drugą kawę już mam zimną. Humor dziś pod psem, choć tak naprawdę nie mam powodów do takich nastrojów. Mało tego, czuję jakiś niepokój i zaczęłam się bać, że coś przyciągnę. To chore, wiem, ale jak o tym głośno powiem to już będzie ciut lepiej... sad strasznie się wkręcam
      • tekla-ja Re: Marcowa kawa... 07.03.15, 02:38
        Na poprawę nastroju i w ogóle...

www.dailymotion.com/video/x7okym_grupa-i-radosc-o-poranku_music
        Na kawe ciut za wczesnie sad
          • tekla-ja Re: Marcowa kawa... 07.03.15, 17:32
            Dobre!
            smile smile smilezwłaszcza to z kulą smile
              • tekla-ja Re: 8 marca... 08.03.15, 06:23
                Leda, na cienie tylko nalewka! musowo! z szarlotką!
                Ech, ta przeszłość... i nasze błędy, i marzenia, i potknięcia, i nadzieje...
                Bez wodki nie razbierosz sad
                • camaretto Re: 8 marca... 09.03.15, 12:25
                  No, i nie zauważyłam że przeniosłyście się do marcowego stolika wink
                  Z topiku zatem lutowego przeniosę tylko to co naj ważniejsze -bo zaraz słoneczko już zza chmur wyszło i kwa k2 tfu kawusia będzie już za chwilę już za monencik -alle mi literówki wychodzą zamaszyste, monecik wink
                  Otóż, ko(s)miczna energia powiązana ściśle z wróżbitą i namierzaniem, który pod pseudo araksol, jasnnowidzka7 oraz niunia jakośtam się u nas objawił na forum i ten teges, namierzanie rozpoczął tak się po spędzaniu uroków od luster odbiła że lustracja smile
                  Wiem mianowicie, GDZIE pracuje w/w w Wawie, a nawet nr. telefonu dałoby się namierzyć!!!!!!
                  • tekla-ja Re: Camaretto... 09.03.15, 14:04
                    nie gniewaj się, ale kogo to obchodzi, gdzie pracuje niunia, czy wróż Maciej..mi to lotto wink
                    Jak mają klientów, to niech se pracują, gdzie chcą, nikt nie zmusza nikogo, by u nich sobie wrózyli, phiii!
                    A słoneczko, fakt, cudnie dziś świeci, oświeca, przyświeca, że heeej!
                    Wiosna? Wiosna!
                    • camaretto Re: Camaretto... 09.03.15, 16:13
                      Złodzieje marzeń też muszą gdzieś pracować wink
                      Zajrzyj na posty Ledy i zrozumiesz żart.
                      A jeśli nie przestanie pomimo tego " funkcjonować" u ciebie schemat CamaR mającej "coś przeciwko temu że ludzie chodzą po ulicy" i to w rodzinnym mieście w/w, Wawie Wielkiej Wsi, w Ziemi Wolskiej położonej, to tłumaczę (po wodzie zwierzę pływa, Kaczor się nazywa) -
                      otóż gdzie pracuje taaaki celebryta koleżanko, to w Internecie napisane jest niewątpliwie, , tam też daaawno temu znalazłam komórkę osobistą Macieja, i nic wam nie powiedziałam. Wtedy jednakże wróżbita brał po 40 zł za seans , tarotowy czy runiczny, czyli średnią, a nie po 100 zł za minutę na 0 - 800, i do tego jeszcze" dopracowywał" w znanym mi klubie, jednocześnie uprawiając hi - life.
                      Nie powiem ci gdzie, bo zrobiłabym komuś może antyreklamę, miało to być jedynie taka żartobliwa sugestia że "namierzanbie przez wibracje" ma swoje konsekwencje, chciane lub też niekoniecznie.
                      Pozdrawiam, teklo, bo tak czy inaczej wydaje mi się że chcesz być autentyczna po prostu, tylko my to nie zawsze rozumiemy.
                      big_grin
                      CamaR
    • bronxi Re: Marcowa kawa... 10.03.15, 07:24
      Miłego dnia moje Drogie koleżanki smile
      • tekla-ja Re: smutno... 11.03.15, 06:10
        bo żegnam dzis kogoś sad

www.youtube.com/watch?v=006YS_EyYl0
    • algaria Re: Marcowa kawa... 11.03.15, 13:24
      Zimno, mokro,okropnie a wczoraj był taki przecudny dzionek.. ja to mam szczęście - jak chce piernaty wietrzyć to deszcz pada, jak w pracy siedzę to słońce aż miło.. kawy 2 za mną - właśnie usiadłam nadrabiam zaległości
      • leda-is-one Re: Marcowa kawa... 11.03.15, 15:39
        Tutaj tez głucho ponuro i smutno a wczoraj miałam na balkonie plażowanie..kawy 3 zaliczyłam i spacer południowy..mam dzisiaj wybieg bo środa
        • tekla-ja Re: nostalgcznie... 12.03.15, 06:06
          Kawa, choć jeszcze tak wcześnie...
          I ON...cóż więcej?
          www.youtube.com/watch?v=bkTLIO2zanM
          • leda-is-one Re: nostalgcznie... 17.03.15, 05:30
            Hello!!no co jest??nie ma żadnej wywieszki ze kawiarnia nieczynna,kawagorąca i czarna jak Afryka,z kafetiery,kto pogada ze mną? strasznie mi smutno w tych dniachsad
            • tekla-ja Re: na smutki Ledy 17.03.15, 06:25
              www.youtube.com/watch?v=AlQkoLozso4
              Nie smutaj sie, Leda!
              • leda-is-one Re: na smutki Ledy 17.03.15, 06:37
                Tekla dziękuje."to co mam" rzeczywiście powinno wystarczyć na smutki....
                • bronxi Re: na smutki Ledy 17.03.15, 07:03
                  Ja już też melduję się w kawiarni i swe cztery litery na fotelu kokoszę big_grin
                  • tekla-ja Re: Bronxi 17.03.15, 07:58
                    wink

www.youtube.com/watch?v=VRjrGT0k5kA
                    • bronxi Re: Bronxi 17.03.15, 08:14
                      Dziękuję Teklo za coś dla mnie smile
    • inguszetia_2006 Re: Marcowa kawa... 17.03.15, 08:16
      Witam
      Piję. W Warszawie cudowna pogoda. A ja mam robotę skończoną, tylko podjechać do pracy, wydrukować, dać do podpisu dyrekcji i można hulać;-P Coś mi się zdaje, że mój dzień pracy szybko się skończy i może rower zaliczę. Roznosi mnie energia. Gdybym złapała złotą rybkę, to bym poprosiła, żeby lato w Polsce trwało cały rok.. Eh... rozmarzyłam się. Palmy w centrum Warszawy, cytrusy itd. A może lepiej byłoby prosić złotą rybkę o wehikuł czasu, co? Raz jestem tu, raz tam. Raz się kąpie w Atlantyku, raz zjeżdżam na nartach w Alpach. Słodkie mrzonki. Uuu... bycie dorosłym ma same wady;-P
      Pzdr.
      Ing
      • leda-is-one Re: Marcowa kawa... 20.03.15, 07:20
        Pomilczmy zatem przy kawie,jak tematów brak,jak nam smutno,jak nas rwie w inne rejony świata i życia..
        Dzisiaj zaćmienie Słońca..i wszystko się może zdarzyć..powodzenia kochane smile
    • bronxi Re: Marcowa kawa... 18.03.15, 09:32
      Idę wypić kawkę na poprawę humoru.. dołączy się ktoś?
      Zapraszam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka